Γιώργος Αγγελόπουλος: «Γράφω ωμά πράγματα στο βιβλίο μου- Σκέφτηκα να τ’ αφαιρέσω»

  • Post category:lifestyle

Το βιβλίο είναι για τον κόσμο που έχει την περιέργεια να ανακαλύψει την προσωπική ιστορία πίσω από τον Ντάνο που είδε στο Survivor.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για το βιβλίο του, το οποίο θα περιέχει πολλές αλήθειες και πολλές άγνωστες πτυχές του εαυτού του.

Μάλιστα, μέσα θα υπάρχουν και πράγματα για εκείνον που δεν τα γνωρίζουν ούτε οι καλύτεροί του φίλοι.

Με αυτό τον τρόπο, ο Ντάνος θέλει να συστηθεί στο κοινό και να τον μάθει καλύτερα.

Τι έγινε με το βιβλίο σου και δεν βγήκε ακόμα;

«Καθυστέρησε το βιβλίο μου γιατί σε ένα ταξίδι με τη συνεργάτιδα μου στη Σκιάθο βρήκαμε την τελευταία στιγμή περισσότερο υλικό, γιατί συνομιλήσαμε με φίλους μου, συγγενείς, ανθρώπους της οικογένειας μου και προσθέσαμε περισσότερο υλικό για πράγματα που είχαν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή και το περιβάλλον μου»

Τώρα που ξανάζησες κάποια πράγματα της ζωής σου λόγω του βιβλίου πώς τα αντιμετώπισες;

«Είναι κάτι σαν ομολογία, γιατί μέσα στο βιβλίο θα γράφω πράγματα που δεν γνωρίζουν άλλοι, ούτε άτομα από το στενό μου περιβάλλον. Είναι λίγο ωμό το βιβλίο μου. Έχω ζήσει κάποια πράγματα και τα γράφω έτσι γιατί έτσι πρέπει να γραφτούν. Ωμά. Γράφω πράγματα που έχω ζήσει, που έχω κάνει και δεν ντρέπομαι γι’ αυτά. Με ξέρει πολύς κόσμος και θέλω μέσα από το βιβλίο μου να συστηθώ καλύτερα, σε βάθος. Να με γνωρίσουν λίγο πιο πραγματικά»

Διαβάστε Επίσης  Πλατινένια «Βασίλισσα» η Ελένη Φουρέιρα!

Υπήρχαν πράγματα που σκέφτηκες δυο φορές αν πρέπει να τα βάλεις ή να τα πετάξεις;

«Ναι, υπήρξαν περιστατικά -όχι πολλά -, κάποια που είχαν να κάνουν με την οικογένεια μου. Υπήρξαν πράγματα που γράψαμε και όταν τα διάβασα, σκέφτηκα να τα αφαιρέσω. Μετά όμως είπα «όχι, δεν θα τα αφαιρέσω, θα τα αφήσω έτσι». Ξέρεις, το «σε όποιον αρέσουμε» δεν είναι εγωιστικό, γιατί τουλάχιστον εάν αρέσεις σε κάποιους, να τους αρέσεις γι’ αυτό που είσαι και ήσουν»

Υπάρχουν κάποια γεγονότα που σε συγκίνησαν;

«Δεν μπόρεσα να διαβάσω ολόκληρο το βιβλίο, το διάβασα τμηματικά. Είναι κάτι σαν απολογισμός. Σαν απογραφή των γεγονότων, όπου εμένα μου έκανε πολύ καλό, ακόμα και αν δεν εκδοθεί. Υπήρξαν πράγματα τα οποία κουβαλούσα στο κεφάλι μου και γράφοντας τα και δημοσιοποιώντας τα, ανακουφίζεσαι. Είναι κάτι σαν εξομολόγηση»

Διαβάστε Επίσης  Ο Τζιόβας παντρεύεται στα κρυφά δικηγόρο

Θα στενοχωρηθούν κάποιοι άνθρωποι διαβάζοντάς το;

«Δεν ξέρω. Σίγουρα δεν θα το περιμένουν»

Θα έχει μέσα κάτι από την εποχή του Survivor;

«Δεν θα έχει πολλά πράγματα, νομίζω ότι ο κόσμος έχει δει τι έχει συμβεί»

Νομίζω ότι τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια θα είναι αυτά που δεν έχει δει…

«Ίσως καλύτερα που δεν έχει δει κάποια πράγματα. Το βιβλίο είναι για τον κόσμο που έχει την περιέργεια να ανακαλύψει την προσωπική ιστορία πίσω από τον Ντάνο που είδε στο Survivor. Και τις σκέψεις μου για πολλά θέματα που καθορίζουν τη στάση μας στη ζωή» εξήγησε στο Down Town.

Αφήστε μια απάντηση