Ποιος είναι o ομογενής που έπεσε νεκρός από πυρά Αλβανών αστυνομικών

Ποιος είναι o ομογενής που έπεσε νεκρός από πυρά Αλβανών αστυνομικών

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας θα ήταν προφανώς γνωστός στις αλβανικές αρχές καθώς δεν έκρυβε τις απόψεις του περί “ένωσης της Βόρειας Ηπείρου με την Ελλάδα.

Οι κάτοικοι της περιοχής από την πρώτη στιγμή εξέφρασαν την ανησυχία τους για την ζωή του νεαρού συγχωριανού τους καθώς θεωρούν πως οι Αλβανοί αναζητούσαν  εξιλαστήριο θύμα. Αυτό είπαν δείχνει και το γεγονός ότι στην υπόθεση ενεπλακησαν μέλη των ειδικών δυνάμεων της χώρας.

Διαβάστε Επίσης  Ζώδια: Έχεις σχέση με παντρεμένο; Μέχρι που μπορεί να φτάσει;

Πολλοί μιλούν για προβοκάτσια των αλβανικών ΜΜΕ.

Κάθε χρόνο στην επέτειο του ΟΧΙ τα χωριά της Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία στολίζουν τους δρόμους με την ελληνική σημαία. Το γεγονός αυτό τα αλβανικά μέσα το προβάλουν ως πρόκληση κατά της Αλβανίας με αποτέλεσμα να ξεσηκώνουν την κοινή γνώμη αλλά και την αστυνομία.

 

Στην σελίδα του στο facebook έχει δημοσιεύσει πάρα πολλές φωτογραφίες ,όλες με στολή παραλλαγής. Επίσης όλο σχεδόν το περιεχόμενο της σελίδας του έχει να κάνει με την Αλβανία και με το “αίτημα για ένωση της Βόρειας Ηπείρου με την Ελλάδα.

Διαβάστε Επίσης  Τα δυσάρεστα συναισθήματα που σου δείχνουν ότι είσαι στον σωστό δρόμο

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι Αλβανοί καταγόταν από τα Ιωάννινα και εργαζόταν στην Αθήνα. Το συνδέουν με συγκεκριμένο ακραίο χώρο, αλλά επαναλαμβάνουμε ότι όλα αυτά είναι πληροφορίες που μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *