Σάλος στη Ρόδο: Καθηγητής γυμνασίου άφησε έγκυο μαθήτριά του

Σάλος στη Ρόδο: Καθηγητής γυμνασίου άφησε έγκυο μαθήτριά του

Σάλος στη Ρόδο: Καθηγητής γυμνασίου άφησε έγκυο μαθήτριά του

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου, μετά τις καταγγελίες που έγιναν από γονείς μαθήτριας εις βάρος καθηγητή της, ο οποίος φέρεται να είχε ερωτική σχέση μαζί της και να την άφησε μάλιστα έγκυο.

Το περιστατικό πήρε διαστάσεις μετά τις εκατέρωθεν μηνύσεις που κατατέθηκαν και από τις δύο πλευρές, με τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση να καταλήγουν προ ημερών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Όπως ισχυρίστηκαν οι γονείς της μαθήτριας, στη μήνυση που κατέθεσαν εις βάρος του, ο 43χρονος καθηγητής διατηρούσε σχέση με την κόρη τους από την περίοδο που ήταν μαθήτρια γυμνασίου, δηλαδή ανήλικη, ενώ την άφησε έγκυο με αποτέλεσμα το κορίτσι να κάνει έκτρωση.

Διαβάστε Επίσης  Οι άστεγοι στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, η ανήλικη, όχι μόνο συνέχισε να έχει σχέση με τον καθηγητή, αλλά έφυγε από το σπίτι της και επικοινωνούσε με τους γονείς της μόνο μέσω μηνυμάτων. Μετά από λίγο διάστημα, δε, έχασαν κάθε επαφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας 12vima.gr, προ ημερών οι γονείς της 18χρονης -σήμερα κοπέλας- συναντήθηκαν τυχαία στο δρόμο με τον καθηγητή και διαπληχτίστηκαν έντονα.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στη μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς της 18χρονης, ο καθηγητής χειροδίκησε εναντίον της μητέρας της, με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι τρεις μαζί στο αστυνομικό τμήμα.

Διαβάστε Επίσης  Κακοκαιρία EVA: Κίνδυνος για πλημμυρικά φαινόμενα το Σαββατοκύριακο – Οι περιοχές που μπαίνουν στο στόχαστρο

Τέλος, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, το κορίτσι μένει κλεισμένο μόνο του στο σπίτι από το πρωί έως το βράδυ, χωρίς να έχει δείγμα κοινωνικής ζωής…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *