Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2019

  • Post category:ΖΩΔΙΑ

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2019

ΚΡΙΟΣ

Ο Μάϊος είναι ένας μήνας ο οποίος θα σου δημιουργήσει σκέψεις που θα σου προκαλέσουν ανασφάλειες και μέσα σε αυτές τις ανασφάλειες συγκαταλέγονται και οι αισθηματικές. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου έως και τις 14/5 δίνοντας ευχάριστες στιγμές είτε με το σύντροφό σου είτε με κάποιον με τον οποίον φλερτάρεις αυτό το διάστημα. Οι νέες γνωριμίες και τα αισθηματικά ραντεβού είναι πάρα πολύ πιθανά ανεβάζοντας τη διάθεση σου.

Από τις 15/5 και έπειτα η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου σε καλεί να εστιάσεις μόνο σε κάποιον με τον οποίο νιώθεις ασφάλεια. Πρόσεξε καθώς είναι πιθανόν να παρασυρθείς και τελικά να ξεκινήσεις μία νέα σχέση λόγω παρόρμησης της στιγμής. Στα μέσα του μήνα και συγκεκριμένα στις 16/5 ο Άρης ο κυβερνήτης σου, περνά στο ζώδιο του Καρκίνου δημιουργώντας σου εσωστρέφεια. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς οι ανασφάλειες που θα νιώθεις κατά διαστήματα σε συνδυασμό με την εσωστρέφεια μπορεί να δημιουργήσουν εκνευρισμό, ο οποίος με τη σειρά του θα δημιουργήσει συγκρούσεις. Από τις 21/5 το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων σηματοδοτεί μία νέα εξωστρεφή περίοδο μακριά από άγχη και υποθετικά σενάρια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Μάϊος προμηνύεται ιδιαίτερα καλός για εσένα καθώς η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιό σου δείχνει πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα φροντίζεις να τραβάς τα βλέμματα και να κερδίζεις τις εντυπώσεις. Η Νέα Σελήνη η οποία γίνεται στο ζώδιό σου στις 5/5 δείχνει πως θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο σχετικό με τα αισθηματικά σου ζητήματα, ιδιαίτερα ελπιδοφόρο. Στις 6 και στις 15/5 αντίστοιχα στο ζώδιό σου παίρνουν ο Ερμής και η Αφροδίτη γεγονός που αυξάνει τη γοητεία σου, την επικοινωνιακή σου διάθεση και κατά συνέπεια τους θαυμαστές σου.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις οι οποίες θα βοηθήσουν ένα αισθηματικό σου ζήτημα ή θα σε φέρουν ξανά κοντά με το σύντροφό σου σε περίπτωση που το τελευταίο διάστημα υπήρξαν προβλήματα μεταξύ σας. Στις 18/5 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) θα δώσει το έναυσμα για αρκετές συζητήσεις σχετικές με το σύντροφό σου ή με αυτόν που θα ήθελες να γίνει σύντροφός σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις το πείσμα σου να σε ωθήσει σε λάθος αποφάσεις οι οποίες δεν θα κλείσουν με τον σωστό τρόπο αισθηματικές εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Μάϊος βρίσκεται προ των πυλών και είναι ένας μήνας ο οποίος θα σου δημιουργήσει την τάση να αναπολήσεις ανθρώπους και έρωτες του παρελθόντος. Η Νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται στον Ταύρο στις 5/5 μπορεί να ανοίξει ξανά το θέμα μιας πρώην σχέσης σου, όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στον τρόπο που θα το διαχειριστείς και να σκεφτείς αν μπορείς να δώσεις ξανά μία ευκαιρία.

Σε περίπτωση που είσαι εσύ αυτός που θέλεις να επιστρέψεις σε ένα πρόσωπο με το οποίο ήσουν μαζί κατά το παρελθόν, τότε όλες οι πλανητικές συγκυρίες σε ευνοούν για να το τολμήσεις. Στις 6/5 το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και λίγο αργότερα στις 15/5 το πέρασμα της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, δείχνει πως θα υπάρξουν παρασκηνιακές ενέργειες ή θα υπάρξει και ένας έρωτας ο οποίος θα ανθίσει μακριά από τα φώτα. Πρόσεξε ιδιαίτερα σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καθώς θα πρέπει να θυμάσαι πως «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο». Συγκεκριμένα στις 21/5 που ο Ήλιος μαζί με τον Ερμή θα περάσει στο ζώδιό σου, τα πράγματα που έγιναν το προηγούμενο διάστημα θα αρχίσουν να έρχονται στο προσκήνιο για αυτό φρόντισε να είναι αυτά που θέλεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Μάϊος ξεκινά με ελπιδοφόρα μηνύματα για εσένα και για την προσωπική σου ζωή καθώς θα υπάρξουν αρκετές πλανητικές μετακινήσεις σε ένα φιλικό για εσένα ζώδιο -το ζώδιο του Ταύρου- που δείχνει εξωστρέφεια, συναντήσεις αλλά και νέες γνωριμίες. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον Ταύρο στις 5/5 μπορεί να δημιουργήσει ένα ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο φίλο σου. Έπειτα η είσοδος του Ερμή στις 6/5 στο ίδιο ζώδιο αλλά και της Αφροδίτης λίγο αργότερα στις 15/5, θα φέρουν ευκαιρίες για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον.

Σε περίπτωση που έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση αλλά και την εξωστρέφεια που θα έχει αυτή η περίοδος για εσένα, προκειμένου να αρχίσετε να συναντάτε πιο συχνά αγαπημένους σας ανθρώπους και να κάνετε και κάποιες επισκέψεις σε φιλικά σας πρόσωπα. Από τα μέσα του μήνα και έπειτα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που εκφράζεις τη δυσαρέσκεια ή τα παράπονά σου καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου στις 16/5, δείχνει πως δεν θα έχεις και τον καλύτερο τρόπο να δείξεις πως κάτι σε έχει ενοχλήσει. Οι συγκρούσεις με το σύντροφο σου είναι πιθανές για αυτό καλό θα ήταν να μην τραβήξεις καμία κατάσταση στα άκρα ακόμα και αν είσαι σίγουρος πως έχεις δίκιο. Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στους Διδύμους στις 21/5 μπορεί να σου αφαιρέσει λίγο από την επικοινωνιακή σου διάθεση, όμως αυτό ίσως είναι καλύτερο για να μπορέσεις να ασχοληθείς απερίσπαστος με τα αισθηματικά σου θέματα.

ΛΕΩΝ

Ο Μάϊος σε βρίσκει με στραμμένο το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου ζητήματα και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Ταύρο στις 5/5 θα δώσει το έναυσμα για αυτό. Κάπου ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις θα προκύψουν και αισθηματικές καθώς ο χρόνος που θα περνάς εντός του επαγγελματικού σου χώρου θα είναι αρκετός και θα γίνει η αιτία για να δημιουργηθούν ερωτικά ειδύλλια μέσα σε αυτόν. Στις 15/5 η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο -τον Ταύρο- δείχνει πως θα καταλάβεις ότι το ενδιαφέρον κάποιων ανθρώπων που συναναστρέφεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό.

Διαβάστε Επίσης  Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 13 ως 19/8/2018.

Δείξε ιδιαίτερη προσοχή αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου και σε περίπτωση που δουλεύεις μαζί με το σύντροφό σου τότε να ξέρεις πως αυτό το διάστημα θα είναι πολύ καλό πέρα από τα επαγγελματικά σας ζητήματα και για τη σχέση σας. Από τα μέσα του μήνα και έπειτα η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου θα σε ωθήσει να κινηθείς παρασκηνιακά προκειμένου να καταφέρεις κάτι που θέλεις σε επίπεδο σχέσεων. Πρόσεξε καθώς αυτές οι παρασκηνιακές ενέργειες στο τέλος μπορεί να σε εκθέσουν. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 18/5 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού σε καλεί να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή, κάτι που είναι σχεδόν σίγουρο πως θα καταφέρεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Μάϊος βρίσκεται προ των πυλών και έχει αρκετές πλανητικές μετακινήσεις οι οποίες είναι ευνοϊκές προς εσένα. Στις 6/5 το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως ξεκινά μία περίοδος γεμάτη με συζητήσεις και επαφές με ανθρώπους που θα μπορούσες να δεις και ερωτικά. Οι συζητήσεις κοινωνικού και φιλοσοφικού περιεχομένου θα έχουν την τιμητική τους και είναι πιθανό να συναντήσεις κάποιον ο οποίος θα σε εντυπωσιάσει με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του. Στις 15/5 περνάει και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο υποδηλώνοντας πως θα ξεκινήσουν να έρχονται πολύ ευχάριστες στιγμές για τα αισθηματικά σου ζητήματα.

Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον το οποίο μπορεί να ξεκινήσει σε μία κοινωνική υποχρέωση στην οποία θα παρευρεθείς. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η εξωστρέφεια σου θα παρακινήσει και το σύντροφό σου στην ίδια διάθεση και αυτό θα αναζωογονήσει τη σχέση σας. Στις 16/5 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να αποκαλύψει το ενδιαφέρον ενός φιλικού σου προσώπου για εσένα, κάτι που πρέπει να ζυγίσεις πολύ προσεκτικά πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Εκμεταλλεύσου το διάστημα έως τις 21/5 του καθώς μετά η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα στρέψει την προσοχή σου σε άλλου είδους ζητήματα, όπως είναι τα επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ

Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης κατέφθασε και μαζί του φέρνει μία σειρά πλανητικών μετακινήσεων οι οποίες σε καλούν να έρθεις σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/5 αλλά και η είσοδος του Ερμή στις 6/5 και της Αφροδίτης στις 15/5 στο ίδιο ζώδιο, δείχνουν πως ίσως να έρθουν στο προσκήνιο αισθηματικές υποθέσεις οι οποίες θεωρούσες πως είχαν τελειώσει. Ειδικότερα η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθουν στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα και κτητικές τάσεις.

Πρόσεξε ιδιαίτερα σε περίπτωση που έχεις βρει το σύντροφό σου καθώς είναι πιθανόν να αρχίσεις να τον πιέζεις ακόμα και αν δεν έχεις τέτοια πρόθεση. Στις 16/5 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου θα σου δημιουργεί εύκολα εκνευρισμό ο οποίος δεν θα προέρχεται από τα αισθηματικά ζητήματα αλλά σε αυτά θα διοχετεύεται. Η Πανσέληνος στις 18/5 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού μπορεί να εντείνει λίγο τη συναισθηματική υπερχείλιση, όμως στις 21/5 το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Διδύμων θα φροντίσει να σταθεροποιήσει και τη διάθεσή σου αλλά και τα αισθηματικά σου ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Μάϊος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βρίσκονται καθ’ όλη τη διάρκεια του στο προσκήνιο και μέσα σε αυτές συγκαταλέγονται και οι αισθηματικές. Είτε έχεις βρει το σύντροφό σου είτε είσαι ελεύθερος αυτό το μήνα καλείσαι να δώσεις προσοχή στο έτερον ήμισυ ή σε αυτόν που θα ήθελες να γίνει το έτερον σου ήμισυ και σίγουρα θα ανταμειφθείς. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/5 θα βοηθήσει μία νέα σχέση να ξεκινήσει και θα μετατρέψει ένα απλό φλερτ σε ένα νέο έρωτα.

Στις 6 και στις 15/5 το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης αντίστοιχα στο ζώδιο του Ταύρου, θα σε βοηθήσει να περάσεις πολύ καλά παρέα με το σύντροφό σου ή αν είσαι ελεύθερος παρέα με κάποιο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σου. Από τις 16/5 και έπειτα η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να μην είναι βοηθητική για όλους, όμως για εσένα θα είναι πολύ καλή καθώς βρίσκεται σε φιλικό ζώδιο του νερού. Οι ερωτικές περιπέτειες θα έχουν την τιμητική τους και αν μη τι άλλο θα σου χαρίσουν έντονες συγκινήσεις. Στις 18/5 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα σου Ταύρου-Σκορπιού θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να κάνεις τις επιλογές σου. Σκέψου και αποφάσισε με σύνεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Μάϊος είναι ένας μηνάς ο οποίος μπορεί κατά διαστήματα να γίνεται απαιτητικός ως προς εσένα λόγω εργασιακών ζητημάτων και υποχρεώσεων της καθημερινότητας, όμως δεν θα λείψουν οι ευχάριστες στιγμές και οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή και στα αισθηματικά σου ζητήματα. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 6/5 και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο στις 15/5 δείχνει πως θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθεις κοντά με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεσαι σε καθημερινή βάση. Αυτή η εξέλιξη δεν θα αποτελέσει έναν κεραυνοβόλο έρωτα, όμως θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως έχεις πολλά περισσότερα κοινά από αυτά που πίστευες με κάποιο πρόσωπο που μέχρι τώρα βρίσκεται ιδιαίτερα κοντά σου.

Διαβάστε Επίσης  27/1/2019:Τα ζώδια σήμερα

Σε περίπτωση που έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου καλό θα ήταν να βρεις τρόπο να ασχοληθείτε με μία δραστηριότητα που ευχαριστεί και τους δυο, καθώς είναι πιθανό να σας απορροφήσουν η εργασιακή ρουτίνα και οι υποχρεώσεις καθημερινότητας. Στις 16/5 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου υπόσχεται έντονες συγκινήσεις ιδιαίτερα εντός κρεβατοκάμαρας είτε είσαι ελεύθερος είτε είσαι δεσμευμένος/η. Πρόσεξε όμως καθώς μαζί με αυτές θα προκύψουν και κτητικά συναισθήματα τα οποία θα σε αποσυντονίσουν. Στις 21/5 η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα σε βοηθήσει να δεις καλύτερα τι θέλεις από μια σχέση και να κάνεις τη σωστή επιλογή με βάση τα θέλω σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας ιδιαίτερα θετικός μήνας για εσένα ξεκινά και θα φροντίσει να κάνεις ένα διάλειμμα από σκέψεις και αυτά που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα και να επικεντρωθείς στα αισθηματικά σου ζητήματα. Σε αυτό θα βοηθήσει πολύ η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο του Ταύρου. Η Νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται στις 5/5 στον Ταύρο θα φέρει νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να φέρει και ένα νέο έρωτα. Εκμεταλλεύσου τις θετικές όψεις που θα έχει σε περίπτωση που έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου και θέλεις να ανανεώσεις τη σχέση σας.

Στις 15/5 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου θα δημιουργήσει μία ερωτική χροιά σε αρκετές από τις συναντήσεις που θα έχεις και το φλερτ θα υπάρχει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι ο ενθουσιασμός που θα δεις κάποιες από τις νέες γνωριμίες γιατί δεν θα σε βοηθήσει να βγάλεις σωστά συμπεράσματα σχετικά με αυτές. Από τα μέσα του μήνα και μετά θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός με τον τρόπο που επιλέγεις να εκφράσεις τα παράπονα, τα θέλω σου ακόμα και τα συναισθήματά σου, γιατί στις 16/5 είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό που θα επηρεάσει και τα αισθηματικά σου ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τον τελευταίο μήνα της άνοιξης εσύ θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις ένα βήμα πίσω και να σκεφτείς προσεκτικά τα δεδομένα που υπάρχουν στον αισθηματικό σου τομέα. Η πολυαστρία που θα υπάρξει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως η εσωστρέφεια σου θα είναι αυξημένη και θα χρειαστεί προσπάθεια προκειμένου να προσεγγίσεις κάποιον που σου αρέσει. Η Νέα Σελήνη η οποία γίνεται στις 5/5 στον Ταύρο μπορεί να φέρει συζητήσεις για να συγκατοικήσεις με το σύντροφό σου ή εάν ζείτε ήδη μαζί να μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι. Στις 15/5 η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο δείχνει πως οι συζητήσεις μπορούν να σε φέρουν κοντά με κάποιον που επιθυμείς όμως και εσύ θα πρέπει να είσαι ανοιχτός σε αυτές καθώς θα έχεις την τάση να κρατάς σε απόσταση ακόμα και κάποιον που σε ενδιαφέρει.

Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να βρεις τρόπο να δείξεις το ενδιαφέρον σου στο ταίρι σου καθώς η εσωστρέφεια σου μπορεί να παρερμηνευθεί ως αδιαφορία. Στις 18/5 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα σε φέρει αντιμέτωπο με τις αποφάσεις που είχες πάρει κατά το προηγούμενο διάστημα για αυτό προσπάθησε να είναι οι σωστές. Από τις 21/5 και έπειτα η διάθεσή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο καθώς το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για να υπάρξει ένας νέος έρωτας ή μία γνωριμία που θα σε συναρπάσει.

ΙΧΘΥΣ

Ο Μάιος είναι ένας πολύ καλός μήνας για εσένα καθώς αρκετές από τις πλανητικές μετακινήσεις σε ευνοούν και φυσικά αυτή η εύνοια θα εξαπλωθεί και στα αισθηματικά σου ζητήματα. Η Νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/5 θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να κάνεις νέες γνωριμίες και για να έρθεις σε επαφή με κάποιον που σε ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο, αλλά μέχρι τώρα υπήρξαν κάποια εμπόδια μεταξύ σας. Στις 15/5 είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση καθώς θα παρατηρήσεις πως οι άνθρωποι γύρω σου θα αποτελέσουν δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα σε εσένα και στο αντικείμενο του πόθου σου.

Σε περίπτωση που έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου αυτό το διάστημα είναι πάρα πολύ καλό για να τον πάρεις να βγείτε έξω και να ανανεώσετε με κάποιο τρόπο την κοινωνική σας ζωή. Στις 16/5 το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου θα σε βάλει στην ενεργό δράση σχετικά με τα αισθηματικά σου ζητήματα. Πρόσεξε μην το παρακάνεις καθώς θα είσαι επιρρεπής στο φλερτ ακόμα και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να περάσεις καλά καθώς προς το τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 21/5 το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα αλλάξει τις προτεραιότητές σου και ενδεχομένως να σου δημιουργήσει την ανάγκη να χαλαρώσεις.

Πηγή: myastro.gr

Αφήστε μια απάντηση