Έφυγε από τη ζωή Έλληνας ηθοποιός! Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του

  • Post category:lifestyle

Έφυγε από τη ζωή Έλληνας ηθοποιός! Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του

Σοκ προκαλεί η είδηση θανάτου γνωστού Έλληνα ηθοποιού, ο οποίος ενώ άφησε την τελευταία του πνοή περί τα τέλη Μαρτίου, βρέθηκε νεκρός πριν από μια εβδομάδα μέσα στο σπίτι του στη περιοχή της Κυψέλης.

Πρόκειται για τον ηθοποιό, Γιάννη Σμυρναίο.

Έφυγε από τη ζωή Έλληνας ηθοποιός! Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Άγγελος Γραμμένος μέσα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Έφυγε τέλη Μαρτίου 2019 ο γνωστός ταλαντούχος ηθοποιός Γιάννης Σμυρναίος. Τον βρήκαν μια βδομάδα μετά νεκρό στο σπίτι του στην Κυψέλη. Καλό σου ταξίδι καλέ μου φίλε και συναγωνιστή», έγραψε ο ίδιος

Διαβάστε Επίσης  Έλα στη θέση μου: Το νέο πρόσωπο που εισβάλει στην σειρά!

Ο Γιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 17 Οκτωβρίου 1940. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Ωδείου Αθηνών από το 1964 έως το 1966. Η πρώτη του θεατρική εμφάνιση, ήταν στο ″Κυρία του Μαξίμ″ του Ζωρζ Φειντώ με το θίασο Ρηγόπουλου – Αναλυτή το 1967. Στον κινηματογράφο εμφανίστηκε στην ταινία, ″Ο χαζομπαμπάς″ (1967). Συνεργάστηκε με αξιόλογους θιάσους, όπως Ρίζου- Χατζηχρήστου-Βογιατζή στο έργο ″Αγάπη μου παλιόγρια (1969-70), Βουτσά-Ρίζου-Ναθαναήλ στο έργο ″Ο επαρχιώτης″ (1971-72), Καρρά (1972), Γκιωνάκη (1973-74), Αλεξανδράκη-Γαληνέα (1978), Γκιωνάκη, στο έργο″Το στραβόξυλο″, Παπαναστασίου-Ιωαννίδου (1982), στο θέατρο ″Καλουτά″ στο έργο ″Κολωνός και Κολωνάκι″,Ρίζου (1986-87), Χαλκιά-Παρτσαλάκη στο θέατρο ″Μετροπόλιταν″στο έργο των Τσιφόρου-Βασιλειάδη ″Δέκα μέρες στο Παρίσι και άλλα. Πέθανε τον Μάρτιο του 2019.

Διαβάστε Επίσης  «Το Τατουάζ» VS «Η επιστροφή»: Αυτή η σειρά βγήκε πρώτη στους πίνακες τηλεθέασης!

Φιλμογραφία
Ο χαζομπαμπάς (1967)
Γιακουμής μια ρωμέικη καρδιά (1970)
Κατηγορώ τους δυνατούς (1970)
Εν ονόματι του νόμου (1970)
Το παιδί της μαμάς (1970)
Οι άνδρες ξέρουν ν’ αγαπούν (1971)
Σ’ αγαπώ (1971)
Ο αισιόδοξος (1973)
Τροχονόμος… Βαρβάρα (1981)
Νοκ-άουτ στον έρωτα / Εγώ και το πουλί μου (1982)
Εδώ και τώρα αγγούρια (1982)
Η σιδηρά κυρία (1983)
Αγάπησα έναν Πόντιο (1986)
Ο καβαλάρης των F.M. Stereo (1986)
Ο αυτάκιας (1988)
Τρελάδικο πολυτελείας (1990).

Αφήστε μια απάντηση