Τραγική απώλεια και πένθος για τον Στέλιο Ρόκκο

 

Τραγική απώλεια και πένθος για τον Στέλιο Ρόκκο

Τραγική απώλεια και πένθος για τον Στέλιο Ρόκκο

 

Μια τραγική απώλεια βίωσε αργά χθες το βράδυ (Σάββατο 30/12) ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος που βρίσκεται για εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο Στέλιος Ρόκκος «έχασε» ξαφνικά τον αγαπημένο του αδερφό Νίκο σε ηλικία 50 ετών. Ο αδερφός του τραγουδιστή βρέθηκε νεκρός στην ανατολική πλευρά της Λήμνου.

Λόγω του τραγικού συμβάντος το κέντρο διασκέδασης Barbarella στη Θεσσαλονίκη δεν θα λειτουργήσει ενώ σε σχετική ανακοίνωση της επιχείρησης αναφέρονται τα εξής:

Διαβάστε Επίσης  Σήμερα 22 Ιουνίου εορτάζουν οι Άγιοι Ζήνων και Ζηνάς ο υπηρέτης του

«Στη δύσκολη αυτή στιγμή όλοι εμείς στο Barbarella βρισκόμαστε δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα limnosreport, ο Στέλιος Ρόκκος τον Ιούνιο του 2021 είχε χάσει εντελώς ξαφνικά και τον άλλο αδερφό του, τον Κώστα, από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 50 ετών.

Σε ότι αφορά το θάνατο του Νίκου Ρόκκου οι πληροφορίες από Λήμνο μεριά λένε ότι έφυγε χθες το πρωί με προορισμό την παραλία για ψάρεμα. Για πολλές ώρες δεν έδωσε σημεία ζωής με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι καλώντας το λιμεναρχείο.

Διαβάστε Επίσης  Πάτρα: Έτοιμη να απολογηθεί η Πισπιρίγκου – Τι είπαν ο κουμπάρος του ζευγαριού και η γιαγιά του Μάνου Δασκαλάκη

Άνδρες του λιμενικού σώματος τις απογευματινές ώρες εντόπισαν την βάρκα του, τον εξοπλισμό του και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για ερεύνα.

Αργά χθες το βράδυ (30/12) ο άτυχος άνδρας που ασχολείτο επαγγελματικά με το ψάρεμα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λήμνου όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *