Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 120-121-122-123


Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 120-121-122-123

Επεισόδιο 121

Η Βίκυ έντρομη προσπαθεί να μάθει από την Άννα τι δουλειά έχει το δηλητήριο μέσα στο δωμάτιο της. Η Άννα όμως αρνείται οποιαδήποτε σχέση! Κατηγορεί τη μητέρα της ότι προσπαθεί να την παγιδεύσει και σηκώνεται και φεύγει από το σπίτι.

Ο Χάρης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την καινούργια πραγματικότητα.

Στο πλευρό του οι γονείς του, ο Ορέστης και η Έλενα, βάζουν στην άκρη τις διαφωνίες τους και ενώνονται για να στηρίξουν το παιδί τους.

Ο Πέτρος, παρ’ όλο που τα στοιχεία που έχει εναντίον της Άννας προκύπτουν από παράνομο υλικό παρακολούθησης, αποφασίζει να μιλήσει στον Γιάνναρη. Όμως η Άννα είναι εξαφανισμένη! Στο μεταξύ ο Ζερβός αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Αθήνα το μεγάλο του μυστικό σε σχέση με την αδερφή της…

Επεισόδιο 121

Η Άννα οδηγείται στην αστυνομία, όσο η Βίκυ επιτίθεται στον Πέτρο, για την κρυφή κάμερα που έβαλε στο σπίτι της. Ο Νικήτας «ανακρίνει» τον Στέφανο για τη σχέση του με την Αθηνά και ο Στέφανος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Ο Ορέστης προσπαθεί με κουράγιο και ψυχραιμία να στηρίξει την Έλενα, όσο ο Πέτρος – αναγκασμένος να ασχολείται με την υπόθεση του δηλητηρίου – λείπει από το πλευρό της στο νοσοκομείο.

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Ειδύλλιο Έλενας – Πέτρου

Η είδηση για την σύλληψη της Άννας σοκάρει τους πάντες. Μόνο ο Χρήστος και η Βίκυ, εξακολουθούν να πιστεύουν στην αθωότητά της, ενώ ο Χάρης αναρωτιέται αν ο τσακωμός του με την Άννα, την οδήγησε στο να κόψει τα φρένα της μηχανής του. Ο Γιάνναρης από τη μεριά του προσπαθεί να αποσπάσει την ομολογία, που όμως η Άννα δεν είναι διατεθειμένη να δώσει…

Επεισόδιο 122

Η Άννα κρίνεται ένοχη απ’ τον εισαγγελέα και προφυλακίζεται μέχρι την δίκη, όμως, ο Πέτρος αρχίζει να έχει αμφιβολίες για την ενοχή της. Παράλληλα ο Χάρης αρνείται να δεχτεί την νέα κατάσταση φέρνοντας σε δύσκολη θέση, όσους είναι γύρω του.

Ο Χρήστος που υποστηρίζει σθεναρά την αθωότητα της Άννας, αποφασίζει να παραιτηθεί απ’ την εταιρεία, ενώ ο Ορέστης κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στην Έλενα που αφορά τον Χάρη, φέροντας για ακόμα μια φορά σε σύγκρουση το πρώην ζευγάρι. Η Αθηνά και ο Ζερβός σοκάρονται όταν ανακαλύπτουν το όνομα του παιδιού της Λυδίας… Την ίδια στιγμή η Βίκυ ανακαλύπτει μια τρομακτική αλήθεια για το Λευτέρη….

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Ο Λευτέρης σκοτώνει τον Ορέστη

Επεισόδιο 123

Μετά την πρόταση του Ορέστη να μείνει ο Χάρης μαζί του, οι διαφωνίες ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι εντείνονται ξανά.

Στο μεταξύ ο Ζερβός ανακαλύπτει σοκαρισμένος ποιος ήταν στην πραγματικότητα ο αδερφός της Λυδίας!

Ο Παύλος παραδέχεται στην Βίκυ το λάθος του να επιτεθεί στην Άννα ενώ η Βίκυ ζητάει να δει με τα μάτια της το υλικό της παρακολούθησης.

Η Αθηνά τρελαμένη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ποιος είναι στ’ αλήθεια ο ανιψιός της, ενώ ο Ζερβός της συστήνει ψυχραιμία και πλήρη μυστικότητα μέχρι να σιγουρευτούν για την απίστευτη πληροφορία που μάθανε.

Πέρα όμως από την Αθηνά, και η Έλενα και η Βίκυ αλλά και ο Χάρης -ο καθένας για τους δικούς του λόγους- δυσκολεύονται να δεχτούν τη σκληρή πραγματικότητα με την οποία έρχονται αντιμέτωποι!

Κάποιος από όλους μάλιστα δεν την αντέχει και δοκιμάζει να δώσει ένα τέλος σε όλα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *