Πτήση…τρόμου για τουρίστα στην Ελβετία: Ο δάσκαλος δεν τον έδεσε ποτέ στο αιωρόπτερο!

Πτήση...τρόμου για τουρίστα στην Ελβετία

Πτήση…τρόμου για τουρίστα στην Ελβετία: Ο δάσκαλος δεν τον έδεσε ποτέ στο αιωρόπτερο!

Εφιαλτική ήταν η εμπειρία για έναν τουρίστα στην Ελβετία, ο οποίος θεώρησε καλή ιδέα να δοκιμάσει την τύχη του στον… αιωροπτερισμό
Μόνο που υπολόγιζε χωρίς τον εκπαιδευτή, ο οποίος αποδείχθηκε για κακή του τελικά τύχη, μάλλον ερασιτέχνης. Και το τελευταίο που χρειάζεσαι όταν απογειώνεσαι από μια πλαγιά, βλέποντας το έδαφος από τα 1.200 μέτρα, είναι ένας ερασιτέχνης εκπαιδευτής, τον οποίο χαρακτηρίζει αμέλεια που τη λες και… εγκληματική!

Διαβάστε Επίσης  Αγκινάρα: Πολύτιμο φάρμακο για συκώτι και χολή

Για συνολικά 2 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα λοιπόν, όπως περιγράφει ο ίδιος ο τουρίστας, «βρέθηκα κρεμασμένος στο κενό να δίνω μάχη για τη ζωή μου».

Βλέπετε ο εκπαιδευτής είχε ξεχάσει όχι μια λεπτομέρεια, όχι κάτι βασικό, αλλά το… πιο βασικό! Να τον δέσει πάνω του, όπως προβλέπεται σε αυτού του είδους τις πτήσεις για αρχάριους.

Στο βίντεο απαθανατίζεται όλη η τρομακτική πτήση, με τον Γκούρσκι να προσπαθεί να κρατηθεί με νύχια και με δόντια τόσο από τη μεταλλική μπάρα, όσο και από τον εκπαιδευτή. Ο τελευταίος προσπαθεί να κατεβάσει το αιωρόπτερο όσο το δυνατόν πιο χαμηλά γίνεται ώστε η πτώση του πελάτη να είναι όσο πιο ομαλή γίνεται και κυρίως μη θανατηφόρα.

Διαβάστε Επίσης  Τσάι από εκουιζέτο

Δείτε τι συνέβη τελικά στο βίντεο:

Ο ίδιος, πάντως, αν και κατέληξε με ένα σπασμένο καρπό, δηλώνει – κάνοντας επίδειξη θάρρους – ότι θα επιχειρήσει ξανά μια τέτοιου είδους πτήση, αφού «δεν ευχαριστήθηκα την πρώτη μου».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *