Η Ρούλα που από γραμματέας έγινε κυρία υπουργού

Η Ρούλα που από γραμματέας έγινε κυρία υπουργού
Προφυλακίστηκε μαζί με τον σύζυγό της Γιάννο Παπαντωνίου

Μοιραία αποδεικνύεται για τον πρώην «Τσάρο» της πολιτικής ζωής της χώρας, Γιάννο Παπαντωνίου η δεύτερή σύζυγός του, Ρούλα Κουράκου, το όνομα της οποίας βρέθηκε στη λίστα Λαγκάρντ και στάθηκε η αφορμή για να ξετυλιχθεί ο μίτος της πορεία του μαύρου χρήματος που βρέθηκε σε τραπεζικούς λογαριασμούς του πρώην υπουργού.

Την Τρίτη το βράδυ ο εισαγγελέας διέταξε να τους περάσουν χειροπέδες και σήμερα οδηγούνται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, ο πρώην υπουργός στην πτέρυγα της 17Ν και η σύζυγός του στο τμήμα γυναικών.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Με λιακάδα αλλά και βοριάδες

Ήταν στα μέσα της δεκαετίας του ’90, όταν η πρώτη σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου, Λία Καρτάλη, σχεδόν επιβάλει την πρόσληψη της Σταυρούλας Κουράκου ως ιδιαιτέρα του στο πολιτικό του γραφείο. Δημοσίευμα του περιοδικού Full Life του 2013 αναφέρει μάλιστα ότι η Σταυρούλα ήταν κόρη της οικιακής βοηθού της οικογένειας Καρτάλη.

Το 1994 οι διάδρομοι του υπουργείου Οικονομικών βουίζουν για το νέο καυτό ειδύλλιο που έχει φουντώσει πίσω από τις κλειστές πόρτες του γραφείου του υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου με την γραμματέα του.

Διαβάστε Επίσης  Tα Δώρα των Μάγων: Πού βρίσκονται σήμερα

 

Η Ρούλα που από γραμματέας έγινε κυρία υπουργού

περισσότερα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *