Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Μεγάλη ανατροπή: Ο Λευτέρης σκοτώνει το Δημαρά

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Μεγάλη ανατροπή: Ο Λευτέρης σκοτώνει το Δημαρά

Δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ καθώς οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη.

Αυτή τη φορά η πιο απρόσμενη εξέλιξη που θα παρακολουθήσουμε θα είναι η τελική ρήξη ανάμεσα στους συνεργάτες Λευτέρη και Βάσο Δημαρά.

Αρχικά θα δούμε το Δημαρά να πυροβολεί τον Πέτρο, ο οποίος έχει ανακαλύψει το μέρος όπου ο Βάσος κρατάει ομήρους τον Ορέστη και την Έλενα.

O Πέτρος έχει χτυπηθεί από το όπλο του Δημαρά. Είναι αιμόφυρτος στα χέρια της Έλενας. Χρειάζεται γιατρό αλλά ο Δημαράς τους κλειδώνει στην αποθήκη και οι ελπίδες να σωθεί ο Πέτρος λιγοστεύουν λεπτό το λεπτό.

Διαβάστε Επίσης  Αλέξανδρος Δαβιλάς: «Δεν θα συγκατοικούσα ποτέ ξανά»

Ο Βάσος θέλει να τους σκοτώσουν όλους αλλά ο Λευτέρης τον πείθει να πάρουν πρώτα τα λύτρα και μετά να σκοτώσουν τους ομήρους. Έτσι ο Δημαράς παίρνει το Νικήτα και του δίνει τελεσίγραφο, αν θέλει να ξαναδεί την κόρη του και το γαμπρό του.

Στο μεταξύ στο σπίτι επικρατεί πανικός καθώς ο Νικήτας προσπαθεί να μαζέψει τα χρήματα που του ζήτησε ο Δημαράς.

Αφού συγκεντρώσουν τα χρήματα ο Νικήτας μαζί με το Ζερβό πάνε στο σημείο που τους έχει υποδείξει ο απαγωγέας. Εκεί ο Δημαράς παίρνει τα χρήματα και τα πάει στο Λευτέρη.

Διαβάστε Επίσης  Η επιστροφή: Eπεισόδια 85-86-87-88-89-90-91-92-93 Β κύκλος

Ο Αδίστακτος δικηγόρος κρίνει ότι ήρθε η ώρα να τελειώνει πλέον με το Δημαρά, λέγοντάς του ότι τον θεωρεί υπεύθυνο που η αδερφή του έμπλεξε με τον Ορέστη.

Βγάζει ένα όπλο και τον πυροβολεί…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *