Αλ. Τσίπρας στο Star: Ούτε δεμένος δεν θα καθόταν ο Μητσοτάκης να αντιπαρατεθεί μαζί μου

Αλ. Τσίπρας στο Star: Ούτε δεμένος δεν θα καθόταν ο Μητσοτάκης να αντιπαρατεθεί μαζί μου

«Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση υπάρχει ένα δίλημμα: Αν θα συνεχίσουμε την πορεία προς τα μπροστά όλοι μαζί, ή αν θα γυρίσουμε πίσω στα χρόνια που ζήσαμε πρόσφατα σχετικά, πριν από πέντε χρόνια της διακυβέρνησης του κ. Σαμαρά με τον κ. Μητσοτάκη κορυφαίο υπουργό, όπου η κοινωνία θα είναι πάλι σε μια μεγάλη αβεβαιότητα και ο καθένας θα είναι μόνος του να τα βγάζει πέρα», δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του Star.

«Αυτές οι εκλογές γίνονται με ένα ξεκάθαρο δίλημμα. Εάν θα υπάρξει κυβέρνηση της ΝΔ την επόμενη μέρα ή με κορμό της ΝΔ, ή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι το δίλημμα», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε Επίσης  Υπέρ της συμφωνίας η ΔΗΜΑΡ: Θα ψηφίσει ο Θεοχαρόπουλος τις «Πρέσπες»

«Γιατί όποιος πάρει τις 50 έδρες bonus έχουμε την εμπειρία, έχουμε τόσες εκλογικές αναμετρήσεις που έχει συμβεί αυτό, έχει τη δυνατότητα την άλλη μέρα να διαμορφώσει συσχετισμούς κυβέρνησης», συνέχισε.

«Ο ελληνικός λαός προσέρχεται σε μια πολύ κρίσιμη αναμέτρηση για το μέλλον της χώρας, διότι ψηφίσει ποιος θα κυβερνήσει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και με ποιο σχέδιο θα κυβερνήσει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, που είναι τα χρόνια που η Ελλάδα μπορεί πράγματι να εκτοξευθεί, διότι περάσαμε τα δύσκολα», συμπλήρωσε.

Διαβάστε Επίσης  Καμμένος: Αν ο Τσίπρας κρατήσει τα πρώην στελέχη των ΑΝΕΛ, δεν θα ξαναπεράσει νομοσχέδιο

«Πρέπει να ξέρει ότι το δίλημμα είναι ένα και πολύ συγκεκριμένο. Εάν θα συνεχίσουμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *