Βρήκε τη μητέρα της μετά από 20 χρόνια – Μία φωτογραφία πρόδωσε το μυστικό

Τα πάνω… κάτω έφερε μια 31χρονη προκειμένου να καταφέρει να βρει τη βιολογική της μητέρα, την οποία αναζητούσε από την ηλικία των 8 ετών.

Η Heather Odell, υιοθετήθηκε όταν ήταν μόλις 12 μηνών. Στα 8 της, έπεσε τυχαία στα χέρια της μια φωτογραφία από την περίοδο που ήταν μωρό στην αγκαλιά της βιολογικής της μητέρας. Ρώτησε τη θετή της μητέρα και εκείνη της αποκάλυψε την αλήθεια.

Από τότε, ξεκίνησε η ανάγκη της 31χρονης να βρει τους βιολογικούς της γονείς.

Τον βιολογικό πατέρα της, κατάφερε να τον συναντήσει για πρώτη φορά στα 18 της. Ωστόσο δε διαπίστωσε καμία «σύνδεση» ή χημεία μεταξύ τους και εγκατέλειψε την προσπάθεια.

Διαβάστε Επίσης  4 άγνωστες χρήσεις του κινητού σου που μπορεί να σου ξεκλειδώσουν το αμάξι, μέχρι να… σώσουν τη ζωή!

Η αναζήτηση της βιολογικής της μητέρας όμως, χρειάστηκε παραπάνω χρόνο και κόπο.

Η 31χρονη ανέλαβε τον ρόλο ντετέκτιβ και μετά από έρευνα, έμαθε πως η μητέρα της που ονομάζεται Renee Hamilton, ζούσε στην Καλιφόρνια.

Την εντόπισε στο Facebook και άρχισε να της στέλνει συνεχώς μηνύματα δίχως να παίρνει καμία απάντηση. Έτσι βρήκε τους φίλους της μητέρας της στο Facebook και άρχισε να τους ρωτά για εκείνη. Κάπως έτσι έμαθε, πως η μητέρα της εκείνη την περίοδο βρισκόταν στη φυλακή γιατί είχε ληστέψει γειτονικό κατάστημα με τον σύντροφό της, ο οποίος είχε την ηλικία της κόρης της.

Διαβάστε Επίσης  Πoια αλήθεια έκρυβε το έργο του εξορκιστή;

Τελικά άρχισε να της στέλνει γράμματα στη φυλακή και ξεκίνησε μεταξύ τους μια τακτική αλληλογραφία.

Όταν μια μέρα η 31χρονη Heather έχασε τη δουλειά της, αποφάσισε να πραγματοποιήσει το ταξίδι ζωής που ονειρευόταν στην Καλιφόρνια, προκειμένου να συναντήσει από κοντά τη βιολογική της μητέρα.

Το Jukin Media, κατέγραψε σε video τη συγκινητική στιγμή της πρώτης τους συνάντησης. Με το που αντίκρισαν η μία την άλλη, σφιχταγκαλιάστηκαν και άρχισαν να κλαίνε, με τη μητέρα να λέει στην κόρη: «Ω θεέ μου! Άσε με να σε αγκαλιάσω! Είσαι όμορφη».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *