Γυναίκα χωρίς όνομα: Το τέλος της σχέσης και η δραματική εξέλιξη!

Σε δραματική κατάσταση αναμένεται δούμε τον Κωστή στα προσεχή επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνοµα».

Η Μαρίνα κινεί τα νήματα με αποτέλεσμα ο νεαρός να οδηγηθεί στη φυλακή, ενώ παράλληλα εκείνη παντρεύεται τον Μιχάλη…

Το σχέδιο της Μαρίνας φαίνεται να κινδυνεύει καθώς η ίδια αναγκάζεται να πει την αλήθεια στον Μιχάλη. Σύμφωνα με το mytv στα προσεχή επεισόδια της σειράς, θα δούμε πως ο νεαρός δεν μπορεί να δεχτεί τα ψέματα που του έλεγε η κοπέλα τόσο καιρό και έτσι της ανακοινώνει το τέλος της σχέσης τους. Παρόλο που η Μαρίνα βουλιάζει στην απελπισία της δεν εγκαταλείπει τον στόχο της.

Συγκεκριμένα ταχυδρομεί στην Φένια έναν φάκελο με τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Κωστή για το κερδοσκοπικό παιχνίδι που έκανε με τις μετοχές της εταιρείας Όταν η κοπέλα διαβάζει το περιεχόμενο του φακέλου, ενημερώνει τους πάντες και τα επόμενα λεπτά εκδίδεται ένταλμα σύλληψης για τον Κωστή, ο οποίος αγνοώντας όσα έχουν συμβεί, γιορτάζει στο πατρικό του τα γενέθλια της μητέρας του.

Παράλληλα ο Μιχάλης, μετά από σκέψη, αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία στη σχέση του με τη Μαρίνα. Το γεγονός αυτό χαροποιεί ιδιαίτερα την κοπέλα. Λίγο αργότερα ο Κωστής, έχοντας ενημερωθεί για τις εξελίξεις το σκάει κρυφά από το σπίτι του προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη μιας και καταζητείται από την δίωξη οικονομικού εγκλήματος Ο νεαρός φανερά τρομοκρατημένος καλεί συνεχώς τη Μαρίνα στο κινητό της αλλά εκείνη δεν απαντά. Μάλιστα η κοπέλα, μετά από οδηγία της Μάρθας, κανονίζει να παντρευτεί με τον Μιχάλη την επόμενη μέρα. Η είδηση του επικείμενου γάμου τους, καταρρακώνει τον Κωστή ο οποίος αισθάνεται να χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του. Ο ίδιος είναι απελπισμένος μετά από την κοροϊδία της Μαρίνας αλλά και γιατί εξαιτίας της κινδυνεύει να μπει στη φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνομα: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Παράλληλα η εκδίκηση της κοπέλας φαίνεται να μην έχει τέλος καθώς δίνει ακόμα μία χρήσιμη πληροφορία στην αστυνομία. Την επόμενη μέρα πραγματοποιείται ο γάμος του Μιχάλη και της Μαρίνας. Τότε φτάνει εκεί ο Κωστής ο οποίος μην μπορώντας να ελέγξει τον θυμό του ξεσπά εναντίον της και ξαφνικά εμφανίζονται άντρες της ασφάλειας και συλλαμβάνουν τον νεαρό! Ο Κωστής οδηγείται στη φυλακή σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Από την άλλη, η ‘Ελλη είναι οργισμένη και πληγωμένη από όσα έχουν συμβεί και πηγαίνει να αντιμετωπίσει τη Μαρίνα.

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Δέσποινα μιλάει με τον Ανδρέα για την μικρή Ελπίδα και τι πραγματικά της συνέβη

Πάνω στην έντονη λογομαχία που έχουν οι δύο κοπέλες, η Μαρίνα αποκαλύπτει την αλήθεια στην ‘Ελλη αλλά αμέσως μετά το μετανιώνει. Από εκείνη τη στιγμή, η τελευταία είναι αποφασισμένη να πείσει τους πάντες για την σκευωρία που έχει στηθεί. Συγχρόνως ο Κωστής περνά δραματικές στιγμές και προσπαθεί να αποδείξει στον εισαγγελέα πως αξίζει μία ευκαιρία για να βγει έξω με εγγύηση.

Η μόνη του ελπίδα για να αφεθεί ελεύθερος είναι η ‘Ελλη, η οποία του ζητά σε αντάλλαγμα να επιβεβαιώσει πως η Μαρίνα και η Νάντια είναι το ίδιο πρόσωπο. Εν τω μεταξύ η συμβίωση του Μιχάλη και της Μαρίνας δεν εξελίσσεται καθόλου καλά. Το ζευγάρι μέρα με τη μέρα απομακρύνεται περισσότερο εξαιτίας της ψυχρής στάσης που έχει ο νεαρός. Την επόμενη μέρα ο Κωστής βγαίνει από την φυλακή, χωρίς όμως να γνωρίζει ποιος πλήρωσε την εγγύηση…

Πηγή: Mytv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *