Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτό είναι το σίριαλ που θα πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν!

  • Post category:lifestyle

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτό είναι το σίριαλ που θα πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν!

 

Γιώργος Αγγελόπουλος είναι έτοιμος να πρωταγωιστήσει σε νέα σειρά που θα βασίζεται στο δημοφιλές τουρκικό σίριαλ Ezel. Μετά το τέλος του «Τατουάζ«, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της στη Real Life, ο Ντάνος αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά πρώτης γραμμής.

 

Ο ίδιος συμφώνησε με τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη να αναλάβει ομώνυμο ρόλο στο Ezel, το οποίο θα ελληνοποιηθεί με προοπτική να βγει στον αέρα τον Ιανουάριο του 2020. Ήδη πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα δοκιμαστικά με τη συμμετοχή του Ντάνου και άλλων προσώπων που θα τον πλαισιώνουν, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Διαβάστε Επίσης  Eurovision 2019: Άνοδος για το Better Love της Κατερίνας Ντούσκα!

 

Σε συζητήσεις για την καθημερινή δραματική σειρά βρίσκεται από καιρό ο ΣΚΑΪ, που όμως έχει ήδη φορτωμένο πρόγραμμα και δεν είναι βέβαιο αν θα έχει κενό στην prime time του από τον Ιανουάριο, δεδομένου ότι οι «8 λέξεις» περιλαμβάνουν τέσσερα δίωρα επεισόδια την εβδομάδα.

 

Στο κάδρο της διεκδίκησης της σειράς μπαίνει και ο ΑΝΤ1, που έχει ενημερωθεί για το καστ του «Ezel» και φέρεται να εκδηλώνει ένα αρχικό ενδιαφέρον με προοπτική για περαιτέρω συζητήσεις.

Διαβάστε Επίσης  Βικτώρια Καρύδα: Έκανε τις πρώτες δηλώσεις δυο μήνες μετά τη δολοφονία του άντρα της και... λύγισε

 

 

Αφήστε μια απάντηση