Κοσμηματοπωλείο Ομόνοια: Ο ιατροδικαστής λύνει το γρίφο – Φόβοι της ΕΛ.ΑΣ. για αντίποινα

Κοσμηματοπωλείο Ομόνοια: Ο ιατροδικαστής λύνει το γρίφο - Φόβοι της ΕΛ.ΑΣ. για αντίποινα

Ομόνοια: Το πόρισμα του ιατροδικαστή περιμένει η Αστυνομία, ώστε σε συνδυασμό με τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων και το υλικό από τις κάμερες που έχει συγκεντρώσει να καταλήξει στο πώς έχασε τη ζωή του ο 33χρονος, στην Ομόνοια, την περασμένη Παρασκευή (21/09).

«Φως» στο τι πραγματικά συνέβη στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος στην Ομόνοια και πώς έχασε λίγο αργότερα τη ζωή του ο 33χρονος, προσπαθούν να ρίξουν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση. Παράλληλα, αναζητούν το δεύτερο άτομο που συμμετείχε στον άγριο ξυλοδαρμό.

Διαβάστε Επίσης  Μυτιλήνη: Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι του 21χρονου Αφγανού - Ποιο το κίνητρο του εγκλήματος

Σήμερα Δευτέρα, είναι η ημέρα που πιθανότατα θα ανακοινωθεί το πόρισμα του ιατροδικαστή, για το τι προκάλεσε το θάνατο του νεαρού άνδρα.

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί της Ασφαλειας φοβούνται επιθέσεις κουκουλοφόρων ως αντίποινα για το θάνατο του 33χρονου καθώς το Σαββατο, ομάδες ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κανιγγος, με άγριες διαθέσεις.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών το μαχαίρι
Παράλληλα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), η Αστυνομία βρήκε στο κοσμηματοπωλείο το μαχαίρι που φέρεται ότι κρατούσε, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 33χρονος όταν μπήκε στο κατάστημα. Το μαχαίρι εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως έχει πάνω τα αποτυπώματά του.

Διαβάστε Επίσης  Κρήτη:Άκαρπες οι έρευνες για τους τέσσερις αγνοούμενους

Ψάχνουν το δεύτερο άτομο της αιματηρής επίθεσης
Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και του δεύτερου ατόμου, το οποίο φαίνεται στο βίντεο να κλωτσάει τον 33χρονο, μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, την ώρα που προσπαθούσε να βγει από το κατάστημα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *