Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 27-28 Οκτωβρίου

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 27-28 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Με τη συμπαράσταση των φίλων σας θα κατασταλάξετε σε πολλά πράγματα. Ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας, που τον τελευταίο καιρό την έχετε παραμελήσει. Βγάλτε τα απωθημένα σας να όταν είστε μόνοι σας και όχι πάνω στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ:

Φανείτε αντικειμενικοί και σκεφτείτε και τους άλλους πριν αποφασίσετε να κάνετε αυτό που σας αρέσει. Προετοιμαστείτε κατάλληλα, ώστε όταν ανακοινώσετε τις νέες προτάσεις σας στον επαγγελματικό σας χώρο, να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Για να αποδεχθούν τις απόψεις σας τα πρόσωπα της οικογένειάς σας θα πρέπει πρώτα εσείς να γίνετε το ζωντανό παράδειγμα. Αν θέλετε στη συνέχεια να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, φροντίστε να τακτοποιήσετε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Οι αντιξοότητες δεν πρόκειται να λείψουν, αλλά σε γενικότερο πλαίσιο η ψυχή σας θα σας βοηθήσει τη στιγμή που θα το χρειάζεστε. Αν δεν έχετε το θάρρος να αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεών σας, μην πλησιάζετε απαγορευμένους καρπούς.

ΛΕΩΝ:

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας. Δεν θα αποφύγετε τη σύγχυση, ιδιαίτερα στον συναισθηματικό σας κόσμο, αλλά θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να μην γκρεμίσετε ό,τι έχετε χτίσει.

Διαβάστε Επίσης  Νέα Σελήνη: Ποια ζώδια θα έχουν απρόσμενες και τρανταχτές αλλαγές στην ζωή τους στις 13/11/2023

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Ενα νέο κύμα γεγονότων θα επισπεύσει τις στις εξελίξεις και θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα ενδιαφέροντα στον τομέα των σχέσεών σας με τους άλλους. Εστω και με αργό ρυθμό, θα έχετε τις ευκαιρίες να επεκταθείτε εμπορικά ή κοινωνικά.

ΖΥΓΟΣ:

Οι εξαρτήσεις από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντός σας, αν και εξακολουθούν να υπάρχουν, θα εξεταστούν και θα αναθεωρηθούν ριζικά. Γενικά, αν θέλετε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, καλό θα ήταν να επωφεληθείτε εγκαίρως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Θα χρειαστείτε αρκετό χρόνο για να προσαρμοστείτε σε μια ζωή που δεν θα μοιάζει με αυτή του παρελθόντος, αλλά να είστε σίγουροι πως θα οδηγηθείτε σε θρίαμβο, αλλά και σε συναισθηματική ή οικονομική εξασφάλιση που θα αξίζει τον κόπο.

Διαβάστε Επίσης  Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου για όλα τα ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αλλαγές προμηνύονται στις επαγγελματικές σχέσεις σας, που θα οδηγήσουν σε νέες οικονομικές συνεργασίες. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα παίξουν σημαντικό ρόλο, ώστε οι προτάσεις που θα γίνουν να είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Οσο θα προχωράει η μέρα θα σκέφτεστε περισσότερο τι ευχαριστεί τους συνεργάτες σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τον σύντροφό σας, αφού η επικοινωνία και η εναρμόνιση με τους άλλους θα είναι πλέον για εσάς ανάγκη επιβίωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Αποφύγετε πάρετε ριψοκίνδυνες θέσεις και μην προκαλέσετε ανθρώπους που ενδεχομένως θα επηρεάσουν την πρόοδό σας. Το ίδιο προνοητικοί θα πρέπει να είστε σε ό,τι αφορά τον αισθηματικό τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ:

Οι δύο τομείς που θα μονοπωλούν τον χρόνο και την προσοχή σας θα είναι οι προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις σας, και οι τρέχουσες εξελίξεις στην καριέρα σας. Φροντίστε να είστε περισσότερο αποδοτικοί και αποφασιστικοί, χωρίς εκνευρισμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *