Η Γη της Ελιάς – Αρετή σε Μέλπω: «Κάτω τα ξερά σου από τον Στάθη»

Έναν έντονο καυγά θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ στην σειρά Η Γη της Ελιάς ανάμεσα στην Αρετή και την Μέλπω. Η ίδια καταλαβαίνει πως η πρώην γυναίκα του Λυκούργου έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Στάθη και δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι. Πως θα αντιδράσει η Μέλπω στην επίθεση της Αρετής;

          Η Γη της Ελιάς – Αρετή σε Μέλπω: «Κάτω τα ξερά σου από τον Στάθη»

 

Τι θα δούμε απόψε 26/1 στην Γη της Ελιάς;

Η Αθηνά εξομολογείται στον Ιάκωβο τα πάντα σε ό,τι αφορά στη σχέση της με τον Δημήτρη αλλά και όσα έχουν συμβεί με τη μητέρα της και τον φόνο που διέπραξε στα εφηβικά της χρόνια. Η αντίδραση του Ιάκωβου σε αυτή την εξομολόγηση δεν θα είναι αυτή που περίμενε και θα την εκπλήξει. Η Ευτυχία μιλά στη Μαργαρίτα για την επίθεση του Ανέστη κι αυτή υπόσχεται να τον βάλει στη θέση του. Παράλληλα, η Ελένη πηγαίνει στην αστυνομία και ρωτά τον Κουράκο για τον Ανέστη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω επιστρέφει στο παλιό της εαυτό και ζητά εκδίκηση

Η Αντιγόνη θα προσπαθήσει να πλησιάσει για μια ακόμα φορά τον Μάνο, αλλά ο ίδιος θα την απορρίψει ξανά. Η Βασιλική, ξέροντας ότι δεν μπορεί να κρύβεται για πάντα, παίρνει τη μεγάλη απόφαση και πηγαίνει στο πατρικό της σπίτι για να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο τους γονείς της. Τέλος, η Αρετή τσακώνεται με τη Μέλπω για τα μάτια του Στάθη απόψε στην σειρά Η Γη της Ελιάς, λούζοντάς την από πάνω μέχρι κάτω με κατάρες.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βγάζει την Αθηνά από τη φυλακή

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *