Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Eπεισόδια 37-38-39

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 37-38-39

Επεισόδιο 37

Ο Ορέστης απαιτεί απ’ τον Λευτέρη να του ομολογήσει όλη την αλήθεια για την μυστική του συνάντηση με τον Φίλιππο! Θα καταφέρει ο Ορέστης να ξεσκεπάσει το ύπουλο σχέδιο του «φίλου» του;

Η Χριστίνα δεν τολμά να πει τα όσα ξέρει στην Έλενα, ενώ την ίδια στιγμή η απόπειρα του Μάνου να ξεσκεπάσει τον Ζερβό τον οδηγεί σε άλλες αποκαλύψεις! Ο Χάρης ύστερα απ’ τα νέα της εγκυμοσύνης της Χλόης, πρέπει ν’ αποφασίσει!

Χλόη ή Λίλα; Ο Ορέστης ετοιμάζεται να πουλήσει το κλεμμένο φυτοφάρμακο και να πέσει στην παγίδα του Λευτέρη. Παράλληλα ο Νίκος, η Ιόλη και ο Γιώργος πηγαίνουν κρυφά στην αποθήκη που θα γίνει η παράνομη αγοραπωλησία.

Ο Φίλιππος ετοιμάζεται να το σκάσει, όταν κάποιος τον σημαδεύει με όπλο…

Διαβάστε Επίσης  Η επιστροφή: Eπεισόδια 113-114-115 Β κύκλος

Επεισόδιο 38

Το όνειρο του Ορέστη γίνεται πραγματικότητα, έχει επιτέλους στα χέρια του τον άνθρωπο που του στέρησε την ευτυχία… τον Βάσο Δημαρά. Πώς θα αντιδράσει απέναντι σ’ αυτόν που βύθισε την οικογένειά του στη δυστυχία εδώ και 20 χρόνια;

Παράλληλα ο Νίκος με τον Γιώργο μπαίνουν κρυφά στην αποθήκη του Κορωναίου προκειμένου να ανακαλύψουν αν κρύβεται εκεί μέσα το κλεμμένο φυτοφάρμακο, όταν γίνονται αντιληπτοί απ’ τους μπράβους του Ζερβού.

Η εγκυμοσύνη της Χλόης, κάνει τον Χάρη να πάρει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον του. Η ζωή του Νίκου και του Γιώργου μπαίνει σε κίνδυνο ενώ την ίδια στιγμή βρίσκονται στην αποθήκη ο Πέτρος με το Μάνο. Μια αναπάντεχη έκρηξη στην αποθήκη θα γράψει την τελευταία πράξη του δράματος για κάποιους απ’ αυτούς.

Ποιοι θα βγουν ζωντανοί από κει μέσα και ποιοι δε θα τα καταφέρουν;

Διαβάστε Επίσης  Η Επιστροφή: Επεισόδια 160 - 161 - 162 (Τελευταία)

Επεισόδιο 39

Ο Φίλιππος είναι πια στα χέρια του Ορέστη, που είναι αποφασισμένος να τον κάνει να πληρώσει ακριβά.

Η έκρηξη στην αποθήκη θα αφήσει πίσω της θύματα κι ένα μοναδικό άλλοθι στον Ορέστη να καλύψει τις παρανομίες του.

Ο Νίκος σοκαρισμένος δε μπορεί να πιστέψει ότι εξαιτίας του κάποιοι χάσανε τη ζωή τους. Η άρνηση του Μάνου και του Νικήτα να εξηγήσουν στη Δανάη πως χτύπησε ο Μάνος, την σπρώχνει στην απόφασή της να πάει να μείνει με τον Θέμη.

Η Έλενα ασχολείται με την εγκυμοσύνη της Χλόης μέχρι που μαθαίνει την τραγωδία στην εταιρεία και η μικρή της χαρά ξανασβήνει. Η Εβελίνα εκβιάζει τον Λευτέρη απειλώντας του να αποκαλύψει τον διπλό του ρόλο, ενώ ο Στάθης συλλαμβάνει τον ίδιο του τον πατέρα, τον αστυνόμο Ζερβό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *