«Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 51-52-53-54-55-56-57-58-59-60

Γυναίκα Χωρίς Όνομα

«Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 51-52-53-54-55-56-57-58-59-60

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

 

Επεισόδιο 51

Ο Κωστής βγαίνει από τη φυλακή χωρίς να γνωρίζει ποιος έδωσε το ποσό. Η Έλλη παίρνει κρυφά γενετικό υλικό από τη Μάρθα και τη Μαρίνα για να κάνει τεστ dna και να αποδείξει ότι η Νάντια είναι η Μαρίνα.

Η Κάτια μαθαίνει ότι η Σοφία περιμένει το παιδί του Δημήτρη. Ο Αντρέας εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για τη Ρένα. Τα αποτελέσματα του dna θα οδηγήσουν την Έλλη σε ακραίες συμπεριφορές.

Επεισόδιο 52

Η Κάτια ανησυχεί ότι η συναισθηματική αστάθεια και η διαρκής επιδείνωση της ψυχολογικής υγείας της Έλλης θα επηρεάσει και τα δικά της σχέδια.

Την ίδια στιγμή, η Ρία προσπαθεί να βρει μια «βολική λύση» για την εγκυμοσύνη της κόρης της.

Κι ενώ ο Κωστής αναρωτιέται αν η Μαρίνα είναι το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από την πληρωμή της εγγύησης, ο Μιχάλης, παρακολουθώντας την, θα ανακαλύψει την κρυφή συνάντηση που έχει κανονίσει με τον Κωστή.

Επεισόδιο 53

Η Μαρίνα κι ο Μιχάλης προσποιούνται το ερωτευμένο ζευγάρι, ενώ η Έλλη βρίσκεται κλεισμένη στην ψυχιατρική κλινική και μαθαίνει ότι υπεύθυνος για τον εγκλεισμό της είναι ο άντρας της. Η Κάτια αθετεί το λόγο της και απαγορεύει στον Κωστή να βλέπει τα παιδιά του και μάλιστα τον απειλεί με ασφαλιστικά μέτρα.

Ο Μιχάλης αισθάνεται τρομερές τύψεις που δε λέει στην Έλλη την αλήθεια για τη Μαρίνα. Την ίδια στιγμή ο Μηνάς, ο νέος επενδυτής στην εταιρία του Δημήτρη, δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την Κάτια, γεγονός που ενοχλεί τη Μάρθα και τη Μαρίνα.

Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης ανήμπορος στο κρεβάτι παρακαλεί το Μιχάλη να τον πάρει μακριά από το σπίτι του και την Κάτια, γιατί αντιλαμβάνεται ότι κινδυνεύει.

Επεισόδιο 54

Η Μάρθα συναντιέται με τον Μηνά, τον νέο επενδυτή της εταιρίας και παλιό της έρωτα. Η Έλλη γνωρίζει στην κλινική την Αλίκη, μια γυναίκα που είναι στο διπλανό της δωμάτιο και της δίνει συμβουλές για το πώς θα φύγει από εκεί όσο το δυνατό γρηγορότερα.

Ο Δημήτρης φοβάται ότι η Κάτια θέλει να του κάνει κακό και προσποιείται ότι χειροτερεύει η υγεία του, για να κερδίσει χρόνο. Ο Αντρέας αποκαλύπτει στη Ρένα το μυστικό της Κάτιας σχετικά με το θάνατο του Πέτρου.

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνομα: Οι ώρες αγωνίας και η εξαφάνιση

Ο Κωστής παρακολουθεί το Μιχάλη και τη Μαρίνα κι αρχίζει να υποπτεύεται ότι ο γάμος τους είναι ψεύτικος. Όταν αποφασίζει να μιλήσει στη Μαρίνα και πάει στο σπίτι τους, ο Μιχάλης θα τους βρει και θα γίνει έξαλλος…

Επεισόδιο 55

Η Μάρθα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Μηνά, εκείνος όμως δείχνει ενδιαφέρον και για την Κάτια, η όποια του ζητάει να μεσολαβήσει για να πάρει την προεδρία.

Η Μαρίνα ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το σχέδιο εκδίκησης και ζητάει από τον Μιχάλη να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Εκείνος δέχεται, αλλά τα σχέδια αλλάζουν, όταν η Μαρίνα μαθαίνει από τη Ρένα την αλήθεια για το θάνατο του πατέρα της. Η Κάτια παθαίνει σοκ όταν, επιστρέφοντας στο σπίτι, ανακαλύπτει ότι ο Δημήτρης δεν είναι στο δωμάτιό του.

 

Επεισόδιο 56

Η μυστηριώδης εξαφάνιση του κατάκοιτου Δημήτρη από το σπίτι τινάζει στον αέρα τις ζωές και τη γαλήνη όλων. Μάταια ψάχνουν εναγωνίως να τον βρουν η Κάτια και ο Αντρέας…

Την ίδια στιγμή, και ενώ ο Κωστής προσπαθεί μάταια να βρει μια νέα δουλειά που θα του δώσει χρήματα αλλά και ελπίδες, ο Μηνάς, υποψήφιος νέος μέτοχος της εταιρείας, φλερτάρει παράλληλα την Κάτια και τη Μάρθα, δημιουργώντας ακόμα περισσότερη ένταση στην ήδη ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα μεταξύ τους. Μέσα σ’ όλα αυτά, η Μαρίνα, ανακαλύπτει πως η Κάτια ήταν μπροστά στο δυστύχημα όπου σκοτώθηκε ο πατέρας της…

Επεισόδιο 57

Ο Δημήτρης έχει πλέον μεταφερθεί, με απόλυτη μυστικότητα, στο σπίτι του Μιχάλη και θυμάται τα πάντα σχετικά με ατύχημά του. Την ίδια στιγμή ο Κωστής υπόσχεται στη Μαρίνα ότι θα βρει ό,τι σχετίζεται με το θάνατο της κόρης τους. Ταυτόχρονα, η Ρένα φεύγει από το σπίτι της Κάτιας και καθώς μπαίνει στο αυτοκίνητο της Μαρίνας, δεν αντιλαμβάνεται ότι τις βλέπει ο Αντρέας.

Πλέον είναι θέμα χρόνου να ανακαλύψει ο Αντρέας τη σχέση ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Η Έλλη μιλάει με την Αλίκη στο ψυχιατρείο κι έχει ένα περίεργο φλας μπακ, τη στιγμή της εγκατάλειψής της από τη μητέρα της. Την ίδια στιγμή η Κάτια, μπαίνει μαινόμενη στο σπίτι του Μιχάλη και της Μαρίνας, γιατί έχει αντιληφθεί ότι αυτοί οι δύο κρύβουν το Δημήτρη…

Επεισόδιο 58

Οι έρευνες για τον Δημήτρη οδηγούν στην επανεξέταση του ατυχήματός του και η αστυνομία φτάνει μέχρι και τη Μαρίνα. Η Κάτια κι ο Κωστής αναγκάζονται να παραδεχτούν ότι οι καταθέσεις τους για τη νύχτα του ατυχήματος του Δημήτρη δεν ήταν ακριβείς. Ο Μιχάλης βρίσκει τον Κωστή στο σπίτι του με τη Μαρίνα και – παρά τις εξηγήσεις της Μαρίνας – γίνεται έξαλλος.

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Εύη προσπαθεί να πείσει το Μιχάλη να προσβάλει τη διαθήκη της μητέρας του

Η Έλλη – έχοντας καταλάβει την αλήθεια για την Αλίκη – συγκρούεται μαζί της, ενώ αργότερα ο Κωστής βγάζει την Έλλη από την ψυχιατρική κλινική. Εν τω μεταξύ, ο Αντρέας στριμώχνει τη Ρένα με ερωτήσεις για τη Μαρίνα, ενώ ο Μιχάλης αποφασίζει να μεταφέρει τον Δημήτρη αλλού για να μην τον βρει η Κάτια…

Επεισόδιο 59

Ο Αντρέας αναγκάζει τη Μαρίνα να του πει όλη την αλήθεια κι εκείνη τον ρωτάει για την Ελπίδα. Η Έλλη υποψιάζεται την Κάτια για την εξαφάνιση του Δημήτρη και μαθαίνει για την αλλαγή της κατάθεσης του Κωστή. Η Ρένα σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι η Μάρθα και ο Μηνάς είχαν στο παρελθόν άλλη σχέση από αυτή που ήξερε.

Η Μάρθα της αποκαλύπτει ότι έχει και η ίδια λόγους να θέλει να εκδικηθεί τον Μακρή και την οικογένειά του. Ο Αντρέας βρίσκει την κλινική που κρύβεται ο Δημήτρης και ενημερώνει την Κάτια.
Η Έλλη έρχεται σε επαφή με έναν δικηγόρο για να βάλει μπροστά το διαζύγιο με τον Κωστή και μετά από σύντομη κουβέντα μαζί του μαθαίνει ότι είχε σχέση στο παρελθόν με τη νεαρή φοιτήτρια Νομικής, Νάντια Πετρίδου…

Επεισόδιο 60

Η Έλλη εκπλήσσεται όταν ο δικηγόρος Στέφανος Αντωνίου της λέει ότι γνωρίζει καλά τη Νάντια Πετρίδου, από την εποχή που ήταν μαζί στη Νομική. Οι ελπίδες της αναπτερώνονται, ότι μπορεί επιτέλους να βρεθεί κάποιος που να επιβεβαιώσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι η μυστηριώδης δικηγόρος δεν είναι αυτή που λέει ότι είναι, αλλά η Μαρίνα. Η πρώτη συνάντηση της Μαρίνας και του Στέφανου θα είναι επεισοδιακή.

Και ενώ η εγκυμοσύνη της Σοφίας προχωρά, οι έρευνες της Κάτιας για τον εντοπισμό του εξαφανισμένου Δημήτρη την οδηγούν στο να παρακολουθεί στενά τον Μιχάλη. Την ίδια ώρα, ο Κωστής επισκέπτεται τη Μαρίνα, για να της ζητήσει να αναλάβει τη νομική υπεράσπισή του στο θέμα της κηδεμονίας των παιδιών του… Τα γεγονότα φέρνουν το Μιχάλη και τη Μαρίνα λίγο πιο κοντά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *