Ποιος είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης του ζωδιακού κύκλου;

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης του ζωδιακού κύκλου;

Καρκίνος – 10η θέση

Τα καλά μου τα Καρκινάκια είναι τόσο δύσκολο να πούνε ψέματα. Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που θα σας κοροϊδέψουν. Οι Καρκίνοι είναι σχεδόν όσο πιστοί είναι και οι Ζυγοί. Το ενοχικό τους σύνδρομο είναι σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα και γι’ αυτό το λόγο αποφεύγουν να μπουν σε όλη αυτή τη διαδικασία της κοροϊδίας. Είναι αξιόπιστοι και εχέμυθοι και μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σας. Η προδοσία δεν είναι στο αίμα τους, αν και μπορούν να υποκύψουν μόνο σε έναν πειρασμό… το φαγητό! Κάτι μπορεί να τους ξεφύγει ή να παραποιήσουν την αλήθεια, εάν είναι να κερδίσουν μία γλυκιά λιχουδιά ή ένα φαί από τα χεράκια μιας πολύ καλής μαγείρισσας! (Απίστευτο και όμως αληθινό!).

Υδροχόος – 9η θέση

Το πνεύμα και η επικοινωνία είναι αυτό που μαγεύει έναν Υδροχόο. Είναι ευγενικοί και ειλικρινείς και σπάνια θα πουν ψέματα. Στη μόνη περίπτωση που οι Υδροχόοι μπορούν να προβούν σε ψεύτικες δικαιολογίες είναι όταν είναι να χάσουν κάτι που τους ιντριγκάρει πραγματικά, που τους κάνει να αισθάνονται ξεχωριστοί και που τους γεμίζει τα συναισθηματικά τους κενά. Αλλά και πάλι, τα ψέματα που θα πουν θα είναι «λευκά». Δεν έχουν ποτέ την πρόθεση να βλάψουν τον άλλον προς δικό τους όφελος. Ακόμη, μπορούν να γίνουν πολύ καλοί στις φιλικές τους σχέσεις, αν και αγαπούν το κουτσομπολιό και την ανακατωσούρα!

Αιγόκερως – 8η θέση

Ένας Αιγόκερως χάνεται στην αέναη αναζήτηση του σεβασμού και της αγάπης. Αυτά είναι τα δύο πράγματα που επιθυμεί πραγματικά και γι’ αυτό το λόγο ξέρει να φέρεται αντίστοιχα. Δεν μπορεί να νιώθει πως δεν τον σέβονται και δεν τον εκτιμούν. Παρόλα αυτά, όσον αφορά στο συναισθηματικό κομμάτι, ένας Αιγόκερως μπορεί να αλλάξει πρόσωπο και να πει ψέματα για να κερδίσει τον άνθρωπο που τον ενδιαφέρει. Ειδικά, άμα έχει να ανταγωνιστεί κάποιον άλλον, τότε είναι που θα τολμήσει να αποκρύψει την αλήθεια για να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι τύψεις του, βέβαια, θα τον κυνηγούν και θα τον κάνουν να αισθάνεται πολύ άσχημα για την πράξη του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ταύρος – 7η θέση

Το ζώδιο του Ταύρου τείνει να μην κοροϊδεύει και να μην ψεύδεται. Σε γενικές γραμμές, θα αποφύγει τα ψέματα, διότι δε φοβάται την αλήθεια. Του αρέσει να λέει τα πράγματα έτσι όπως είναι. (Και σε όποιον αρέσει!) Στην περίπτωση, όμως, που ο σύντροφος του ή ένας φίλος του τον εξαπατήσει, τότε θα κάνει το ίδιο σε εκείνον, ακόμη πιο σκληρά και πιο έντονα, μόνο και μόνο για να τον εκδικηθεί. Πιστεύει πως η εκδίκηση θα νικήσει τη μοναξιά και το αίσθημα της προδοσίας που νιώθει. Τα ψέματά του θα βγαίνουν εύκολα από το στόμα του χωρίς καμία τύψη και ενοχή, καθώς θα είναι, πλέον, όπλα εκδίκησης γι’ αυτόν. Πάραυτα, ο Ταύρος είναι ιδιαιτέρως συναισθηματικός και συγχωρεί, μόλις έχει φέρει τον αντίπαλο του στη θέση που επιθυμεί ή που πιστεύει πως του αξίζει.

Διαβάστε Επίσης  Πού υποφέρει το κάθε ζώδιο

Σκορπιός – 6η θέση

Ο Σκορπιός είναι ένα αδίστακτο και κάπως επικίνδυνο ζώδιο. Λειτουργεί πάντα πολύ διπλωματικά και προσεκτικά, και πράττει συνήθως προς όφελος του εαυτού του. Μπορεί εύκολα να χειριστεί ή να πει ψέματα σε κάποιον για να καταφέρει το σκοπό του. Ενοχλείται εύκολα και μπορεί να κρατήσει κακία σε κάποιον για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τις περισσότερες φορές, ψεύδεται γιατί νιώθει πως απειλείται, ενώ άλλες φορές αποβαίνει στο ψέμα μόνο και μόνο για να εκδικηθεί κάποιον. Το υπερβολικό sex-appeal του (που είτε αυτό είναι πραγματικό, είτε έτσι το αισθάνεται από μόνος του) τον κάνει να νιώθει τόσο ακαταμάχητος που το ψέμα είναι απλώς ο τρόπος για να επιτύχει το στόχο του.

Παρθένος – 5η θέση

Ο Παρθένος είναι επίσης ένα συναισθηματικό ζώδιο, το οποίο προβαίνει στο ψέμα για πολύ συγκεκριμένους σκοπούς. Μπορεί να φαίνεται αξιόπιστος και υπεύθυνος άνθρωπος, αλλά τα φαινόμενα, στην προκειμένη περίπτωση, απατούν. Είναι ικανός να ξεγελάσει, να κοροϊδέψει, να διαστρεβλώσει γεγονότα, μόνο και μόνο για να μην πάρει πάνω του καμία ευθύνη. Είναι ειδικός στο να διαχειρίζεται καταστάσεις και ανθρώπους και γι’ αυτό θέλει προσοχή όταν τον εμπιστεύεστε. Αναμφίβολα, δεν είναι και ο διάβολος προσωποποιημένος! Αισθάνεται τύψεις, απλώς η φυγοπονία και η ευθυνοφοβία του, τον κάνουν να αγαπά τις εύκολες λύσεις, δηλαδή…το ψέμα!

Ιχθύς – 4η θέση

Αυτό το ζώδιο έχει πολύ υψηλή αυτοεκτίμηση! Δε θα το πολυσκεφτεί να πει ψέματα για να πικράνει κάποιον ή για να καλύψει τη θέση του, καθώς θεωρεί αυτόματα πως έχει αδικηθεί. Ακόμη και όταν ζηλεύει, ο Ιχθύς μπορεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια μόνο και μόνο για να φανεί και να αισθανθεί ανώτερος απέναντι στον άλλον. Μπορεί να πει ψέματα για να κάνει κάποιον να ζηλέψει, για να δημιουργήσει μία δυσάρεστη ατμόσφαιρα, αλλά και για να κερδίσει κάτι από μία κατάσταση. Αλίμονο, δεν είναι και τα χειρότερα άτομα στον κόσμο, απλώς βλέπουν το ψέμα ως ένα μέσο για να πλάσουν μία καλύτερη εικόνα για το άτομό τους και να εδραιώσουν τη θέση τους.

Διαβάστε Επίσης  Ποια ζώδια ερωτεύονται με την πρώτη ματιά;

Λέων – 3η θέση

Ενθουσιώδης και περιπετειώδης, ο Λέων θα πει ψέματα για να γίνει το επίκεντρο της παρέας. Η υψηλή του αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση τον κάνει να προβαίνει σε ανακρίβειες, σε ασάφειες και σε αναληθή γεγονότα μόνο και μόνο για βρεθεί στην κορυφή μιας κατάστασης και να είναι εκείνος που θα συζητηθεί περισσότερο από τους υπολοίπους. Αν πιστεύετε, λοιπόν, πως θα είστε συναισθηματικά ασφαλείς δίπλα σε ένα Λέοντα, τότε ξανασκεφτείτε το. Μπορεί να παίξει με τις αδυναμίες και τα ελαττώματά σας για την πλάκα του, χωρίς να καταλάβει τις συνέπειες των πράξεών του.

Κριός – 2η θέση

Φτάνοντας σιγά σιγά στην κορυφή να πούμε πως ο Κριός είναι το δεύτερο ζώδιο, πριν το Δίδυμο, που βλέπει το ψέμα σαν ένα πταίσμα και όχι σαν ένα σοβαρό αδίκημα. Θα πει ψέματα εκεί που θα χρειαστεί, είτε για να προωθήσει τη δουλειά και τον εαυτό του, είτε για να δείξει καλύτερος από τους άλλους, είτε για να τονώσει το «εγώ» του, είτε απλά γιατί τον συμφέρει. Ο Κριός είναι τόσο φιλόδοξος που ένα ψέμα όχι μόνο δε θα τον σταματήσει, αλλά θα τον φέρει και πιο κοντά στο στόχο του. Πάντως, ό,τι κι αν κάνει, ξέρει να χειρίζεται τις καταστάσεις και να πλασάρει τις επιθυμίες του με έναν πολύ εντυπωσιακό και αποτελεσματικό τρόπο.

Δίδυμοι – 1η θέση

Οι Δίδυμοι είναι χαριτωμένοι, ευχάριστοι, επικοινωνιακοί, αλλά και πολύ επιπόλαιοι, αναξιόπιστοι και μεγάλοι ψεύτες! Είναι το ζώδιο που δε βλέπει καμία διαφορά στο ψέμα και στην αλήθεια, διότι η αλήθεια γι’ αυτούς είναι μία…αυτή που έχουν στο κεφάλι τους! Δεν είναι τυχαία το ζώδιο που ψεύδεται περισσότερο από τα υπόλοιπα του ζωδιακού κύκλου! Λένε ψέματα για να εντυπωσιάσουν, για να καλύψουν καταστάσεις, για να αποφύγουν τις ευθύνες, για να δημιουργήσουν ίντριγκες, για να γίνεται σούσουρο γύρω από το όνομά τους και για να αισθάνονται πως ελέγχουν τα πάντα. Επιπλέον, δεν θα κρατήσουν ποτέ το στόμα τους κλειστό σ’ ένα μυστικό. Είναι μεγάλοι κουτσομπόληδες, καθώς θα πάρουν ένα γεγονός, θα το μεγαλοποιήσουν και έπειτα, θα το διαδώσουν χωρίς καμία, μα καμία συναίσθηση για το τι πραγματικά κάνουν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *