Σοκάρουν οι φωτογραφίες της Γεωργίας Μπίκα μετά τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη

Σοκάρουν οι φωτογραφίες της Γεωργίας Μπίκα μετά τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη

Οι περιγραφές της Γεωργίας Μπίκα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για το τι υπέστη το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στη σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης δεν αφήνουν περιθώρια ερμηνείας. Η εικοσιτετράχρονη κοπέλα εξήγησε με σαφήνεια τα πάντα. Δεν άφησε κανένα κενό. Αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες. Άνοιξε την ψυχή της υπερβαίνοντας την ψυχολογική πίεση την οποία προφανώς αντιμετωπίζει από εκείνο το βράδυ.

Η στάση του θύματος είναι απολύτως έντιμη. Ξεκάθαρη. Χωρίς σκιές. Και είναι μόνον 24 ετών. Ωστόσο, οι περιγραφές αλλά και σκέψεις της καθώς και οι εξηγήσεις της παραπέμπουν σε άτομο κατά πολύ μεγαλύτερο.

Αν η στάση του θύματος λοιπόν είναι απολύτως έντιμη, η στάση των Αρχών και η συμπεριφορά τους είναι βασανιστικά ανεύθυνη. Η Γεωργία Μπίκα βρήκε το κουράγιο, μάζεψε τα κομμάτια της και συγκέντρωσε όλες τις δυνάμεις που της είχαν απομείνει για να μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα και να καταθέσει στους αστυνομικούς το δράμα το οποίο είχε βιώσει πριν από λίγες μόνον ώρες. Τα είπε όλα στους αστυνομικούς. Όσα εκείνη τη στιγμή το βεβαρημένο από τη φαρμακευτική ουσία μυαλό της ήταν σε θέση να θυμηθεί. Η κατάθεσή της έγινε την 1η Ιανουαρίου 2022. Όμως εισαγγελέας και ανακριτής, παρά τα όσα κατέθεσε και παρά τα εμφανή σημάδια που έφερε στο σώμα της, άφησαν να περάσουν 13 ολόκληρες ημέρες για να εξετάσουν. Αν η Γεωργία Μπίκα ήταν θυγατέρα κάποιου γνωστού επιχειρηματία, ενός πολιτικού της Θεσσαλονίκης ή ενός επώνυμου, οι δικαστικοί λειτουργοί θα άφησαν 13 ημέρες για να μιλήσουν με το θύμα; Ασφαλώς και όχι.

Διαβάστε Επίσης  Σε εξοπλισμούς ύψους 3 δισ. ευρώ προχωρά η κυβέρνηση

Σοκάρουν οι φωτογραφίες της Γεωργίας Μπίκα μετά τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη

Αν η Γεωργία ήταν κόρη του Μητσοτάκη ή ενός Εισαγγελέα ή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο Ιατροδικαστής θα άφηνε να κυλίσουν 3 ολόκληρες ημέρες για να εξετάσει το θύμα βιασμού; Ασφαλώς και όχι.

Αν η Γεωργία Μπίκα ήταν επώνυμη οι αρχές θα «αμελούσαν » να προβούν σε λήψη αίματος για να προσδιοριστούν με ακρίβεια όλα τα ίχνη ουσιών στον οργανισμό του θύματος; Ασφαλώς και όχι. Και όμως οι αρχές περιορίστηκαν μόνον στην λήψη ούρων. Αν είναι δυνατόν.

Διαβάστε Επίσης  Κορονοϊός: Τέταρτη δόση για τους άνω των 60 ανακοινώνει το υπουργείο Υγείας

Η Γεωργία Μπίκα είναι ένα απλό κορίτσι το οποίο βίωσε ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί στην ζωή ενός νέου ανθρώπου. Έχασε τον πατέρα της, αμέσως μετά τον σύντροφό της και σε 40 ημέρες από τον δεύτερο θάνατο, βίωσε την απώλεια της ,μητέρας της . Από τότε παλεύει να ισορροπήσει.

Δεν είναι όμως επώνυμη. Οι δικαστικές αρχές, Εισαγγελέας και Ανακριτής άφησαν να κυλήσουν 13 εικοσιτετράωρα απραξίας. Η Γεωργία είχε καταγγείλει βιασμό. Ούτε αυτό το έλαβαν υπ’ όψιν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *