ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 291-292-293-294-295-296-297-298

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 291-292-293-294-295-296-297-298

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ στο Β ΚΥΚΛΟ που βλέπουμε στον Alpha

 

Επεισόδιο 291

Η Τατιάνα λέει όλη την αλήθεια στον Τόνυ και το ζευγάρι τα ξαναβρίσκει. Ο Παύλος πηγαίνει με τον τρομοκρατημένο Χάρη για ψάρεμα και όπως είναι φυσικό, ακολουθούν σκηνές γέλιου! Η Όλγα εκφράζει κάποιες ανασφάλειες στον Στέφανο και στην ιστορία αυτή μπλέκεται και η Άννα! Ο Πέτρος στήνει την πρώτη μεγάλη παγίδα στη Μαργκώ, κρατώντας πάντα το προφίλ του έμπιστου φίλου και συνεργάτη.

Η Νικόλ κάνει ένα απρόσμενο τηλεφώνημα στον πρώην άντρα της, τον Ιωσήφ και του λέει κάτι που δεν το περιμένει κανείς! O Πέτρος προτείνει στην Ελένη να μείνει μαζί του στο Λονδίνο! Η Τατιάνα με τον Τόνι καταφέρνουν να παραπλανήσουν τον Σέκερη και τον αρχηγό της αστυνομίας! Η κακή πλευρά του Σωκράτη υπερισχύει και τον ωθεί προς κάτι φρικτό..

Επεισόδιο 292

Οι ενδοιασμοί της Όλγας σχετικά με τον γάμο, προβληματίζουν την Άννα που έχει αρχίσει να πιστεύει πως η Όλγα θα το βάλει στα πόδια και δεν θα παντρευτεί. Ο Τόνυ και η Τατιάνα συνεχίζουν να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Σέκερη, ενώ παράλληλα σχεδιάζουν την φυγή τους στο εξωτερικό. Ο Σωκράτης για μια ακόμη φορά ενδίδει στις ορέξεις του κακού εαυτού του, αλλά αγνοεί πως το θύμα που άφησε πίσω του κατέγραψε τον φόνο καρέ – καρέ με κρυφή κάμερα.

Ο Ορφέας βάζει στο στόχαστρο τη Μίνα καθώς την θεωρεί υπεύθυνη για τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο. Η Άννα έχει αναλάβει την πώληση της εταιρείας του Αλέξανδρου με σκοπό να τον κάνει περήφανο με το κατόρθωμά της. Ο Παύλος συμβουλεύει τον Χάρη να παντρευτεί την Αφροδίτη άμεσα. Ο Θεοχάρης επιστρέφει στην Αίγινα και εκεί τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη.

 

Επεισόδιο 293

Το βίντεο που βρέθηκε στο σπίτι της τελευταίας στραγγαλισμένης γυναίκας, δεν δίνει πολλά στοιχεία στους αστυνομικούς, καθώς δεν φαίνεται το πρόσωπο του δολοφόνου, αλλά μόνο το τατουάζ στο χέρι του κι αυτό κάτι θυμίζει στην Αθηνά, αλλά δεν μπορεί να προσδιορίσει πού το έχει ξαναδεί. Στο μεταξύ, κάποια γραφεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων δίνουν στην αστυνομία στοιχεία για τα αυτοκίνητα που έχει νοικιάσει ο Λευτέρης για τον Ορφέα κι αυτό φέρνει την αστυνομία ένα βήμα πιο κοντά στη σύλληψή του.

Ο Τόνυ και η Τατιάνα περνούν τη νύχτα μαζί, ενώ εξακολουθούν να παίζουν θέατρο μέσα από τα τηλεφωνήματα που ανταλλάσσουν προκειμένου να παραπλανήσουν τον Σέκερη. Άννα και Αλέξανδρος φεύγουν για τα Μετέωρα, ενώ η Όλγα εξακολουθεί να πιέζεται και να έχει αμφιβολίες για τον γάμο που ετοιμάζεται να κάνει. Ο Ορφέας παραφυλάει μέσα στο ιατρείο της Μίνας με σκοπό να της επιτεθεί για να τη σκοτώσει!

Διαβάστε Επίσης  Το τατουάζ: Η Όλγα στέλνει τη Βάσω στην απομόνωση

Επεισόδιο 294

Η επέμβαση του ασθενή της Μίνας την γλιτώνει από τα χειρότερα και ο Ορφέας οπισθοχωρεί τραυματισμένος. Η Νικόλ πιέζει τον Πέτρο να την απαλλάξει από τις κατηγορίες, χωρίς να ξέρει πως πίσω από την πλάτη της παίζονται άλλα παιχνίδια. Ο Αλέξανδρος και η Άννα φτάνουν στα Μετέωρα κι ετοιμάζονται για τα μπάτσελορ, αλλά η Όλγα δεν δείχνει ενθουσιασμένη με την ιδέα, ενισχύοντας τους φόβους της Άννας πως μπορεί τελικά να μην προχωρήσει με τον γάμο, έστω και την τελευταία στιγμή.

Ο κλοιός γύρω από τη Μαργκώ στενεύει, αλλά ο Σέκερης ζητά από τον Πέτρο να συλλέξει ακόμα μερικά στοιχεία πριν το τελικό χτύπημα. Ο Τόνυ και η Τατιάνα αναγκάζονται να μείνουν χωριστά ο ένας από τον άλλον μέχρι την ημέρα του ταξιδιού, γεγονός που ενισχύει την ανασφάλεια της Τατιάνας γι’ αυτό το μεγάλο βήμα που ετοιμάζονται να κάνουν. Η Ειρήνη συνειδητοποιεί πως ο Χρήστος της είπε ψέματα και γίνεται έξαλλη, ενώ παράλληλα προσπαθεί να θυμηθεί που αλλού έχει ξαναδεί το τατουάζ του στραγγαλιστή…

Επεισόδιο 295

H Τατιάνα κρύβει μέσα της πολλά και ξεσπά σε κλάματα μπροστά στη Βέρα. Ξυρισμένος πλέον, ο Σέκερης αποσπά διάφορες αντιδράσεις για το νέο του λουκ! Ο Χάρης μιλά στην Αφροδίτη για τον γάμο τους και η απάντηση που παίρνει δεν τον χαροποιεί και ιδιαίτερα. Άντρες και γυναίκες χωρίζονται για τα δύο μπάτσελορ και το γλέντι ξεκινά!

Στο μεταξύ, η Ειρήνη βάζει τον αδερφό της τον Μανούσο να υπερασπιστεί την τιμή της! Η Νικόλ συνεχίζει να μιλά με τον Ιωσήφ στο τηλέφωνο και κανονίζει τη μεγάλη της απόδραση στην Αυστραλία! Η αστυνομία εντοπίζει το αμάξι του Ορφέα και ξεκινά επιχείρηση για τη σύλληψή του! Η Όλγα περνά δύσκολες ώρες λίγο πριν ξεκινήσει για την εκκλησία…

 

Επεισόδιο 296

Ενώ όλοι περιμένουν στην εκκλησία την εμφάνιση της Όλγας, εκείνη περνά μια ακόμα κρίση πανικού κι αρνείται να παντρευτεί. Ο Στέφανος αρχίζει να ανησυχεί με την αργοπορία της. Η Άννα δίνει ρεσιτάλ επιχειρημάτων και η Όλγα συνειδητοποιεί πως αν δεν εμφανιστεί στην εκκλησία θα χάσει τον Στέφανο για πάντα. Η Λήδα παραδίδει τη μητέρα της νύφη κι όλοι καμαρώνουν κι εύχονται στο ζευγάρι, με τον Παύλο να κλέβει την παράσταση.

Διαβάστε Επίσης  Βόμβα για το Τατουάζ! Ο "Τόνυ" προανήγγειλε την αποχώρησή του από το σίριαλ! Τι συνέβη;

Ακολουθεί γαμήλιο πάρτι και η πολυπόθητη πρώτη νύχτα του γάμου που σφραγίζει την ευτυχία των νεόνυμφων. Πίσω στην Αθήνα οι εξελίξεις τρέχουν… Ο Τόνυ και η Τατιάνα συνεχίζουν να παίζουν θέατρο με σκοπό να ξεγελάσουν την αστυνομία. Ο Ορφέας εντοπίζει το νέο σπίτι του Σωκράτη κι ετοιμάζεται να τον εκδικηθεί, αγνοώντας πως η αστυνομία είναι στα ίχνη του. Στο Λονδίνο, η Νικόλ έρχεται αντιμέτωπη με τον χειρότερό της φόβο…

 

Επεισόδιο 297

Οι νεόνυμφοι απολαμβάνουν το πρώτο τους πρωινό σαν παντρεμένοι κι ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης. Η επιστροφή στο σπίτι, όμως, θα τους προσγειώσει στην πραγματικότητα, καθώς η Λήδα θέλει να πάει μαζί τους στο ταξίδι του μέλιτος. Σέκερης κι Αθηνά γυρίζουν από τα Μετέωρα και «ρίχνονται» στην έρευνα για τον εντοπισμό του Ορφέα. Αυτή τη φορά οι προσπάθειές τους δείχνουν να αποδίδουν καρπούς. Η Μαργκώ ψάχνει παντού τη Νικόλ, αλλά είναι εξαφανισμένη.

Η Ειρήνη κατηγορείται ως ηθική αυτουργός στον ξυλοδαρμό του Χρήστου και φοβάται πως αυτό θα έχει επιπτώσεις στην δουλειά της. Μια λάθος κίνηση του Λευτέρη θα φέρει την αστυνομία μια ανάσα μακριά από το κρησφύγετο του Ορφέα. Την ίδια ώρα, η Αθηνά συνειδητοποιεί την «πικρή» αλήθεια για τον Σωκράτη, αλλά δυστυχώς για εκείνη, αυτό πέφτει και στην αντίληψη του κακού του εαυτού…

 

Επεισόδιο 298

Η δολοφονική επίθεση του Σωκράτη στην Αθηνά λήγει με τη σύλληψή του, αφού η Αθηνά είχε φροντίσει να καλέσει ενισχύσεις. Τον πηγαίνουν στην Αστυνομική Διεύθυνση και τον ανακρίνει η Τατιάνα. Ο Σωκράτης είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παραδέχεται όλες τις δολοφονίες που έχει κάνει, χωρίς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις. Στο μεταξύ, ο Λευτέρης παρακολουθείται στενά και η αστυνομία είναι πιο κοντά από ποτέ στη σύλληψη του Ορφέα.

Ο Πέτρος μεταφέρει στη Μαργκώ την πληροφορία ότι η Νικόλ το έσκασε κι εκείνη καταλαβαίνει ότι έχει πάει στην Αυστραλία. Το λέει στον Πρέσβη, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες που αφορούν στη δραστηριότητα της Μαργκώ στο «dark web» και αυτό δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Η τιμωρία της Μαργκώ έχει ήδη δρομολογηθεί! Η Τατιάνα έχει προετοιμάσει τη διαφυγή τους και το ανακοινώνει στον Τόνυ, ο οποίος ξαφνιάζεται από το σχέδιό της…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *