Τα ζώδια που ερωτεύονται περισσότερο το φθινόπωρο

Τα ζώδια που ερωτεύονται περισσότερο το φθινόπωρο

Φθινόπωρο σημαίνει για κάποιους επιστροφή στην πεζή καθημερινότητα και για κάποιους άλλους μια νέα αφορμή για αλλαγή και έρωτα.

Με τα πρωτοβρόχια του Σεπτεμβρίου λοιπόν και το οριστικό τέλος του καλοκαιριού, δεν έχουν όλα τα ζώδια όρεξη για αναζήτηση και φλερτ. Καμία αμφιβολία!

Ποια είναι όμως τα πιο επιδεκτικά; Ποια αφήνονται να παρασυρθούν στη μαγεία του κεραυνοβόλου έρωτα, αγκαλιάζοντας ολόψυχα τον αυθορμητισμό; Όχι πάντως ο Σκορπιός, το ζώδιο που είναι κομμένο και ραμμένο για καλοκαιρινούς έρωτες, αφού η μονιμότητα του φθινοπώρου το κατατρομάζει…

Διαβάστε Επίσης  Πώς θα κατακτήσετε την καρδιά ενός Ζυγού

Ταύρος: Ως το ζώδιο που αγαπά ιδιαιτέρως το φθινόπωρο και την ανασύνταξη δυνάμεων που επιφέρει, είναι και εκείνο που αφήνει τον περισσότερο χώρο σε έναν νέο έρωτα να ανθίσει.

Καρκίνος: Το συναισθηματικό και βαθύτατα ρομαντικό ζώδιο τα πάει καλά με τους φθινοπωρινούς έρωτες, αναζητώντας πάντα τη σταθερότητα και τη μονιμότητα μιας σχέσης.

Παρθένος: Είναι το ζώδιο που αποθεώνει τον ερωτισμό αυτή την εποχή, με τα φθινοπωρινά ρομάντζα να του ανήκουν ολότελα!

Διαβάστε Επίσης  Άση Μπήλιου: Εντάσεις, νεύρα και ξεκαθαρίσματα φέρνει η Πανσέληνος στις 29/09/2023 – Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

Υδροχόος: Οι Υδροχόοι ερωτεύονται κάθε εποχή του χρόνου κι έτσι κάνουν και το φθινόπωρο, αγαπώντας τώρα τις αλλαγές στη φύση και τα ραντεβού κάτω από τα δέντρα με τα κίτρινα φύλλα να πέφτουν. Ρομαντισμός και αλλαγή της πραγματικότητας 2-σε-1.

Δίδυμος: Ως απρόβλεπτος και μέγας λάτρης του ερωτισμού σε κάθε εποχή του χρόνου, αισθάνεται εξίσου άνετα και στα φθινοπωρινά ρομάντζα. Μια νέα περιπέτεια στη ζωή κάποιου άλλου μόλις αρχίζει…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *