Κατερίνα Γερονικολού: « Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για την παράσταση»

Η Κατερίνα Γερονικολού εκτός από το «Τατουάζ» θα πρωταγωνιστεί και στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο» και θα υποδυθεί την Λίζα Πετροβασίλη.

Θα σας δούμε επί σκηνής;

«Στην παράσταση “Χτυποκάρδια στο θρανίο”. Η εμβληματική κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου, εξήντα χρόνια μετά την πρώτη παράσταση στο θέατρο, ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Λάκη Λαζόπουλου. Στο ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ θα δούμε τον Ορέστη Τζιόβα, Πρωταγωνιστούν: Μάρω Κοντού, Νίκος Γαλανός, Κώστας Βουτσάς, Νίκη Παλληκαράκη, Σοφία Βογιατζάκη».

Διαβάστε Επίσης  Θανάσης Πατριαρχέας-Μαρία Παπαφωτίου: Ευτυχισμένοι μαζί!

Διαχρονικά τα ερωτικά και σχολικά καμώματα της μαθήτριας Λίζας Πετροβασίλη;

«Ένα μεγάλο στοίχημα για όλους μας. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ιδανικότερο σκηνοθέτη από τον Λάκη Λαζόπουλο. Το μόνο που απομένει είναι να αρέσει η παράσταση στον κόσμο. Να κυλήσει ένας χειμώνας γεμάτος χαρά, ξεγνοιασιά, αθωότητα. Με ένα ταξίδι στο χρόνο και τις αναμνήσεις».

Μετά την πίκρα και τη μαυρίλα ως Όλγα, χαρά και τραγούδι ως Λίζα Πετροβασίλη;

«Ζω τη… “Διπλή ζωή της Βερόνικα”, όπως η ταινία του Κισλόφσκι. Η παράσταση είναι σαν ζαχαρωτό και πιστεύω ότι θα αφήνει μια γλυκιά γεύση σε όποιον την παρακολουθήσει».

Διαβάστε Επίσης  Ελένη Φουρέιρα: «Οι ρατσιστές δεν θα τα καταφέρουν να μην αγαπάω την Ελλάδα»

Την παράσταση θα συνοδέψει η πρωτότυπη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι;

«Εννοείται. Τα πολυαγαπημένα τραγούδια “Τικ Τακ”, “Καροτσέρη”, “Χόρευε τουίστ”, “Σ’ αγαπώ”, “Τα νιάτα” κ.ά. θα αναβιώσουν μία εποχή αθώα, ξέγνοιαστη και αισιόδοξη, που λατρεύτηκε από γενιές» εξήγησε στον Τηλεθεατή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *