Μαρκλ για το φαγητό και η κατσάδα που της έριξε η βασίλισσα Ελισάβετ [εικόνες]

Μαρκλ για το φαγητό και η κατσάδα που της έριξε η βασίλισσα Ελισάβετ [εικόνες]

Μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ να γεννά από μέρα σε μέρα αλλά απ΄ότι φαίνεται τα βρετανικά μέσα δεν ασχολούνται τελικά μόνο με αυτό.

Απόδειξη αποτελεί άλλωστε και η αποκάλυψη ενός παρασκηνίου πριν από τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι που κανείς δεν γνώριζε, παρά μόνο η Δούκισσα και η βασίλισσα Ελισάβετ.

Η ένταση στις σχέσεις μεταξύ της βασίλισσας και της Μεγκαν Μαρκλ, δεν είναι πρώτη, καθώς στο παρελθόν η βασίλισσα Ελισάβετ της είχε απαγορεύσει να φοράει συγκεκριμένες τιάρες από το Παλάτι, καθώς είχε γίνει έξαλλη από τις απαιτήσεις της.

vasilissa-elisavet-meghan-markle

 

Τότε μάλιστα η βασίλισσα Ελισάβετ είχε πει στον Πρίγκιπα Χάρι πως θα «πάρει ότι της δώσω εγώ».

Αυτή την φορά μία νέα αποκάλυψη της βασιλικής βιογράφου, της Κέιτι Νίκολ έρχεται στο φως, η οποία ανέφερε ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ «κατσάδιασε» την σύζυγο του εγγονού της για το άσχημο φέρσιμό της.

Διαβάστε Επίσης  Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη – Τι συνέβη

Ολα συνέβησαν πέρσι την άνοιξη λίγο πριν τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι.

Τότε η Δούκισσα του Σάσεξ επισκέφθηκε το Παλάτι του Γουίνδσορ προκειμένου να δοκιμάσει το φαγητό που θα σερβιριζόταν στην γαμήλια δεξίωση. Μάλιστα είχε ζητήσει από τους σεφ ειδικό μενού για κάποιους καλεσμένους που ήταν βουδιστές.

 

«Η Μέγκαν θύμωσε πολύ όταν στην γεύση αισθάνθηκε ότι υπάρχει αυγό σε ένα πιάτο που της είπαν ότι δεν υπήρχε αυγό. Τους είπε: “Όχι μπορώ να το γευθώ. Μπορώ να γευθώ ότι υπάρχει αυγό σε αυτό το πιάτο”», λέει η Κέιτι Νίκολ.

Διαβάστε Επίσης  Βασιλική Ανδρίτσου: Έγκυος πρώτη φορά στα 46 της και δείτε τι δήλωνε για τη μητρότητα (video &pics)

Υπήρξε αρκετή αναστάτωση στο παλάτι και τότε ξαφνικά η βασίλισσα μπήκε στην αίθουσα. «Νομίζω ότι υπήρξε αναστάτωση όταν ξαφνικά μπήκε η βασίλισσα γιατί φυσικά πρόκειται για το Παλάτι του Γουίνδσορ, το σπίτι της. Απλά και ήσυχα πήρε την Μέγκαν στο πλάι και της είπε: “Μέγκαν σε αυτή την οικογένεια δεν μιλάμε έτσι στους ανθρώπους”», υπογράμμισε η βιογράφος.

Τότε η Μέγκαν Μαρκλ άλλαξε αμέσως την συμπεριφορά της.

Βέβαια αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό που δείχνουν την αυταρχική συμπεριφορά της Μέγκαν Μαρκλ προς τα μέλη του Παλατιού.

Άλλωστε μην ξεχνάμε το παρασκήνιο της παραίτησης της βοηθούς του ζευγαριού, όπου τότε ο βρετανικός Τύπος είχε χαρακτηρίσει την Μέγκαν Μαρκλ «δικτατορική» και τον Πρίγκιπα Χάρι «φωνακλά».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *