Νικολέττα Ράλλη – Γιώργος Μαυρίδης: Όλο το παρασκήνιο για το τέλος της σχέσης τους

Νικολέττα Ράλλη – Γιώργος Μαυρίδης

Νικολέττα Ράλλη – Γιώργος Μαυρίδης: Όλο το παρασκήνιο για το τέλος της σχέσης τους

 

Οριστικό τέλος μπήκε στη σχέση της Νικολέττας Ράλλη και του Γιώργου Μαυρίδη. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, Real Life, η κρίση ανάμεσά τους ξεκίνησε στη διάρκεια των Χριστουγέννων, όταν ο Γιώργος ταξίδεψε στην Ιταλία χωρίς τη Νικολέττα.

 

«Το γυαλί ράγισε πριν από δύο μήνες. Όλο αυτό το διάστημα, τόσο η Νικολέττα όσο και ο Γιώργος έκαναν προσπάθειες για να τα ξαναβρούν, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε Επίσης  Παντρεύτηκε η Κατερίνα Στικούδη

 

Την τελευταία φορά που συζήτησαν και διαπίστωσαν πως η σχέση έφτασε στο τέλος της, ήταν πριν από τρεις εβδομάδες.

Η Νικολέττα αποφάσισε να πάρει από το σπίτι του Γιώργου όλα της τα ρούχα και τα προσωπικά της αντικείμενα» ανέφερε χαρακτηριστικά άτομο από το φιλικό τους περιβάλλον, προσθέτοντας πώς η κίνηση της παρουσιάστριας δείχνει ξεκάθαρα πώς επιθυμεί να διακόψει κάθε γέφυρα επικοινωνίας με τον πρώην σύντροφό της.

Διαβάστε Επίσης  Χριστίνα Λαμπίρη: Γιατί αποφάσισε να φύγει από την τηλεόραση

 

Σύμφωνα με άτομα από το φιλικό περιβάλλον του παρουσιαστή, μια από τις αιτίες του χωρισμού -αν όχι η κύρια- ήταν η απόσταση που χώριζε το ζευγάρι.

 

«Όταν πέρασε το αρχικό πάθος, η χιλιομετρική απόσταση Αθήνας-Θεσσαλονίκης άρχισε να τους προβληματίζει. Και επειδή είναι και οι δύο άνθρωπο που ξέρουν τι θέλουν, αποφάσισαν να χωρίσουν προτού τους πνίξουν τα προβλήματα και γίνει αφόρητος ο ένας στον άλλον»

 

Νικολέττα Ράλλη – Γιώργος Μαυρίδης

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *