It’s a boy: Γέννησε η Meghan Markle – Οι πρώτες δηλώσεις του Harry((video)

Συγκινημένος είπε στους δημοσιογράφους:”Είμαι περήφανος για τη γυναίκα μου”

Πανικός επικρατεί στη Βρετανία, αφού όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ, η Meghan Markle γέννησε το πρώτο της παιδί και είναι αγόρι!

Ο πρωτότοκος γιος του πριγκιπικού ζευγαριού γεννήθηκε στις 5:26 το πρωί της Δευτέρας, είναι υγιέστατος και ζυγίζει 3.260 κιλά, όπως ανακοινώθηκε στο Instagram.

Ο πρίγκιπας Harry, φανερά συγκινημένος και χαρούμενος, μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας στους δημοσιογράφους για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του.

Διαβάστε Επίσης  Ευτύχης Μπλέτσας: Εξιτήριο για τη σύζυγό του από το μαιευτήριο!

«Είμαστε και οι δύο απόλυτα ενθουσιασμένοι. Ήταν εκπληκτικό. Απόλυτα απίστευτο. Είμαι τόσο περήφανος για τη γυναίκα μου», δήλωσε ο πρίγκιπας μιλώντας έξω από το Windsor.

«Ήταν η πιο απίστευτη εμπειρία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι ακατανόητο πώς οι γυναίκες κάνουν αυτό που κάνουν. Είμαστε και οι δύο ευγνώμονες για όλη την αγάπη και τη στήριξη από όλους. Είναι εκπληκτικό, οπότε θέλαμε να το μοιραστούμε με όλους».

Διαβάστε Επίσης  Ζήνα Κουτσελίνη: Δείτε την Τουρκάλα σωσία της – Είναι ολόιδιες

Αν και η Δούκισσα του Sussex σχεδίαζε να γεννήσει μυστικά και στο σπίτι της, τελικά μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, στο νοσοκομείο Frimley Park Hospital του Σάρεϊ, το οποίο απέχει μόνο 25 χιλιόμετρα από την κατοικία, όπου μένει με τον πρίγκιπα Harry!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *