«Η Αστυνομία φαίνεται να διερευνά ακόμα το ανύπαρκτο ενδεχόμενο της απόπειρας κλοπής από τον Ζ. Κωστόπουλο αντί για τη δολοφονία του»

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας επιβεβαιώνει αυτό που ξέραμε από την αρχή ότι ο Ζαχαρίας Κωστόπουλος πέθανε από τον άγριο ξυλοδαρμό, την κακοποίηση του, επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο η Άννυ Παπαρρούσου δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας επιβεβαιώνει αυτό που ξέραμε από την αρχή ότι ο Ζαχαρίας Κωστόπουλος πέθανε από τον άγριο ξυλοδαρμό, την κακοποίηση του, επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο η Άννυ Παπαρρούσου δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ, η οποία και επισήμανε ότι αυτός ο νέος άνθρωπος ξεκάθαρα δολοφονήθηκε και πέθανε με φρικτό και βασανιστικό τρόπο από τα χτυπήματα τα οποία δέχτηκε και δεν μεσολάβησε ως παράγων άλλη νόσος ή κάποια ουσία που θα συνέβαλε με κάποιον τρόπο στον θάνατο του.

Διαβάστε Επίσης  Θεσσαλονίκη: Κατέληξε η γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της

Στον Νίκο Σβέρκο η κα Παπαρούσου επισήμανε ότι αυτό πράγματι επιβαρύνει τη θέση των ήδη κατηγορουμένων και θέτει στο πεδίο της ποινικής ευθύνης όλους τους εμπλεκόμενους μέχρι το τελευταίο στάδιο.

Η κα Παπαρρούσου εξήγησε ότι η οικογένεια του Ζακ προτίθεται να πράξει τα νόμιμα εναντίον όλων εμπλεκομένων, δηλαδή και των αστυνομικών ενώ υπάρχει πεδίο σκέψης και για τις κινήσεις του διασώστη του ΕΚΑΒ, ο οποίος έχει και ιδιαίτερη νομική υποχρέωση να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες σύμφωνα με τα πρωτόκολλα τα οποία τηρεί για να διασώσει έναν άνθρωπο.

Η κα Παπαρρούσου αναφέρθηκε στην «πρώτη κωλυσιεργία που τέθηκε στην αρχή της ανάκρισης όταν έπρεπε να διασφαλιστεί το κρίσιμο αποδεικτικό υλικό, κάτι το οποίο δεν έγινε. Στη συνέχεια και με καθυστέρηση είχαμε κάποιες έρευνες, οι οποίες και εδώ είναι το παράδοξο κατευθύνονται γύρω από το πρόσωπο του Ζαχαρία Κωστόπουλου λες και είναι αυτός ο κατηγορούμενος, μάλιστα έχουμε έγγραφα της Αστυνομία τα οποία τίθενται στην προανάκριση που διενεργείται με επίκεντρο το αδίκημα της απόπειρας κλοπής, που φέρεται ότι τέλεσε ο θανών, ενώ αυτό το ζήτημα έχει λήξει από την ανάλυση των περιστατικών εδώ και αρκετό καιρό.

Διαβάστε Επίσης  Γλυκά Νερά: Παραπέμπεται σε δίκη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Η Αστυνομία φαίνεται να διερευνά αυτό το ανύπαρκτο ενδεχόμενο ακόμα».

Και τόνισε «Όλη η έρευνα περιστρέφεται γύρω από αυτό το περιστατικό και δεν ασχολείται με τα κρίσιμα ζητήματα που έχουν σχέση με τον θάνατο του Ζαχαρία Κωστόπουλου, δηλαδή ποιος έκανε τι ποια χρονική στιγμή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *