3 καλοκαιρινά ποτά με λίγες θερμίδες!

3 καλοκαιρινά ποτά με λίγες θερμίδες!

 

Σας παρουσιάζουμε 3 δροσιστικά και αδυνατιστικά ποτά που μπορείτε να συμπεριλάβετε στο diet plan σας για να χάσετε βάρος και να είστε fit στην παραλία και να είστε φυσικά υγιείς!

 

Spicy γκρέιπφρουτ και ρόδι!

Ρίξτε στο γκρέιπφρουτ και το ρόδι σε ένα μπλέντερ. Προσθέστε μέλι και ελάχιστο πιπέρι καγιέν και ανακατέψτε καλά! Βάλτε μια γενναία δόση παγάκια και το ρόφημά σας είναι έτοιμο! Το γκρέιπφρουτ είναι πολύ αποτελεσματικό για την απώλεια βάρους. Τα ρόδια συμβάλλουν στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, μειώνουν την κακή χοληστερόλη και την υπεργλυκαιμία. Το μέλι βοηθά στην πρόληψη των προβλημάτων του εντέρου, βελτιώνει την καρδιαγγειακή υγεία και είναι εξαιρετικά θρεπτικό και το πιπέρι καγιέν βοηθά στην αποτοξίνωση και την απώλεια βάρους. Όλα τα παραπάνω συστατικά συνθέτουν ένα σούπερ healthy και αδυνατιστικό ποτό που πρέπει να δοκιμάσετε!

Διαβάστε Επίσης  Αφέψημα με σπόρους μάραθου

 

Detox ποτό με ανανά!

Κόψτε τον ανανά σε κομματάκια και ρίξτε τον στο μπλέντερ. Προσθέστε κανέλα Κεϋλάνης, χυμό λάιμ και λίγο μαύρο αλάτι. Ανακατέψτε και πάλι καλά και το detox drink σας είναι έτοιμο! Ο ανανάς περιέχει βρομελίνη, η οποία είναι ένα μείγμα πολλών ενζύμων που βοηθά στην πέψη και έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιθρομβοτικές ιδιότητες. Η κανέλα Κεϋλάνης καταστέλλει την όρεξη και είναι αντιοξειδωτική και ο χυμός λάιμ είναι πλούσιος σε βιταμίνη C, έχει αντιοξειδωτική δράση και ρυθμίζει την όρεξη!

Διαβάστε Επίσης  Τσάι αγριοκαστανιάς

 

Δροσιστικό παγωμένο πράσινο τσάι με μέντα!

Προσθέστε τα φύλλα μέντας σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό. Αφήστε το για 5 λεπτά. Προσθέστε πράσινο τσάι και αφήστε το για άλλα 5 λεπτά! Βάλτε λίγο μέλι και έπειτα αφήστε το ποτό να κρυώσει. Προσθέστε παγάκια και είστε έτοιμοι! Το πράσινο τσάι περιέχει μια κατεχίνες που βοηθούν στην απώλεια βάρους και στην καύση του λίπος. Η μέντα χαρίζει επιπλέον δροσιά στο ποτό σας και συμβάλλει στην πρόληψη της γαστρίτιδας, του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου και έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν στην απώλεια βάρους και την διατήρηση της συνολικής υγείας του οργανισμού!

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *