ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις: Αιματηρή επίθεση στη Μάρθα! Το σχέδιο θανάτου του Ορφέα!

Ο ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις: Αιματηρή επίθεση στη Μάρθα! Το σχέδιο θανάτου του Ορφέα!

Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του ΤΑΤΟΥΑΖ με τον Ορφέα να αλωνίζει ανενόχλητος από την αστυνομία σκορπώντας το θάνατο και τον πανικό.

Αγωνία για την οικογένεια Μελά!

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Για ακόμα μια φορά η οικογένεια Μελά θα βρεθεί στο στόχαστρο της δολοφονικής μανίας του Ορφέα, ο οποίος τώρα αποφασίζει να βγάλει από τη μέση τη Μάρθα! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Ο Ορφέας κρατάει με το ζόρι μαζί του τον Λευτέρη στο σπίτι στον Διόνυσο και με εκβιασμούς προσπαθεί να τον πείσει να πάει στο Λονδίνο και να σκοτώσει την Ελένη.

Εκείνος βλέποντας πως δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη, του λέει ψέματα: «Εντάξει, θα το κάνω! Θα σκοτώσω την Ελένη». Την ίδια ώρα, η Μάρθα λυσσάει να μάθει τι μέρους του λόγου είναι η Τζέσικα και στέλνει την Αφροδίτη να συλλέξει πληροφορίες.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Η επιχείρηση απελευθέρωσης της Άννας οδηγεί σε μια δολοφονία!

Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άντρας της έχει μπλέξει με μια 35χρονη! Από την άλλη, ο Σωκράτης υποψιάζεται ότι η Χριστίνα έχει συχνές επαφές με τον Ορφέα, αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει.

Την ίδια ώρα ο Ορφέας συνειδητοποιεί το ψέμα του Λευτέρη και τον επισκέπτεται με άγριες διαθέσεις.

Η Ελένη κλείνει τη δουλειά στο Λονδίνο και αποφασισμένη γυρίζει για να το ανακοινώσει στους δικούς της. «Αποφάσισα να πάω να ζήσω μόνιμα στο Λονδίνο! Βρήκα μια πολύ καλή δουλειά και είναι μια καλή ευκαιρία να κάνω νέα αρχή! Κουράστηκα με όσα έγιναν τη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο», τους λέει, αλλά ο Παύλος αντιδράει: «Πού θα φύγεις παιδί μου τόσο μακριά από εμάς; Δεν θα φύγεις, δεν σου το επιτρέπω και τελείωσε η κουβέντα». Εκείνη όμως επιμένει: «Καλό θα είναι να δεχτείς την απόφασή μου! Θα φύγω, πάει και τελείωσε».

Διαβάστε Επίσης  Το Τατουάζ: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια!

Ο Ορφέας είναι πλέον ασταμάτητος κι αφού η αστυνομία αδυνατεί να τον εντοπίσει, συνεχίζει τη δολοφονική του δράση σκοτώνοντας μια φαρμακοποιό.

Αυτή τη φορά όμως στη σκηνή του φόνου θα βρεθεί κι ένας αυτόπτης μάρτυρας, ενώ ο Σέκερης είναι σε απόγνωση.

Η Χριστίνα προμοτάρει την κυκλοφορία του βιβλίου και η Ελένη γίνεται έξαλλη.

Η αστυνομία καταλαβαίνει ότι η Χριστίνα έχει επαφές με τον Ορφέα και την καλεί για ανάκριση!

Την ίδια στιγμή ο Ορφέας βάζει στο στόχαστρο του τη… Μάρθα και ένας νέος κύκλος αίματος για την οικογένεια Μελά μόλις ξεκίνησε, ενώ ο Αλέξανδρος με την Αννα προσπαθούν να σώσουν τη Μάρθα προτού να είναι αργά…

Πηγή: youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *