Πού πίνουν φρέσκο χυμό βατράχου για πρωινό; (vid)

Πού πίνουν φρέσκο χυμό βατράχου για πρωινό; (vid)

Γάλα με δημητριακά, γιαούρτι με μέλι, καφές, τοστ και χυμός πορτοκάλι: Γευστικές προτάσεις για ένα θρεπτικό πρωινό, που μπορούν να ικανοποιήσουν τον καθένα.

Εκτός και αν ζει στην πρωτεύουσα του Περού Λίμα, οπότε έχει και άλλες εναλλακτικές, όπως να ξεκινήσει τη μέρα του με έναν ζεστό, φρεσκοστυμμένο χυμό από βάτραχο της λίμνης Τιτιτάκα!

Υποκατάστατο του βιάγκρα…

Η περουβιανή αυτή συνήθεια οδηγεί οικογενειακώς τους ντόπιους στις καντίνες που διαθέτουν τη συγκεκριμένη σπεσιαλιτέ… Οι άντρες πίνουν τον χυμό (μαζί με ζωμό φασολιού, χυμό αλόης, βύνη, ρίζα των Άνδεων και δύο κουταλιές μέλι) υποστηρίζοντας ότι αποτελεί ένα θαυμάσιο υποκατάστατο του βιάγκρα.

Διαβάστε Επίσης  Ο «Τιτανικός του Σουνίου» – Το άγνωστο ναυάγιο με 4.074 νεκρούς!

Αλλά και οι γυναίκες και τα παιδιά τον καταναλώνουν με χαρά. Σύμφωνα με παραδόσεις των λαών των Άνδεων, ο χυμός βατράχου εκτός από σεξουαλικά προβλήματα θεραπεύει το άσθμα, τη βρογχίτιδα και τη νωθρότητα.

Από το ενυδρείο, ζωντανός στο ποτήρι

Ο πελάτης είναι σίγουρος γι΄ αυτό που πληρώνει: Η βασική ύλη του χυμού είναι ολόφρεσκια και μπαίνει στο μπλέντερ μπροστά στα μάτια του, απευθείας από το ενυδρείο. Μάλιστα στο ρόφημα μπορούν να προστεθούν και επιπλέον γεύσεις, όπως χυμός φρούτου ή κρασί. Οι οπαδοί του ποτού ισχυρίζονται ότι πίνουν τον χυμό νωρίς το πρωί και τους κρατάει όλη την ημέρα. Περί ορέξεως…

Διαβάστε Επίσης  Εντοπίστηκε το αρχαιότερο τυρί του κόσμου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *