Αυτά είναι τα 5 μικροπράγματα που όταν συμβαίνουν μας κάνουν έξαλλες

Αυτά είναι τα 5 μικροπράγματα που όταν συμβαίνουν μας κάνουν έξαλλες


Αν είσαι από τα άτομα που εκνευρίζονται με μικροπράγματα τότε έλα να κάνουμε παρέα!! Ξεκινάμε
λοιπόν!

1. Έχεις περάσει 1 ώρα μπροστά στον καθρέφτη, έχεις κάνει το ιδανικό mix n’ match, παίρνεις τσάντα, κλειδιά, ανοίγεις πόρτα και ΤΙΝΑΔΕΙΣ;; Έχει σκιστεί το καλσόν. Το καλσόν που φόρεσες ΠΟΛΥ προσεκτικά για να μην το σκίσεις. Όταν δε, συνειδητοποιείς πως ήταν και το μοναδικό καθαρό καλσόν που είχες στην ντουλάπα, άρα πρέπει να αλλάξεις ρούχα! ΘΕΕ ΜΟΥ!!2. Έχεις αργήσει στη δουλειά, βλέπεις την πόρτα του ασανσέρ ανοιχτή και λες ας μην τρέξω στις σκάλες θα μπω. Θέλεις να πας στον 5ο όροφο. Μετά από λίγο *κουδούνι ασανσέρ* σε σταματάνε στον 1ο. Δεν μπαίνει ΚΑΝΕΙΣ. Λες “Εντάξει, δεν πειράζει, θα βαρέθηκε να περιμένει”. *κουδούνι ασανσέρ* Σε σταματάνε ΚΑΙ στον 2ο. Ξανά. ΚΑΝΕΙΣ. Ε, να μην στα πολυλογώ αν σε σταματήσουν και στους επόμενους 2 ορόφους αναίτια όταν φτάσεις επιτέλους στον 5ο θα είσαι κάπως έτσι…. ΟΚΕΕΕΥΥ!!

3. Το usb stick. Ναι. Αυτό. Που το βάζεις λάθος. ΚΑΘΕΦΟΡΑ. Που ενώ κοιτάς τη θύρα και βλέπεις πως είναι η σωστή πλευρά, για κάποιο λόγο θα το τοποθετήσεις λάθος και θα καταλήξεις να χτυπιέσαι με το laptop. *παίρνει βαθιά ανάσα να ηρεμήσει*


4. Έχει σκιστεί η μπλούζα σου και αποφασίζεις να τη ράψεις γιατί είσαι πάρα πολύ προκομμένη, αμέ. Πας να περάσεις την κλωστή από τη βελόνα, μπαα. Καμία τύχη. Φέρνεις πιο κοντά στα μάτια σου τα ραπτικά γκατζετάκια του διαβόλου και δοκιμάζεις ξανά. Nop. Τίποτα. Αρχίζεις να νιώθεις μια αγανάκτηση, οι χτύποι της καρδιάς σου ανεβαίνουν και όταν δεν καταφέρνεις πάλι να κάνεις αυτό το ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ πράγμα, είσαι κάπως έτσι… ΑΑΑΑΑΑ(αλαλαγμός!!)


5. Πλένεις τα πιάτα. Και έχεις αυτό το μικρό κυλινδρικό γκάτζετ (το λεγόμενο στραγγιστήρι- ντίρι- ντίρι, λολ όχι εντάξει αλλά θα μπορούσε να λέγεται έτσι) που στραγγίζεις τα κουτάλια/πιρούνια σου. Αυτό λοιπόν δεν είναι συμπαγές, αλλά έχει καγκελάκια, τα οποία έχουν σκοπό να σου σπάσουν τα νεύρα. Γιατί; Γιατί όταν τοποθετείς σε αυτό τα μικρά κουτάλια, περνάνε μέσα από τα καγκελάκια και πέφτουν. Και εσύ τα ξαναβάζεις μέσα. Και ΞΑΝΑΠΕΦΤΟΥΝ. Και αυτό γίνεται για τουλάχιστον 2′ μέχρι να αρχίσεις να φωνάζεις σε αυτό το άψυχο αντικείμενο ΤΙ ΘΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ;;; #truestory.


πηγή:Cosmopolitan

Διαβάστε Επίσης  Απατάω τη γυναίκα μου γιατί η άλλη είναι καλύτερη σε όλα. Δεν θέλω να χαλάσω το σπίτι μου για το μωρό μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *