Δύο τραγωδίες, τρεις θάνατοι και ένας γάμος

Υπάτιος

Τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας φέρεται να ένωσαν τον Υπάτιο Πατμάνογλου με τη νέα σύντροφό του με την οποία θα ανέβουν σκαλιά της εκκλησίας τον Δεκέμβρη.

Η τραγωδία που έζησε ο Υπάτιος είναι γνωστή στο πανελλήνιο. Στις 26 Φεβρουαρίου του 2017 η Porsche του Γιώργου Βακάκη παρέσυρε στον θάνατο τον ίδιο, τον συνεπιβάτη του, τη γυναίκα και το ανήλικο παιδί του Υπάτιου στο 75ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας. Λίγους μήνες αργότερα, ο τότε σύντροφος της Έμμυς αυτοκτόνησε όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.

Περίπου ένα χρόνο μετά το ξεκλήρισμα της οικογένειάς του ο Υπάτιος γνώρισε την Έμμυ και οι δυο τους μετά από επτά μήνες αποφάσισαν να ενώσουν τη ζωή τους. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως η Έμμυ σε λίγους μήνες θα φέρει στη ζωή τον καρπό του έρωτά τους καθώς είναι έγκυος.

Διαβάστε Επίσης  Νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό στο Ιράν

Η άγνωστη συμφορά της Έμμυς

Ήταν 27 Σεπτεμβρίου του 2017 όταν ο σύντροφος της Έμμυς αυτοκτόνησε. Οι δύο τους είχαν σχέση οκτώ χρόνια και συζούσαν. Κάποια στιγμή η Έμμυ του ζήτησε να χωρίσουν αλλά εκείνος μην αντέχοντας τον πόνο από τον χωρισμό έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η μέλλουσα σύζυγος του Υπάτιου
Η μέλλουσα σύζυγος του Υπάτιου

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του συντρόφου της Έμμυ επιβεβαίωσε με δήλωσή του πως ο γιος του αυτοκτόνησε και ανέφερε:

Διαβάστε Επίσης  Νίκος Μαυρίκος: Προβληματίζεται η ΕΛΑΣ μετά την κατάθεσή του

«Όταν η κοπέλα του ζήτησε να χωρίσουν τότε δεν άντεξε τον χωρισμό και έβαλε τέλος στη ζωή του. Πήρε το όπλο και αυτοπυροβολήθηκε στην καρδιά».

Μάλιστα σύμφωνα με τον πατέρα, ο γιος του λίγο πριν πεθάνει είχε αφήσει μήνυμα για την Έμμυ στο οποίο έγραφε «εγώ θα φύγω για ένα μακρινό ταξίδι και στην κηδεία μου, μην έρθεις ποτέ. Να ξέρεις πως για όλα φταίει συγγενικό σου πρόσωπο».

Σύμφωνα με τον πατέρα του αυτόχειρα το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά και πολλές φορές υπήρχαν προστριβές για τις οποίες υπεύθυνα ήταν τρίτα πρόσωπα.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *