Συναγερμός στη Βρετανία! Γέννησε αγοράκι η Meghan Markle!

Συναγερμός στη Βρετανία! Γέννησε αγοράκι η Meghan Markle!

Πανικός επικρατεί στη Βρετανία, αφού όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ, η Meghan Markle γέννησε το πρώτο της παιδί και είναι αγόρι!

 

Ο πρωτότοκος γιος του πριγκιπικού ζευγαριού γεννήθηκε στις 5:26 το πρωί της Δευτέρας, είναι υγιέστατος και ζυγίζει 3.260 κιλά, όπως ανακοινώθηκε στο Instagram.

Αν και η Δούκισσα του Sussex σχεδίαζε να γεννήσει μυστικά και στο σπίτι της, τελικά μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, στο νοσοκομείο Frimley Park Hospital του Σάρεϊ, το οποίο απέχει μόνο 25 χιλιόμετρα από την κατοικία, όπου μένει με τον πρίγκιπα Harry!

Διαβάστε Επίσης  Δανάη Μπάρκα: Ο χωρισμός μετά από 8,5 χρόνια - Τι απαντάει για τη σχέση της με τον Τίμο Ζαχαράτο

Αν δεν γεννούσε μέχρι τα τέλη Απριλίου, όπως είχε γραφτεί, θα προχωρούσε σε πρόκληση τοκετού.

Στο πλευρό της βρίσκονται ο σύζυγός της, Harry και η πολυαγαπημένη της μητέρα, Ντόρια Ράγκλαντ. Μάλιστα, η μητέρα της βρίσκεται στο σπίτι τους από τις 16 Απριλίου.

Να σημειωθεί ότι η Meghan και ο Harry είχαν ανακοινώσει ότι θα επιθυμούσαν να φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και λίγο μετά να το ανακοινώσουν, ενώ δεν είχαν αποκαλύψει το φύλο του μωρού.

Όπως είχε τονίσει σε ανακοίνωση το ζευγάρι «θα μοιραστούμε τα χαρμόσυνα νέα με όλους αφού θα έχουμε την ευκαιρία να χαρούμε πρώτα εμείς».

Διαβάστε Επίσης  Λάκης Λαζόπουλος: Μετά το «Αλ Τσαντίρι» επιστρέφει με σίριαλ! Τι αποκαλύπτει ο ίδιος;

 

Το βρεφικό δωμάτιο είναι έτοιμο

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, το πριγκιπικό ζεύγος λίγους μήνες πριν, είχε ολοκληρώσει την ανακαίνιση του σπιτιού του μακριά από το Παλάτι, η οποία μαζί με το βρεφικό δωμάτιο κόστισε 3 εκατομμύρια λίρες.

Όσο για τις λεπτομέρειες που αφορούν το βρεφικό δωμάτιο, η σχεδιάστρια που ανέλαβε την διακόσμηση είναι η πολύ γνωστή στη Βρετανία Vicky Charles.

Μάλιστα, όπως έχει γραφτεί το δωμάτιο είναι σε ουδέτερα χρώματα με το γκρι, το πράσινο και το κίτρινο να κυριαρχούν.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *