Survivor Spoiler 21/6: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο κλοιός αρχίζει να στενεύει και οι επιλογές περιορίζονται. Οι παίκτες ξεκινούν να σκέφτονται στρατηγικά προκειμένου να επιβιώσουν στον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι. Ένας ακόμη παίκτης, όμως, θα ψηφιστεί απόψε. Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση σήμερα (21/6) στο Survivor (Spoiler);Survivor Spoiler 21/6: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Ασημίνα, η οποία ψηφίστηκε από τους 4 “αντιπάλους”. Ωστόσο, όλοι ξέρουν ότι το παιχνίδι πλέον αλλάζει και οι περισσότεροι δεν μπορούν να σκέφτονται αγωνιστικά. Με την ίδια λογική θα παιχτεί και το σημερινό παιχνίδι.

Διαβάστε Επίσης  Κώστας Ευρυπιώτης: Οι κρίσιμες ώρες και ο φίλος από τα παλιά

Ο Άρης έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία πηγαίνει ήσυχος στο συμβούλιο του νησιού. Οι τετράδα, λοιπόν, θα ξαναχτυπήσει και μόνο μία είναι η πιθανή επιλογή.

Survivor Spoiler 21/6: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα Spoiler, o δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση σήμερα (21/6) στο Survivor δε θα είναι άντρας, αλλά γυναίκα. Δίπλα στην Ασημίνα, λοιπόν, θα αναμετρηθεί η Μαίη, η οποία και θα ψηφιστεί από την πλειοψηφία απόψε.

Αναμένουμε, λοιπόν, ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος αύριο. Θα τη γλιτώσει και την τρίτη φορά ο Μαρτίκας;Survivor Spoiler 21/6: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Διαβάστε Επίσης  Δημήτρης Κοντομηνάς: Η ζωή του στο νοσοκομείο – Ποιοι τον επισκέπτονταν;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *