Απήγαγαν 21χρονη φοιτήτρια, τη βίασαν ομαδικά και της συνέθλιψαν το κεφάλι με πέτρα

Απήγαγαν 21χρονη φοιτήτρια, τη βίασαν ομαδικά και της συνέθλιψαν το κεφάλι με πέτρα

Μια 21χρονη φοιτήτρια έπεσε θύμα απαγωγής και βιασμού από μέλη συμμορίας στη Νότια Αφρική, τα οποία αφού εκτόνωσαν τις αρρωστημένες ορμές τους πάνω της, συνέθλιψαν το κεφάλι της με πέτρα και τη μαχαίρωσαν στον λαιμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις οπλισμένοι με μαχαίρια άνδρες, επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο της 21χρονης Hannah Cornelius, αμέσως μόλις εκείνη είχε αφήσει στο σπίτι του τον φίλο της μετά από νυχτερινή του έξοδο.

Ένας από τους δράστες φέρεται να την απειλούσε με ένα τρυπάνι, από το κατεβασμένο παράθυρο του αυτοκινήτου της, ενώ ένας άλλος την απειλούσε με ένα μαχαίρι στην πλάτη.

Μάλιστα ένας από τους άνδρες απείλησε και τον φίλο της 21χρονης να μην κάνει το παραμικρό γιατί θα σκότωνε την κοπέλα.

Διαβάστε Επίσης  Τραγωδία στην Πάρο: Έχασε την ζωή του μετά απο καυγά – Τον άφησαν αβοήθητο και έφυγαν απο το νησί

Του πήραν μάλιστα όλα του τα χρήματα, το τηλέφωνο και τον κλείδωσαν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου.
Έπειτα πήγαν στο σπίτι ενός εμπόρου ναρκωτικών, όπου αγόρασαν και κάπνισαν κρυσταλλική μεθαδόνη.
Η 21χρονη, στριμώχτηκε ανάμεσα στους δύο από τους τέσσερις άνδρες στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, το οποίο της είχε κάνει δώρο η γιαγιά της.
Έπειτα κατευθύνθηκαν σε μια άλλη πόλη κοντά στο Κέιπ Τάουν και έσυραν τον νεαρό σε κάτι θάμνους και άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι με μια πέτρα μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του και νόμιζαν ότι πέθανε.
Όταν συνήλθε ο νεαρός είχε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και ένα σπασμένο χέρι και τρεκλίζοντας κατάφερε να φτάσει στο κοντινότερο σπίτι και να ζητήσει βοήθεια για εκείνον και τη Hannah.
Δυστυχώς όμως το πτώμα της άτυχης κοπέλας είχε εντοπιστεί νωρίτερα αρκετά μίλια μακριά από το σημείο που βρισκόταν εκείνος, πεταμένο στην άκρη του δρόμου.

Όπως έμαθε αργότερα η 21χρονη σύρθηκε στους θάμνους σε έναν αμπελώνα, βιάστηκε από τρεις υπόπτους, οι οποίοι συνέθλιψαν το κρανίο της με μια τεράστια πέτρα και τη μαχαίρωσαν στον λαιμό.

Οι φίλοι της έκαναν λόγο για μια εξαιρετική φοιτήτρια, κόρη γνωστού δικαστή και της δικηγόρου συζύγου του.
Οι Vernon Witbooi, Geraldo Parsons,Nashville Julius και Eben Van Nieberk συνελήφθησαν για την άγρια δολοφονία της κοπέλας και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δολοφονία, απαγωγή, ληστεία και βιασμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *