«Το τατουάζ»: Η επανασύνδεση που θα πυροδοτήσει αντιδράσεις

Ο δεύτερος κύκλος του «Τατουάζ»
Ο δεύτερος κύκλος του «Τατουάζ»

 

Ο δεύτερος κύκλος του «Τατουάζ» θα έχει ανατροπές και εξελίξεις που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Η επανασύνδεση του Θεοχάρη με την Βέρα θα προκαλέσει αντιδράσεις.

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του «Τατουάζ». Δοκιμάστηκαν σκληρά από τα παιχνίδια της μοίρας, ωστόσο φαίνεται πως ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων της σειράς του Alpha τους επιφυλάσσει μια ευχάριστη εξέλιξη.

Ο Θεοχάρης και η Βέρα θα είναι πάλι μαζί και ευτυχισμένοι. Αν και σίγουρα η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου δεν θα τους αφήσει για πολύ σε… ησυχία! Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, όλα άρχισαν όταν ο Θεοχάρης βρέθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του: έπρεπε να φροντίζει μόνος την Άννα, με την Αμαλία σε κώμα.

Δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό της γυναίκας του, ελπίζοντας ότι σύντομα θα συνέλθει. Η Βέρα, δασκάλα χορού της Άννας, που ανέκαθεν συμπαθούσε πολύ την Αμαλία, συμπαραστάθηκε από την πρώτη στιγμή στον Θεοχάρη, εκδηλώνοντας αληθινό ενδιαφέρον για τις δύσκολες ώρες που περνούσε.

Διαβάστε Επίσης  Το τατουάζ: Επεισόδια 27-28-29-30-31-32-33-34

Το ενδιαφέρον και η συμπόνια όμως έδωσαν τη θέση τους στον έρωτα. Έναν έρωτα που τελικά ήταν αμοιβαίος. Ο Θεοχάρης γοητεύτηκε από τον ακέραιο χαρακτήρα και την τρυφερότητα της βέρας.

Έτσι, δύο χρόνια αφότου έπεσε σε κώμα η Αμαλία, οι δύο τους συνδέθηκαν ερωτικά και απέκτησαν έναν γιο. Πάντα όμως μέσα του ο Θεοχάρης συνέχιζε να ελπίζει ότι η Αμαλία θα συνέλθει, γεγονός που η Βέρα σεβάστηκε απόλυτα. Ποτέ δεν έδειξε να ζηλεύει και ποτέ δεν απαίτησε να πάρει διαζύγιο για να την παντρευτεί.

Όταν η Αμαλία ξύπνησε από το κώμα, οι ισορροπίες σε αυτό το άτυπο «ερωτικό τρίγωνο» ανατράπηκαν. Διχασμένος ανάμεσα στις δύο γυναίκες της ζωής του, ο Θεοχάρης γύρισε στην Αμαλία, αφού η Βέρα… αποχώρησε από το προσκήνιο οικειοθελώς, ώστε να μην τους σταθεί εμπόδιο.

Διαβάστε Επίσης  Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Βαπτίζουν σήμερα τον μικρό τους γιο στην Εκάλη

Σύντομα η δασκάλα χορού μπλέχτηκε σε ένα παθιασμένο ειδύλλιο με τον εκκεντρικό Νικόλα, που τη γοήτευσε έντονα, αν και τελικά αποδείχτηκαν αταίριαστο ζευγάρι και χώρισαν.

Η Αμαλία και ο Θεοχάρης φάνηκε να μην μπορούν να προσπεράσουν το χάσμα τόσων ετών, παρά τη βαθιά αγάπη που τους ενώνει.

Έτσι, ο Θεοχάρης στο φινάλε του πρώτου κύκλου άνοιξε την καρδιά του στη Βέρα. Της εξομολογήθηκε ότι εκτιμά πολύ την Αμαλία, αλλά πλέον δεν αισθάνεται τίποτε άλλο για εκείνη. Αντιθέτως, παραμένει τρελά ερωτευμένος μαζί της! Η Βέρα φυσικά συγκινήθηκε, γιατί ούτε εκείνη τον έβγαλε ποτέ από την καρδιά της. Στα νέα επεισόδια οι δυο τους θα είναι και πάλι μαζί, με την Αμαλία να μη στέκεται εμπόδιο στη σχέση τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *