ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Δολοφονία, εκβιασμός και θρήνος στα επόμενα επεισόδια!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Δολοφονία, εκβιασμός και θρήνος στα επόμενα επεισόδια!

Συγκλονιστικές Εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Η Κάτια δεν κάνει πίσω στο συμβόλαιο θανάτου που έχει στήσει στην πιο θανάσιμη εχθρό της. Ο πληρωμένος δολοφόνος βρίσκει την ευκαιρία και πυροβολεί τη Μαρίνα, την ώρα που εκείνη ευτυχισμένη περιμένει με αγωνία την κόρη της στην πρώτη τους συνάντηση.

Ο Φώτης γίνεται σκιά της Μαρίνας

Ο Φώτης και η Μάρθα προσπαθούν εναγωνίως να μάθουν ποιος είναι πίσω από την εντολή δολοφονίας κατά της Μαρίνας και να σταματήσουν την επίθεση. Ο Φώτης παρακολουθεί συνεχώς την κοπέλα προκειμένου να αποτρέψει τον κίνδυνο και ό,τι κακό μπορεί να της συμβεί. Κι ενώ η Μαρίνα κάνει όνειρα για τη συνάντηση με την κόρη της, ο Κωστής, σε μια προσπάθεια να την προστατέψει από την επίθεση, της προτείνει να μη διεκδικήσουν το παιδί, γεγονός που την κάνει έξαλλη. Παράλληλα, ο Αντρέας συναντάει τη Ρένα και την προειδοποιεί ότι η Κάτια κάτι ετοιμάζει εναντίον της Μαρίνας.

Η Λίλιαν επιστρέφει με τη Μελίτη στην Αθήνα

Η απειλή ενάντια στη ζωή της Μαρίνας ανατρέπει συνολικά τις ισορροπίες στο περιβάλλον της, με αποτέλεσμα οι εντάσεις να φέρουν και τις αναπόφευκτες συγκρούσεις μεταξύ των εμπλεκομένων. Σημαντικότερη, η σύγκρουση μεταξύ της Κάτιας και του Αντρέα, που την απειλεί πως αν κάνει κακό στη Μαρίνα, δεν πρόκειται να τον ξαναδεί ποτέ στα μάτια της. Τα νέα, όμως, ότι η Λίλιαν επιστρέφει, φέρνοντας μαζί της και τη μικρή Μελίτη, θα φέρουν νέες ανατροπές.

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα Χωρίς Όνομα: Επεισόδια 186-187-188

Η ώρα της μεγάλης συνάντησης πλησιάζει

Ενώ ο Φώτης νομίζει ότι κατάφερε να γκρεμίσει τα σχέδια της Κάτιας για τη Μαρίνα, η Κάτια πάλι ένα βήμα μπροστά, ξαναστήνει το συμβόλαιο θανάτου κι ετοιμάζει το άλλοθί της. Πείθει σχεδόν και τη Μαρίνα και τον Αντρέα για τις δήθεν καλές της προθέσεις. Η Μαρίνα αισιοδοξεί και κάνει όνειρα με τον Μιχάλη. Παράλληλα, η Ελλη εξακολουθεί να συγκρούεται με τον Αρη και η σχέση τους να μην είναι ποτέ ήρεμη. Αδύναμη να το διαχειριστεί, η Ελλη τον προσβάλλει ξανά και ο Αρης την παρατάει θυμωμένος. Ο Σταύρος έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Ρένα. Ενα απρόοπτο συμβάν την αναγκάζει να μείνει με την Ελπίδα χωρίς να το ξέρει η Λίλιαν. Την ίδια στιγμή, η Κάτια ζητά από τη Λίλιαν να μην επιστρέψει στην Αθήνα, ενώ η Μαρίνα περιμένει με αγωνία να συναντήσει επιτέλους την κόρη της.

Ο πληρωμένος δολοφόνος πυροβολεί τη Μαρίνα

Ο πληρωμένος δολοφόνος προσπαθεί να βρει την ευκαιρία για να πυροβολήσει τη Μαρίνα, που ευτυχισμένη περιμένει τη συνάντηση με τη Μελίτη. Την ίδια στιγμή, ο Φώτης παρακολουθεί στενά τη Μαρίνα προσπαθώντας να την προστατεύσει. Η Ελλη μετανιωμένη προσπαθεί να πλησιάσει ξανά τον Αρη, όμως αυτός την αποφεύγει. Εν τω μεταξύ ο Αντρέας θα ανακαλύψει τα σχέδια της Κάτιας και θα τρέξει να προειδοποιήσει τη Μαρίνα, ενώ η Κάτια επιχειρεί να στήσει ένα καινούριο άλλοθι, την στιγμή που ο πληρωμένος δολοφόνος πυροβολεί τη Μαρίνα.

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνομα: Επεισόδιο 156

Η Μαρίνα παλεύει να κρατηθεί στη ζωή

Η Μελίτη αγωνιά για τη συνάντησή της με τη Μαρίνα και με τις ζωγραφιές της στην αγκαλιά, περιμένει σε ένα παγκάκι μαζί με την εξίσου ανήσυχη Λίλιαν. Την ίδια στιγμή, στην εταιρεία, ο Κωστής ανησυχεί για το πώς θα τον δει η μικρή ως πατέρα, μετά από τόσα χρόνια που μεγαλώνει με την πατρική φιγούρα του Σταύρου, ενώ ο Μιχάλης αποφασίζει να στήσει στο σκάφος με τη βοήθεια του Γιώργου, το τέλειο σκηνικό για μια αξέχαστη βραδιά ανάμεσα σ’ αυτόν και τη Μαρίνα. Κανείς τους δεν υποψιάζεται πως σ’ ένα κρεβάτι χειρουργείου στην εντατική κάποιου νοσοκομείου, η Μαρίνα, βαριά τραυματισμένη, παλεύει την ίδια ώρα για να κρατηθεί στη ζωή…

TV Ρεπορτάζ
Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Πηγή: youweekly.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *