Ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο μιλάει πρώτη φορά για το πολύκροτο διαζύγιό του από την Αθηνά Ωνάση

Ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο μιλάει πρώτη φορά για το πολύκροτο διαζύγιό του από την Αθηνά Ωνάση

Συνέντευξη σε εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού της χώρας του, παραχώρησε ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, ο οποίος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το πολυσυζητημένο διαζύγιο του από την Αθηνά Ωνάση, με την οποία παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2005, ενώ ο χωρισμός τους ανακοινώθηκε το 2016.

Ο δύο φορές Ολυμπιονίκης με την ομάδα της ιππασίας της Βραζιλίας διέψευσε, μεταξύ άλλων, τις φήμες περί απιστίας.

«Ήμασταν παντρεμένοι πάνω από 10 χρόνια, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο γάμος είχε βάσεις. Από κάποια στιγμή και πέρα δεν πήγαινε άλλο και τελείωσε.

Διαβάστε Επίσης  Εξελίξεις στην υπόθεση Γιακουμάκη: Τα πρόσωπα που καλούνται σε απολογία

Όλα καλά όμως. Η Αθηνά ήταν πολύ εντάξει με εμένα και με την κόρη μου, αλλά τώρα εγώ έχω γυρίσει σελίδα», είπε αρχικά ο Αλβάρο.

Όσο για το βιβλίο του Έλληνα δικηγόρου, Ανδρέα Μανθεάκη που κάνει λόγο για απιστία από την πλευρά του, ο Αλβάρο σχολίασε πως θέλει να το διαβάσει για να δει «μέχρι που φτάνει η ευρηματικότητα των ανθρώπων.

 

Εγώ δεν χρησιμοποιώ τα fake news για την προστασία μου, σας το λέω με κάθε ειλικρίνεια».

Διαβάστε Επίσης  Πώς μπορείς να χάσεις το λίπος από την κοιλιά με το κολύμπι

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *