Σεισμός στα σαλόνια της καλής κοινωνίας! Ποιους «καίει» η άρση απορρήτου των συνομιλιών Κόκα μετά μουσικής

Τραγουδίστρια που ήταν σε reality, νεαρός star της πίστας και καλλιτεχνικός manager, στην ατζέντα της σπείρας που έκανε delivery σε κέντρα διασκέδασης

 

Βαρύγδουπα ονόματα της νυχτερινής -και όχι μόνο- ζωής της Αθήνας περιλαμβάνονται στην πολυπληθή πελατεία της σπείρας που «έσπρωχνε» νυχθημερόν κόκα και μεθαμφεταμίνη στα ακριβά στέκια και τα κέντρα διασκέδασης της πρωτεύουσας.

Ανάμεσα σε αυτούς που ψώνιζαν -και πλέον νιώθουν «καυτή» την ανάσα της Δικαιοσύνης- είναι μια τραγουδίστρια, η οποία είχε εμφανιστεί και σε τηλεοπτικό reality, ένας επίσης νεαρός star της πίστας, ένας γνωστός καλλιτεχνικός manager, γιατροί και ένας δικηγόρος.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, τα στοιχεία των επώνυμων «πελατών» του κυκλώματος που συχνάζουν στο Κολωνάκι και στα βόρεια προάστια διασταύρωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών με τους αριθμούς που βρήκαν καταχωρισμένους στα κινητά τηλέφωνα των μελών της συμμορίας.

Οπως έχει διαπιστωθεί, οι συσκευές περιέχουν τουλάχιστον 300 επαφές με τον χαρακτηρισμό: «πελάτης 1, πελάτης 30, πελάτης 120» κ.ο.κ. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως, ακόμα και τη στιγμή που οι διακινητές είχαν συλληφθεί και βρίσκονταν στα κρατητήρια της Δίωξης Ναρκωτικών στην Ασφάλεια Αττικής, τα κινητά τους χτυπούσαν δαιμονισμένα από πελάτες που τους αναζητούσαν για να αγοράσουν κοκαΐνη και μεθαμφεταμίνη!

Διαβάστε Επίσης  Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση για τη σχέση τους: «Γνωριστήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους…»

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι αστυνομικοί που εξάρθρωσαν τη σπείρα έχουν ήδη στα χέρια τους την άδεια για την άρση απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών, η οποία δόθηκε από τον εισαγγελέα και τον ανακριτή που χειρίζονται την υπόθεση.

Λίστες με ονόματα

Οταν ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης και διασταύρωσης των τηλεφωνικών αριθμών των επαφών που περιλαμβάνονται στις λίστες των κινητών τηλεφώνων των μελών του κυκλώματος, θα συνταχθεί συμπληρωματική δικογραφία, η οποία θα διαβιβαστεί στους δικαστικούς.

Στη συνέχεια, οι αρμόδιοι λειτουργοί της Δικαιοσύνης θα αποφασίσουν να καλέσουν τους αγοραστές των ναρκωτικών για να δώσουν καταθέσεις. Τότε, αναμένεται να παρελάσουν πολλοί επώνυμοι υπεράνω υποψίας από τα γραφεία εισαγγελέα και ανακριτή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το γεγονός πως το κύκλωμα είχε καταφέρει να απλώσει τα πλοκάμια του στα καλά «σαλόνια» της Αθήνας οφείλεται στο ότι ένας Αλβανός εκ των φερόμενων υπαρχηγών της σπείρας είχε σχέση με τον χώρο της διαφήμισης.

Διαβάστε Επίσης  Άγριο ξύλο στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» - Πιάστηκαν στα χέρια πάνω στη σκηνή (vid)

Ετσι, είχε γνωρίσει πολύ κόσμο και είχε καταφέρει να δικτυώσει τους διακινητές με αγοραστές που έχουν «βαριά» πορτοφόλια.

Το διαρκές ντελίβερι ναρκωτικών, σε 24ωρη βάση, σε κέντρα διασκέδασης στο Κολωνάκι, στην Κηφισιά, στη Νέα Ερυθραία, στη Συγγρού, ακόμα και στην περιοχή των Εξαρχείων, είχε αποφέρει στο κύκλωμα της κόκας πακτωλό κερδών. Μάλιστα, ο επιχειρηματίας στον χώρο των χαρτικών που φέρεται ως ο αρχηγός του είχε φτάσει στο σημείο να ανακαινίσει ολόκληρη πολυκατοικία στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, ενώ αρκετά Σαββατοκύριακα ταξίδευε στο Μιλάνο, κάνοντας dolce vita και αγοράζοντας πανάκριβα ρούχα και ρολόγια Rolex.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών που χειρίστηκαν την υπόθεση, το δαιδαλώδες κύκλωμα διακινούσε σε εβδομαδιαία βάση τουλάχιστον ένα κιλό κοκαΐνη καλής ποιότητας. Το στοίχημα για τους αστυνομικούς είναι τώρα να ανακαλύψουν την πηγή προμήθειας της κοκαΐνης και τη χώρα από την οποία γινόταν η εισαγωγή της στην Ελλάδα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *