ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Η Μαρίνα με την απόκτηση του GPS πιστεύει ότι θα καταφέρει να συγκεντρώσει στοιχεία που να ενοχοποιούν την Κάτια για το θάνατο του πατέρα της και θα ανοίξουν το δρόμο να μάθει για την τύχη της Ελπίδας.

 

Την ίδια στιγμή η Σοφία παλεύει με τον εαυτό της καθώς ο Δημήτρης επιμένει να ξαναμπεί στη ζωή της και της ορκίζεται για την ειλικρίνεια των αισθημάτων του.

Ο Μιχάλης, επηρεασμένος ακόμα από τα γεγονότα του Πηλίου, αλλά και από την Έλλη, λέει κάτι στη Μαρίνα που θα την οδηγήσει σε ακραίες αντιδράσεις.

Ο Κωστής από την πλευρά του δίνει τη δική του μάχη με τη συνείδησή του, για το αν πρέπει να επιστρέψει τα λεφτά με τα οποία τον εξαγόρασε ο Ηλιάδης για να εξασφαλίσει τη σιωπή του…

Η Μαρίνα, μετά τον χωρισμό της από τον Μιχάλη, αποφασίζει πως δεν έχει τίποτα πια να χάσει και γι’ αυτό σκέφτεται να καταγγείλει την Κάτια στις αρχές, με τον κίνδυνο να μπει και η ίδια φυλακή καθώς θα μαθευτεί η πραγματική της ταυτότητα.

Μαθαίνοντας αυτή της την πρόθεση, τόσο ο Μιχάλης όσο και ο Κωστής σπεύδουν ο καθένας με τον τρόπο του, να σταματήσουν τη Μαρίνα.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Η Μαρίνα μπαίνει φυλακή – Η Κάτια την καταδίδει

Την ίδια στιγμή, η Ρένα είναι προβληματισμένη για το αν θα πρέπει να κρατήσει το παιδί, τώρα που είναι τσακωμένη με τον Αντρέα, ενώ η Κάτια ανησυχεί τόσο πολύ για την ψυχολογική αστάθεια της Έλλης που αποφασίζει να υιοθετήσει δραστικές λύσεις για να ελέγξει την κατάσταση.

Καταλυτική θα είναι η συνάντηση που έχουν Κωστής και Έλλη, με παρόντες τους δικηγόρους τους, προκειμένου να λύσουν το θέμα του διαζυγίου…

Ο Δημήτρης ζητάει από τη Σοφία να τον ακολουθήσει στο εξωτερικό και να μεγαλώσουν μαζί το παιδί τους, αλλά εκείνη διστάζει.

Η Μαρίνα μαθαίνει από τον Κωστή ότι ο Μηνάς παίζει διπλό παιχνίδι κι ότι σκοπός του δεν είναι να σώσει την εταιρεία, αλλά να την καταστρέψει.

Από την άλλη πλευρά, ο Μηνάς «συμμαχεί» με τον Χριστόφορο, ενώ η Έλλη ξεκινάει συνεδρίες με μία νέα ψυχολόγο, την Άννα. Αυτό που η Έλλη αγνοεί είναι ότι η γνωριμία της με την Άννα μόνο τυχαία δεν ήταν.

Από την άλλη πλευρά, η Ρένα εξομολογείται στην Κάτια ότι είναι έγκυος και την ενημερώνει ότι θα σταματήσει τη δουλειά, ενώ ταυτόχρονα διστάζει να πει στον Αντρέα για την εγκυμοσύνη της.

Κάτια, Μαρίνα και Μάρθα αναγκάζονται να αφήσουν προσωρινά στην άκρη τις προσωπικές τους διαφορές και να «συμμαχήσουν» εναντίον του Μηνά.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 33-34-35-36

Ο Δημήτρης τσακώνεται με το Μιχάλη, επειδή του έκρυψε την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Σοφίας. Η Κάτια ανακαλύπτει τη σχέση Ρένας-Αντρέα.

Η Ρένα και ο Αντρέας φεύγουν από το σπίτι της Κάτιας, αλλά τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν πολύ καλά γι’ αυτούς.

Η Έλλη, μετά από προτροπή της Άννας, αποφασίζει να μιλήσει στο Χριστόφορο για το ενδεχόμενο πρόβλημα ψυχικής διαταραχής που μπορεί να αντιμετωπίσει. Εν τω μεταξύ, μια αμοιβαία συμπάθεια αρχίζει να αναπτύσσεται ανάμεσα στο Μιχάλη και στην Άννα.

Η αποκάλυψη της Έλλης για τις προβλέψεις που υπάρχουν γύρω από την ψυχική της υγεία, δεν αποθαρρύνουν τον Χριστόφορο από το παιχνίδι της διεκδίκησης, αντιθέτως, δείχνουν να τον δυναμώνουν. Την ίδια στιγμή, σύννεφα καλύπτουν τη σχέση της Ρένας με τον Αντρέα, ο οποίος συνειδητοποιεί σιγά-σιγά ότι έχει ανάγκη να κάνει οικογένεια – κάτι που μέχρι τότε δεν είχε σκεφτεί ποτέ.

Η Σοφία αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Γιώργο προκειμένου να ακολουθήσει τον Δημήτρη. Την ίδια στιγμή, η συμβολή του Κωστή στην αποκάλυψη των σχεδίων του Μηνά για την εταιρεία κάνουν την Κάτια να αρχίσει να τον βλέπει με άλλο μάτι. Όμως, πραγματικά καταλυτική θα είναι η αποκάλυψη του Μηνά στην Κάτια για το παρελθόν και την ταυτότητα της Νάντιας Πετρίδου…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *