To τζίντζερ ο καλύτερος σύμμαχός σας στο αδυνάτισμα!

To τζίντζερ ο καλύτερος σύμμαχός σας στο αδυνάτισμα!

Ήρθε η στιγμή για να κάνετε μία μικρή αποτοξίνωση και να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να ξεφουσκώσει. Σε αυτή σας την προσπάθεια στέκεται σύμμαχος το τζίντζερ ή αλλιώς πιπερόριζα που με τις ευεργετικές της ιδιότητες, συμβάλλει στην αποσυμφόριση του οργανισμού και στη συνολική σας υγεία!

Οι ρίζες τζίντζερ περιέχουν μια ουσία την τζιντζερόλη, η οποία αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και διεγείρει τον μεταβολικό ρυθμό.

Καθώς το τζίντζερ βοηθά στην πέψη των λιπαρών και ανθυγιεινών τροφίμων, ρυθμίζει την χοληστερόλη και το μεταβολισμό των λιπών και βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού είναι σούπερ ευεργετικό για τη σιλουέτα, αλλά και την υγεία μας.

Διαβάστε Επίσης  Φρούτα στο δείπνο: ναι ή όχι;

Πως να το καταναλώσετε:

Πιείτε κάθε πρωί ένα ποτήρι νερό με λεμόνι, τζίντζερ και μία κουταλιά μέλι. Φτιάξτε αυτό το θαυματουργό ρόφημα βράζοντας το νερό μαζί το ψιλοκομμένο τζίντζερ. Όταν είναι έτοιμο, βάλτε λεμόνι και μία κοφτή κουταλιά μέλι και καταναλώστε το.

Όλα τα παραπάνω συστατικά, συνθέτουν ένα ρόφημα που μπορείτε να καταναλώνετε το πρωί ή και ανάμεσα στα γεύματα για να μειώσετε την όρεξή σας. Το μαγικό ρόφημα βοηθά στην αποβολή των τοξινών από τον οργανισμό, στην αύξηση των επιπέδων ενέργειας για να ξεκινήσετε την ημέρα σας πιο δυναμικά, στη φυσική καταστολή της όρεξής σας, αλλά και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος!

Διαβάστε Επίσης  Χάστε βάρος μέσα σε 7 ημέρες με αυτό το θαυματουργό smoothie

 

πηγή

ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *