ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις! «Ήρθε το τέλος σας» – Το συμβούλιο σκοτώνει την Κασσάνδρα!

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις! «Ήρθε το τέλος σας» – Το συμβούλιο σκοτώνει την Κασσάνδρα!

Καταιγιστικές εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ

Δείτε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις από το TV24

O κλοιός στενεύει γύρω από τη Μαργκώ, τον Τόνυ και το εμπόριο όπλων. Ο Νικόλας βρίσκεται πολύ κοντά, καθώς τα στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν και μια έκπληξη, κυριολεκτικά σαν βόμβα σκάει ξαφνικά και η Κασσάνδρα, η γυναίκα που εμφανίστηκε από το πουθενά να κινεί τα νήματα, είναι αυτή που εξαρθρώνει όλο αυτό το κύκλωμα. Μπήκε σ’ αυτό με έναν σκοπό: να τους καταστρέψει, γιατί τα «κάστρα πέφτουν από μέσα»!

Ο Νικόλας προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τη Νικόλ να του μιλήσει για την υπόθεση των όπλων: «Δεν καταλαβαίνεις ότι πρέπει να μιλήσεις; Αυτοί είναι αδίστακτοι», της λέει και της τονίζει ότι κρατώντας το στόμα της κλειστό κινδυνεύει από το κύκλωμα. Ομως η Νικόλ τρομάζει ακόμα πιο πολύ. Λίγο μετά ο Νικόλας συναντιέται με τον Τόνυ και οι δυο τους ανταλλάσσουν «βαριές» κουβέντες, ενώ η Νικόλ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στη Μαργκώ.

Την ίδια στιγμή, δύο άντρες παρακολουθούν τον Νικόλα και σε μια ανύποπτη στιγμή τον απάγουν!

Ο Νικόλας βρίσκεται κλεισμένος κάπου και δέχεται απειλές από τους δύο άντρες για να σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση των όπλων. Οταν τον αφήνουν ελεύθερο, το μυαλό του πάει στον Τόνυ: «Εβαλες να με απαγάγουν και να τρομοκρατήσουν; Μέχρι εκεί έφτασες; Τι νόμιζες ότι θα φοβηθώ;», τον κατηγορεί και εκείνος του ξεκαθαρίζει πως δεν είχε καμία ανάμειξη: «Δεν έχω ιδέα», ισχυρίζεται, αλλά ο Νικόλας δεν πείθεται.
Μετά από αυτό ο Τόνυ αναγκάζεται να ειδοποιήσει την Κασσάνδρα για τον Νικόλα για όλα όσα συμβαίνουν, ενώ η Νικόλ προσπαθεί να πει την αλήθεια στη Μαργκώ για τις πιέσεις που δέχεται από τον Νικόλα, αλλά δεν βρίσκει το θάρρος.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 232-233 Β ΚΥΚΛΟΣ

Στο μεταξύ, ο Νικόλας δέχεται μια πολύ περίεργη επίσκεψη. Αυτή που έρχεται σε επαφή μαζί του δεν είναι άλλη από την ίδια την Κασσάνδρα, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ του εξηγεί το σχέδιό της, ότι μπήκε στο Συμβούλιο επίτηδες για να εξαρθρώσει αυτή την οργάνωση με το εμπόριο όπλων και παράλληλα του ζητάει να συνεργαστούν σ’ αυτό.

Αυτή η μεγάλη κουβέντα που κάνει με την Κασσάνδρα Γρίβα, όπως είναι φυσικό τον αφήνει κατάπληκτο σχετικά με τον ρόλο της στην υπόθεση της παράνομης μεταφοράς όπλων. Αντιλαμβάνεται πια ότι η κατάσταση αυτή είναι πιο περίπλοκη και πιο σκοτεινή απ’ ό,τι περίμενε και η πρόταση που θα του κάνει η Κασσάνδρα θα τον αφήσει άναυδο.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 249-250 Β ΚΥΚΛΟΣ

Την ίδια στιγμή, η Αμαλία συναντά τον Τόνυ κι έρχεται σε οριστική ρήξη μαζί του, ενώ ο Τόνυ στριμώχνει τόσο την Αννα όσο και την Αμαλία και απαιτεί να μάθει πού αλλού έχουν μιλήσει για το εμπόριο όπλων.

Ωστόσο, η Αμαλία και η Αννα ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Τόνυ με σκοπό να αποφύγουν τα αντίποινα του κυκλώματος όπλων και στη συνέχεια Αμαλία ξορκίζει την Αννα να μην ξαναμιλήσει γι’ αυτή την υπόθεση σε κανέναν.

Παράλληλα, η Κασσάνδρα βάζει το σχέδιό της σε εφαρμογή, όμως τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά όσο τα είχε υπολογίσει. Μάλλον κανείς δεν μέτρησε τη Μαργκώ και τα σχέδια που είχε κάνει κι αυτή κρυφά από όλους και πριν προλάβει να ολοκληρώσει η Κασσάνδρα το έργο της, τη δολοφονούν εν ψυχρώ!

Πηγή: youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση