Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 124-125-126-127-128-129-130

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 124-125-126-127-128-129-130

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Επεισόδιο 124

Η Έλενα σοκάρεται απ’ την απόπειρα αυτοκτονίας του Χάρη, ενώ όλοι προσπαθούν να βρουν τρόπους να τον ανεβάσουν ψυχολογικά. Η Λίλα αποφασίζει να διαλύσει την σχέση της με τον Νίκο, ενώ η Βίκυ αποκαλύπτει στην Ευγενία το ένοχο μυστικό της…

Ο Παύλος δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη απ’ τον Ζερβό, ενώ την ίδια ώρα στην εταιρεία, οι καταγγελίες πολιτών διαδέχονται η μια την άλλη, ύστερα απ’ το σχέδιο του Στέφανου να πειράξει τις καινούριες φόρμουλες. Η αρχή του τέλους για την Ντέλκουμ, ξεκίνησε…

Επεισόδιο 125

Ο Ορέστης, με αφορμή τις καταγγελίες, ζητάει την απόλυση του Στέφανου, που εξαγριωμένος απειλεί την Αθηνά ότι θα τινάξει τη συνεργασία τους στον αέρα! Η Ευγενία αποφασίζει να βοηθήσει την Βίκυ κρυφά από το Γιάνναρη. Η Λίλα δεν σταματάει να προσπαθεί να κερδίσει την αποδοχή του Χάρη. H Αθηνά δοκιμάζει μία πρώτη προσέγγιση με αυτόν που πιστεύει ότι είναι ο ανιψιός της.

Στο μεταξύ ο Νικήτας βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση καθώς το σκάνδαλο για επικίνδυνα προϊόντα, που για άλλη μια φορά διέθεσε η Ντέλκουμ, δεν φαίνεται να καταλαγιάζει. Την ίδια στιγμή η Αθηνά βρίσκει τις κομμένες σελίδες του ημερολογίου της αδερφής της. Ποιο είναι το μυστικό που κρύβεται εκεί μέσα;

Επεισόδιο 126

Η Αθηνά συγκλονισμένη από το γεγονός ότι έχει μπροστά της τις σελίδες που θα της επιτρέψουν να δει ολόκληρη την εικόνα για τις τελευταίες μέρες της Λυδίας, χάνει τον έλεγχο! Πέφτει για πρώτη φορά σε σφάλμα που θα την φέρει αντιμέτωπη με την Έλενα και τον Πέτρο και μπορεί να καταστρέψει το σχέδιο της! Όχι μόνο τσακώνεται με τον Χάρη, αλλά φεύγει κιόλας αφήνοντας τον μόνο του και αβοήθητο μέσα στο σπίτι.

Στο μεταξύ ο Χρήστος σίγουρος για την αθωότητα της Άννας, δεν διστάζει να απευθυνθεί στον ίδιο τον Παύλο και να του ζητήσει να μην επαναπαύεται, γιατί ο δολοφόνος του Φώτη δεν έχει βρεθεί ακόμα! Ο Νίκος είναι έξαλλος από τον τρόπο που η Αθηνά φέρθηκε στον Χάρη, και δε θέλει να το αφήσει να περάσει έτσι. Στο μεταξύ βγαίνουν τα αποτελέσματα του τεστ DNA που δείχνουν ποιος είναι πραγματικά ο πατέρας του γιου της Λυδίας…

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Δολοφονούν το μικρό Φώτη

Επεισόδιο 127

Ο Πέτρος εξοργίζεται με την απότομη συμπεριφορά της Αθηνάς απέναντι στον Χάρη και την διώχνει απ’ το σπίτι, παρά τις προσπάθειες της Έλενας να δώσουν τόπο στην οργή. Παράλληλα ο Ζερβός θα συναντηθεί μ’ έναν άνθρωπο απ’ το σκοτεινό παρελθόν του, ενώ ο Γιάνναρης θ’ ανακαλύψει την ύπαρξη του Λευτέρη στην ζωή της Βίκυς.

Ο Ορέστης κάνει μια ακραία πρόταση στον Νικήτα για να σωθεί η Ντέλκουμ, ενώ την ίδια ώρα ο Χάρης ανακαλύπτει ότι η Έλενα θέλει να τον στείλει εσώκλειστο σ’ ένα κέντρο αποκατάστασης στην Αθήνα. Η Αθηνά περνάει στην αντεπίθεση και αποκαλύπτει στην Έλενα ένα σοκαριστικό γεγονός που έχει να κάνει με τον Πέτρο…

 

Επεισόδιο 128

Η Αθηνά καταφέρνει να πείσει την Έλενα πως ο Πέτρος της ρίχτηκε και η σύγκρουση για το ζευγάρι θα είναι σφοδρή. Η πρόταση του Ορέστη να εξαγοράσουν οι επενδυτές του, το 51% για να σωθεί οικονομικά η εταιρεία φέρνει την αντίδραση τόσο του Νικήτα και του Νίκου, όσο και της Δανάης.

Ένα ένοχο μυστικό απ’ το κοινό παρελθόν του Παύλου, του Ορέστη και του Ζερβού έρχεται στο φως, την ώρα που ο Παύλος αποφασίζει μαζί με τον Χάρη, τον Νίκο και τον Χρήστο να βρουν αποδείξεις για την ενοχή ή την αθωότητα της Άννας.

Παράλληλα η Έλενα έρχεται αντιμέτωπη με τις κατηγορίες του Χάρη, ενώ ο Πέτρος αποφασίζει να κλείσει τους λογαριασμούς του με την Αθηνά, οριστικά.

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Τα καυτά φιλιά Πέτρου – Αθηνάς σοκάρουν την Έλενα! Τον διώχνει από το σπίτι

Επεισόδιο 129

 

Η αισχρή συκοφαντία της Αθηνάς, φαίνεται να πιάνει τόπο. Ο Πέτρος αντιμέτωπος με μια φρικτή κατηγορία, δεν ξέρει πως να αντιδράσει, καθώς δεν έχει καταλάβει ακόμα αν η Αθηνά έχει τρελαθεί και φέρεται έτσι.

Κι ενώ το χτύπημα της Αθηνάς στον Πέτρο φαίνεται να βρήκε στόχο, δεν αργεί να λειτουργήσει και η άλλη παγίδα που έχει στήσει στην Έλενα. Ο Χάρης πείθεται πως η μητέρα του αναζητούσε έναν τρόπο να τον απομακρύνει από κοντά της και της ανακοινώνει ότι θα φύγει από το σπίτι.

Ο Γιάνναρης μαθαίνοντας την κατάσταση της Βίκυς αρνείται να την εγκαταλείψει. Κι όσο ο αστυνόμος δεν έχει αποτελέσματα με την έρευνα για τον δολοφόνο του Φώτη, η καθυστέρηση και οι αμφιβολίες τους για την ενοχή της Άννας, σπρώχνουν τον Παύλο και τον Χρήστο να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους…

 

Επεισόδιο 130

Η Αθηνά φροντίζει να μάθουν όλοι τις κατηγορίες της για τον Λειβαδά. Βέβαια οι περισσότεροι αρνούνται να την πιστέψουν, όχι όμως και η Έλενα! Πράγμα που τσακίζει τον Πέτρο. Ο Χρήστος μαζί με τον Παύλο συνεχίζουν την επικίνδυνη έρευνά τους για τον Βογιατζή.

Ο Ορέστης απολαμβάνει την «αποκαθήλωση» του Λειβαδά στα μάτια της Έλενας και παράλληλα φροντίζει να ανεβαίνει ο ίδιος στην εκτίμησή της.

Η Άννα περνάει δύσκολα μέσα στη φυλακή, κι η Βίκυ απαρηγόρητη δεν ξέρει τι να κάνει για να την βοηθήσει. Ο Ζερβός όμως δεν επικροτεί τις κινήσεις της Αθηνάς κι έρχεται σε σύγκρουση μαζί της.

Ξεκαθαρίζει πως ως εδώ ήταν η συνεργασία τους. Κι ενώ φαίνεται να πλησιάζουν στα ίχνη του Βογιατζή μία λάθος κίνηση του Χρήστου τα τινάζει όλα στον αέρα! Ωστόσο ο Ζερβός δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *