Η ανορθόδοξη παρουσίαση του μωρού που ετοιμάζει η Μέγκαν Μαρκλ -Αλά Χόλιγουντ, έξαλλο το παλάτι

Η ανορθόδοξη παρουσίαση του μωρού που ετοιμάζει η Μέγκαν Μαρκλ -Αλά Χόλιγουντ, έξαλλο το παλάτι

Η Μέγκαν Μαρκλ σίγουρα έχει σπάσει πολλούς κανόνες και έχει καταπατήσει πολλά πρωτόκολλα από την είσοδό της στην βασιλική οικογένεια πριν από σχεδόν ένα χρόνο.

Και τώρα, με την άφιξη του πρώτου της παιδιού από μέρα σε μέρα, η Μέγκαν Μαρκλ έχει απογοητεύσει πολλούς από τους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας με την είδηση πως δεν θα ποζάρει για φωτογραφίες έξω από το μαιευτήριο όπου θα γεννήσει. Μάλιστα, τα βρετανικά ΜΜΕ είναι έξαλλα μαζί της, τονίζοντας με νόημα «Δείξτε μας το μωρό!».

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Express, φαίνεται πως οι θαυμαστές της θα πάρουν τελικά μια ματιά του νεογέννητου μωρού, καθώς θα κάνει το ντεμπούτο του στο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue, όταν «θα είναι έτοιμη». Η βασίλισσα Ελισάβετ, βέβαια είναι έξαλλη με αυτά τα καπρίτσια και τις «αμερικανιές» της Μέγκαν Μαρκλ και τελείως αντίθετη με αυτή την ιδέα, ενώ έμαθε τα σχέδια από τους βοηθούς της και ούτε καν από τον ίδιο της τον εγγονό, τον πρίγκιπα Χάρι.

Meghan-Markle-white-black-dressΝωρίτερα αυτό το μήνα, η Μέγκαν Μαρκλ προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σνομπάροντας άλλη μία βασιλική παράδοση. Επέλεξε να μην γεννήσει στο Lindo Wing του νοσοκομείου St. Mary’s, όπου έχει φέρει στον κόσμο τα παιδιά της τόσο η πριγκίπισσα Νταϊάνα όσο και η Κέιτ Μίντλετον, αλλά στο σπίτι, όπως η βασίλισσα Ελισάβετ. Μάλιστα, σνομπάρει ακόμη και τους βασιλικούς γιατρούς, επιλέγοντας την δική της ομάδα γυναικολόγων γιατί δεν θέλει να είναι περιτριγυρισμένη από «κουστουμαρισμένους άνδρες».

Διαβάστε Επίσης  Survivor: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση – Έξαλλη η Ασημίνα

Η Μέγκαν φαίνεται πως θέλει να παρουσιάσει το μωρό με τον δικό της τρόπο, με ένα εξώφυλλο στη Vogue μέσα από την άνεση του σπιτιού της, όταν η ίδια θα είναι έτοιμη

Σύμφωνα όμως με την Express, η Μέγκαν Μαρκλ είναι έτοιμη για μια «μεγάλη Χολιγουντιανού στυλ στιγμή» ποζάροντας στο σπίτι της αγκαλιά με το μωρό της.

Όπως ανέφερε μια πηγή στο περιοδικό New!, «Η Μέγκαν Μαρκλ είναι ανένδοτη και θα κάνει τα πάντα αναφορικά με την γέννηση του πρώτου της παιδιού διαφορετικά από αυτό που αναμένεται συνήθως από ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας και αυτό δυστυχώς, δημιουργεί τεράστια ένταση με το παλάτι».

Υποστηρίζοντας πως μόνο αυτή είναι που «πρέπει να αποφασίσει ποιος θα τραβήξει τις φωτογραφίες», η πηγή είπε ότι «δεν δέχεται τίποτα» όσο αφορά στις συμβουλές των αυλικών και της «ίδιας της βασίλισσας».

Queen Elizabeth II with the Duchess of Sussex at the Queen's Young Leaders Awards Ceremony at Buckingham Palace, London. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date: Tuesday June 26, 2018. The Queen's Young Leaders Programme, now in its fourth and final year, celebrates the achievements of young people from across the Commonwealth working to improve the lives of people across a diverse range of issues including supporting people living with mental health problems, access to education, promoting gender equality, food scarcity and climate change .See PA story ROYAL Leaders. Photo credit should read: John Stillwell/PA Wire

Φυσικά, η βασίλισσα δεν μπορεί να δεχτεί κάθε καπρίτσιο της Μέγκαν Μαρκλ και μάλιστα να μην το μαθαίνει από τον εγγονό της, τον πρίγκιπα Χάρι αλλά από τους βασιλικούς βοηθούς
Και η πηγή πρόσθεσε: «Αντίθετα, είναι σε συζητήσει με την Vogue για την πραγματοποίηση μιας αποκλειστικής φωτογράφησης στο σπίτι της μαζί με το μωρό της, όταν θα είναι έτοιμη και θέλει να το μετατρέψει σε μια πολύ χολιγουντιανή στιγμή».

Διαβάστε Επίσης  Φαίη Ξυλά: Αυτά της αρέσει να κάνει παρέα με τον γιο της

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έχει ήδη ετοιμάσει την ομάδα της για την προετοιμασία της φωτογράφησης.

Αλλά τα σχέδια για μια τέτοιου είδους δημόσιας αποκάλυψης του βασιλικού μωρού, λέγεται ότι έχουν προκαλέσει εντάσεις στην βασιλική οικογένεια.

Η πηγή προσθέτει: «Η Μέγκαν Μαρκλ έχει ήδη μιλήσει με τους στιλίστες της και τον make-up artist για να την βοηθήσουν να τα ετοιμάσει όλα. Το παλάτι είναι έξω φρενών καθώς έμαθαν για τα σχέδιά της μέσω των βασιλικών βοηθών».

Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος της Μέγκαν Μαρκλ διαψεύδει το δημοσίευμα αποκαλώντας τα «κατηγορηματικά ψευδή» και επιμένει πως δεν υπάρχουν «σχέδια για φωτογράφηση στη Vogue».

The Duke and Duchess of Sussex visited the Nelson Mandela Centenary Exhibition at Southbank Centre's Queen Elizabeth Hall. This exhibition explores the life and times of Nelson Rolihlahla Mandela (1918 – 2013) and marks the centenary of his birth. It provides insight into Mandela’s journey from young freedom fighter to becoming the inspiration for an international movement against South Africa’s violent and oppressive apartheid system. The exhibition is jointly curated by the Apartheid Museum in South Africa, the British Anti-Apartheid Movement Archives, and the Southbank Centre. Picture: Arthur EdwardsΟ πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν πως θα κρατήσουν τα σχέδια γύρω από την άφιξη του μωρού τους ιδιωτικά

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το παλάτι του Κένσινγκτον εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας πως η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι «έχουν λάβει την προσωπική απόφαση να κρατήσουν τα σχέδια γύρω από την άφιξη του μωρού τους ιδιωτικά» προσθέτοντας πως «ο δούκας και η δούκισσα ανυπομονούν να μοιραστούν τις συναρπαστικές ειδήσεις με όλο τον κόσμο αφότου έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν ιδιωτικά ως νέα οικογένεια».

Φωτογραφίες: AP, Splash News

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *