ΣΥΡΙΖΑ: «Όνειρο θερινής νυκτός» οι προτάσεις Μητσοτάκη για την Παιδεία

ΣΥΡΙΖΑ: «Όνειρο θερινής νυκτός» οι προτάσεις Μητσοτάκη για την Παιδεία

«Νεοφιλελεύθερες εμμονές» καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφορικά με τις προτάσεις που κατέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την Παιδεία.

«Από τις νεοφιλελεύθερες εμμονές του κ. Μητσοτάκη δεν γλυτώνουν πια ούτε οι μαθητές του σχολείου, αφού μέχρι κι αυτοί θα πρέπει να διδάσκονται την… επιχειρηματικότητα και να «ασκούνται» σε επιχειρήσεις. Θα διδάσκονται, άραγε, και Βασικές Αρχές Ίδρυσης offshore εταιριών, ή αυτό θα είναι προσφερόμενο μάθημα μόνο για «άριστους;», διερωτάται σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε Επίσης  ''Η Ιθάκη είναι μόνο η αρχή''

«Αδιόρθωτος, παρά τη χθεσινή πανωλεθρία του στη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να διαδίδει τα γνωστά ψεύδη σχετικά με τον νόμο για το άσυλο. Ας το επαναλάβουμε, μήπως και το καταλάβει: το πανεπιστημιακό άσυλο, όπως ισχύει σήμερα, δεν απαγορεύει την επέμβαση της Αστυνομίας όταν διαπράττονται αδικήματα εντός των πανεπιστημιακών χώρων. Τα 2/3 των περιστατικών βίας εντός των πανεπιστημίων, σημειώθηκαν κατά την περίοδο 2011-2014, όταν δηλαδή, δεν υπήρχε η έννοια του ασύλου», προσθέτει η Κουμουνδούρου.

Διαβάστε Επίσης  Ώρα αποφάσεων για ΑΝΕΛ – Προ των πυλών το διαζύγιο με ΣΥΡΙΖΑ

Αφήστε μια απάντηση