Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 22 ως 28/10/2018.

ΚΡΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου θα ενθουσιαστείς, θα γεμίσει ο συναισθηματικός σου κόσμος, σε ορισμένες περιπτώσεις η λογική δε θα είναι ικανή να φρενάρει τις διαθέσεις σου. Οδηγός των πράξεων σου θα είναι το συναίσθημα, προσοχή στις παρορμητικές προσεγγίσεις και αποφάσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σε ωθήσει στο να ρισκάρεις, θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να βγεις οπωσδήποτε από την αδράνεια και να δώσεις καινούργιο νόημα στην προσωπική σου ζωή.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ο ερχομός του Ήλιου στον Σκορπιό θα ενισχύσει την αισθαντικότητα και τη διαίσθηση σου, ωστόσο προσοχή στην εσωτερική σύγχυση και στον εγωκεντρισμό. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους η στάση και τα λόγια σου θα είναι ανέμελα και απελευθερωμένα, πρόσεξε τι ακριβώς θα τάξεις στο ταίρι σου. Φεύγουν οι εντάσεις και οι προβληματισμοί, επιθυμία σου θα είναι να χαλαρώσεις και να ανανεωθείς, στις προτάσεις που θα κάνεις δεν θα υπάρξουν αρνητικές απαντήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την Πανσέληνο να σχηματίζεται στο ζώδιο σου και την ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο ίσως να σκεφτείς το ενδεχόμενο να τα ξαναβρείς με το πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε. Η συγκαταβατική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να δικαιολογήσεις καταστάσεις και αντιδράσεις, με λογική και ορθολογική σκέψη θα πάρεις την απόφαση να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Οι εξελίξεις δεν θα σε απογοητεύσουν, ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σε βγάλει από την πεισματική αντίδραση.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Συναισθηματική, ειρηνική ίσως και κάπως ρομαντική θα είναι η στάση σου. Οι αποφάσεις και οι πράξεις στις οποίες θα προβείς θα κάνουν το ταίρι σου να προσκολληθεί σε σένα, θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη και την αγάπη του. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου και ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σε βάλουν σε σοβαρές σκέψεις για ουσιαστική εξέλιξη, δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες γύρω από το θέμα της συγκατοίκησης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό και του Ήλιου στον Σκορπιό τολμηρή διαισθητική και ριψοκίνδυνη θα είναι η στάση σου, αυτό που θα έχεις ανάγκη είναι να αισθανθείς σε βάθος, να βιώσεις την συναισθηματική ένταση, να ερωτευτείς στοχεύοντας στο τώρα και όχι στο αργότερα. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου θετική απάντηση θα δώσεις στην πρόταση που θα λάβεις από ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό άτομο, οι εκδηλώσεις του θα είναι θερμές και οι δικές σου ασυνήθιστα τολμηρές.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σου, μέσα στην τωρινή εβδομάδα σου δίνω τη συμβουλή να αποφύγεις τις παρατραβηγμένες καταστάσεις. Με τον Ήλιο να εμφανίζεται στον Σκορπιό είναι πολύ πιθανόν να παγιδευτείς σε καχύποπτες σκέψεις προσπαθήσει να σκεφτείς με ορθολογισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό θα νιώσεις μια ιδιαιτέρως αισιόδοξη διάθεση, ανανεωμένες θα είναι οι βλέψεις σου και οι επιθυμίες σου. Δεν θα απομονωθείς ούτε θα κλειστείς στον εαυτό σου, θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερωθείς και να προσεγγίσεις. Κράτα κοινωνική στάση, βγες έξω με φίλους, εσύ που είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση προσπάθησε να κάνεις νέες γνωριμίες, με την Σελήνη να καταφθάνει στους Διδύμους θα βρεις τις συνθήκες ευνοϊκές.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Παίρνεις νέες αποφάσεις, αλλάζουν τα δεδομένα της σχέσης σου. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη θα ανοίξεις ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου, θα περάσεις σε αναλυτικές εξηγήσεις, η τολμηρή σου διάθεση θα φέρει άμεσα και δημιουργικά ξεκαθαρίσματα. Κλείνεις αρνητικό ζήτημα που από καιρό σε πίεζε και σε άγχωνε, οι υποσχέσεις που θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα σε βοηθήσουν να βγεις από τις αμφιβολίες.

ΛΕΩΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Κριό παίρνεις την απόφαση να αλλάξεις τα δεδομένα και να κινητοποιηθείς. Έρχονται αλλαγές που θα πρέπει να σε βρουν σε ετοιμότητα γι αυτό καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου αν θέλεις επανασύνδεση ή αν αυτό που πραγματικά επιθυμείς είναι ένα καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου. Σε ένταση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σου κόσμος, με τον Ήλιο να εμφανίζεται στον Σκορπιό θα καταφέρεις να εναντιωθείς στις φοβίες σου, αποφασίζεις να βγεις από τις αρνητικές ή στάσιμες συνθήκες.

Διαβάστε Επίσης  Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/08/2022: Ποια ζώδια θα πρωταγωνιστήσουν με το Αυγουστιάτικο φεγγάρι

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Διαφοροποιήσεις θα προκύψουν και μάλιστα από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σε βοηθήσει να μιλήσεις ανοιχτά, να εξηγήσεις και να ξεκαθαρίσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους αν νιώσεις πως τρως τον χρόνο σου σε μια σχέση ανιαρή θα πρέπει να αποφύγεις τις τελεσίδικες ενέργειες, δώσε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείς για δηλώσεις και οριστικοποιήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την Πανσέληνο στον Ταύρο για σένα που προσφάτως χώρισες τα γεγονότα θα σε ωθήσουν σε μια ουσιαστική συζήτηση με το πρώην ταίρι σου. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Κρόνο ο ορθολογισμός που θα σε διακρίνει θα σε βοηθήσει να σκεφτείς επάνω σε σοβαρή βάση, οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι ριζικές και ώριμες. Η ανάγκη σου για να βρεις λύσεις θα σε βοηθήσει να εμβαθύνεις, να ψάξεις τις αιτίες και να λύσεις τους συναισθηματικούς σου κόμπους.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα σε βοηθήσει να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου, πέρνα σε ουσιαστικές προτάσεις, διεκδίκησε με μεθοδικό τρόπο. Η ανάγκη σου για βελτίωση και εξέλιξη θα στρώσει το έδαφος για σοβαρές αποφάσεις και δημιουργικές προτάσεις, δεν αποκλείεται να σκεφτείς την προοπτική της συγκατοίκησης. Τα γεγονότα και οι ευκαιρίες θα σε βοηθήσουν να εναντιωθείς στους ενδοιασμούς σου, θα καταφέρεις να καταρρίψεις ανυπόστατες φοβίες.

ΖΥΓΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό και την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό παίρνεις την απόφαση να δραστηριοποιηθείς, θα δώσεις τέλος στις παλιές κακές ιστορίες, θα αναζητήσεις μια καινούργια αρχή. Οι απρόοπτες ευκαιρίες τολμηρή θα κάνουν τη δράση σου, η απόφαση σου να προσεγγίσεις και να ενθαρρύνεις το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει θα σου ανοίξει προοπτική σχέσης. Σου δίνω τη συμβουλή να προχωρήσεις σε νέο ξεκίνημα, προσπάθησε να κινηθείς αποφασιστικά και συνειδητοποιημένα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα εκδηλωθείς και θα αποκαλύψεις τα πραγματικά σου αισθήματα, φανέρωσε με αμεσότητα σκέψεις και επιθυμίες. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους δε θα σε αφήσει να παγιδευτείς στις μονότονες συνθήκες, στόχο βάζεις να ανανεώσεις τον δεσμό σου. Η ανάγκη σου για αλλαγή και αναζωογόνηση θα σε ωθήσει σε ανατρεπτικές ενέργειες, στις μικρό δυσκολίες η στάση σου θα γίνει διπλωματική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Αν θέλεις νέο ξεκίνημα με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Κριό θα είναι σωστή χρονική στιγμή για να δράσεις, θα ανοιχτεί δίοδο επικοινωνίας και προσέγγισης. Σου δίνω τη συμβουλή να αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες, κράτα ακμαία την αισιοδοξία σου, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για νέα αρχή. Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο σου έντονος θα είναι ο αισθησιασμός σου, γοητεία και αυτοπεποίθηση θα αναδύεις, η ελκυστικότητα σου θα βρει πρόσφορο έδαφος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τη Σελήνη στον Κριό και τον Ήλιο στο ζώδιο σου το νου σου στις αντιδράσεις σου, κάτι που θα σου αποκαλυφθεί ενδεχομένως να σε βάλει σε έντονες σκέψεις. Αυτό που θα μάθεις θα σε βγάλει από το σκοτάδι, θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις τις ψευδαισθήσεις σου. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη συναισθηματικές κουβέντες θα ακουστούν, δείξε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα σου πει το ταίρι σου, προσπάθησε να εστιάσεις στην μεταξύ σας έλξη.

Διαβάστε Επίσης  Tα 3 πιο άτακτα ζώδια που δύσκολα θα κάνουν μία σοβαρή σχέση

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Κριό αλλάζεις τρόπο δράσης, θα στοχεύσεις και θα περάσεις σε προσεγγίσεις. Εσύ που είσαι καιρό χωρίς σχέση θα καταφέρεις να βγεις από τη στασιμότητα, ετοιμάσου θα προκύψει καινούργιο άνοιγμα. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους θα βρεις τρόπο να πιάσεις την κουβέντα με το πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Τα γεγονότα θα είναι ευχάριστα θα σε βοηθήσουν να εκδηλωθείς απελευθερωμένα, ανταπόκριση θα βρει η θερμή σου στάση.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την Πανσέληνο στο Ταύρο πρακτική θα είναι η σκέψη σου, θα βρεις λύσεις, θα κλείσεις τις υποθέσεις της σχέσης σου με συνεννόηση και ουσιαστικές υποσχέσεις. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα είσαι σε θέση να σκεφτείς αντικειμενικά και ρεαλιστικά, οξυδερκής θα είναι η αντίληψη σου, θα καταφέρεις να επιδράσεις στις καταστάσεις και να φύγει ο αρνητισμός. Πάρε τις αποφάσεις σου, κινήσου άμεσα με ειλικρινείς προθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την Σελήνη να εμφανίζεται στον Κριό παίρνεις τη δυναμική απόφαση να κλείσεις οριστικά τα αρνητικά κεφάλαια. Ο τρόπος προσέγγισης σου θα είναι αυθόρμητος και ελκυστικός, αυτό που θα οδηγεί τις ενέργειες σου θα είναι ο ενθουσιασμός που θα νιώσεις, πολύ καλά θα κάνεις και δε θα φρενάρεις τα γεγονότα. Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό θα τονώσει την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σου, οι εκδηλώσεις σου θα είναι θερμές και άμεσες.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Κριό και τον Ήλιο στον Σκορπιό προσοχή στις αντιδράσεις σου, καλό θα είναι να λείψουν οι υπερβολές, οι εντάσεις και οι ζήλιες, δε θα πρέπει να ξεφύγεις από τα όρια της λογικής συμπεριφοράς. Πάθος και ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, προσοχή να μην πέσεις σε λάθη που θα απορρέουν από την κτητικότητα σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας ένα γεγονός θα σε ωθήσει σε εκκεντρικές και ασυνήθιστες πράξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό αυθορμητισμό θα φέρει στις διαθέσεις σου, άμεσες θα είναι οι προσεγγίσεις σου, θα έχεις την ευκαιρία να φλερτάρεις και να ανοιχτείς. Πολύ καλά θα κάνεις και θα ζητήσεις συνάντηση, θα είναι στο χέρι σου το εξαήμερο να κλείσει με προσωπικό ραντεβού. Το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου τόλμησε να το προσεγγίσεις χωρίς καθυστερήσεις, η έλξη θα είναι αμοιβαία, προμηνύεται έναρξη νέας σχέσης.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Σκορπιό οι προσωπικές στιγμές ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα είναι συναισθηματικά έντονες. Προσπάθησε να φέρεις αρμονία μέσα στη σχέση σου, σου δίνω τη συμβουλή να κινηθείς συγκαταβατικά αποφεύγοντας τις παρορμητικές ενέργειες και εξάρσεις. Σε περίπτωση που υπάρχει τσακωμός ή συναισθηματική απόσταση κάνε το βήμα να ισορροπήσεις την κατάσταση, θα είσαι σε θέση να ασκήσεις επιρροή και να αλλάξεις τα δεδομένα.

ΙΧΘΥΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τον ερχομό του Ήλιου στον Σκορπιό αισθησιακή θα είναι η στάση σου, θα τολμήσεις να προσεγγίσεις, θα είναι σωστή η ιδέα να εκδηλωθείς με αμεσότητα. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, στις κινήσεις σου θα βρεις ανταπόκριση προσπάθησε να αποφύγεις τις καθυστερήσεις. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική να ξεκινήσεις μια έντονη σχέση με πάθος και αμοιβαία έλξη, δεν αποκλείεται να αφόρα πρόσωπο με το οποίο στο παρελθόν είχατε επαφές ή ακόμα και δεσμό.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ήρεμη θα είναι η στάση σου, με την ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο αγάπη και κατανόηση θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για πράξεις και προτάσεις ανανέωσης. Προσπάθησε να χαλαρώσεις συναισθηματικά, η εβδομάδα σου θα είναι ισορροπημένη και αισθησιακή. Εσύ που θέλεις να ανανεώσεις τα δεδομένα, προχώρα με χαλαρότητα και όχι με άγχος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *