ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Συγκλονιστικές Εξελίξεις! Η δολοφονική επίθεση που θα σκορπίσει θλίψη στους τηλεθεατές

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Συγκλονιστικές Εξελίξεις! Η δολοφονική επίθεση που θα σκορπίσει θλίψη στους τηλεθεατές

Αυτές τις εξελίξεις στο Τατουάζ δεν τις περίμενε κανείς.

Η θέληση του να ξεσκεπάσει το κύκλωμα του παράνομου εμπορίου όπλων οδηγεί τον Νικόλα σε επικίνδυνα μονοπάτια. Μάλιστα, όπως Θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια, ο ίδιος πέφτει νεκρός έπειτα από μια δολοφονική επίθεση που δέχεται σκορπίζοντας Θλίψη σε όλους.

Παράλληλα, ο Τόνυ, θολωμένος από τύψεις, χάνει τον έλεγχο και συλλαμβάνεται. Όσο πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν, τόσο πιο δυνατές είναι οι εξελίξεις στην ερωτική – αστυνομική σειρά του Alpha «Το τατουάζ» και οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με τις πράξεις τους.

Ο τραγικός επίλογος για τον Νικόλα, μάλιστα, πρόκειται να γραφτεί πολύ άδοξα από το Συμβούλιο, που τον θέλει πάση θυσία νεκρό, προκειμένου το κύκλωμα εμπορίου όπλων να συνεχίσει να δρα. Σύμφωνα με τις εξελίξεις, όμως, όλα ξεκινούν όταν ο Τόνυ επισκέπτεται τον Νικόλα και τον προειδοποιεί προκειμένου να σταματήσει την έρευνα για τα όπλα καθώς η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 67-68-69-70-71-72-73-74

Τίποτα, όμως, δεν πτοεί τον Νικόλα, που είναι αποφασισμένος να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε κι όλα πια δείχνουν ότι η φιλική του σχέση με τον Τόνυ τερματίζεται οριστικά.

Η αιματηρή επίθεση στον Νικόλα έρχεται να ειβεβαιώσει την προειδοποίηση του Τόνυ ότι παίζει με τη φωτιά. Πληρωμένοι δολοφόνοι τον πυροβολούν εν ψυχρώ και μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Νικόλας χαροπαλεύει και οι γιατροί κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις: Αιματηρή επίθεση στη Μάρθα! Το σχέδιο θανάτου του Ορφέα!

Ο Σέκερης συμπαραστέκεται στην Αθηνά σας πατρική φιγούρα και προσπαθεί να της δώσει θάρρος. Μάλιστα, πέρνει προσωπικά το θέμα του Νικόλα και κάνει ότι μπορεί έτσι ώστε να συλληφθεί ο άνθρωπος που μπήκε στο νοσοκομείο και του έριξε κάτι στον ορό. Ο Τόνυ παλεύει με τις ενοχές του και προσπαθεί να μην ξανακυλήσει στις ουσίες. Ο Τόνυ νιώθει συνυπεύθυνος για όσα έγιναν και βρίσκει παρηγοριά στις ουσίες, αλλά αυτή τη φορά το τίμημα θα είναι βαρύ, καθώς συλλαμβάνεται.

Πηγή: gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *