Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη

Αισιόδοξος ότι θα ξεκαθαρίσει σύντομα το θολό τοπίο γύρω από την υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη εμφανίζεται ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας της 44χρονης από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, Βασίλης Ταουξής.

Το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου οι δικηγόροι των συγγενών της άτυχης 44χρονης έχουν κληθεί για δεύτερη φορά να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής ενώπιον της ανακρίτριας.

Σύμφωνα με τον κ. Ταουξή, πρόκειται για τυπική διαδικασία, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν να πάρουν στα χέρια τους αντίγραφο της δικογραφίας.

Διαβάστε Επίσης  Ο γιος του Χρήστου Κυριαζή θα ντυθεί γαμπρός!

Το κατώφλι της ανακρίτριας θα περάσουν και οι στενοί συγγενείς της Ειρήνης Λαγούδη, δηλαδή ο αδελφός της Γιώργος και τα τρία παιδιά της, που θα δώσουν συμπληρωματικές καταθέσεις.

Για την ώρα ωστόσο δεν έχει κληθεί ο γιατρός σε βάρος του οποίου ο εισαγγελέας Αγρινίου έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία, σύσταση συμμορίας και ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις.

Διαβάστε Επίσης  Τι γίνεται μέσα μας όταν πίνουμε coca-cola

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος γιατρός είχε ισχυριστεί δια του συνηγόρου του ότι δεν υπάρχει προσωποποιημένη κατηγορία σε βάρος του.

Όμως, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Espresso, τον διέψευσε έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας και συγκεκριμένα πιστοποιητικό του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Πηγή: Espresso

Αφήστε μια απάντηση