Άγριες Μέλισσες: Η συγνώμη του Μελέτη στην Πηνελόπη

Συγκλονιστικές σκηνές έρχονται λίγο πριν το τέλος της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1. Όπως θα δούμε στη συνέχεια ο Μελέτης θα συζητήσει συγνώμη από την Πηνελόπη, στις «Άγριες Μέλισσες». Άγριες Μέλισσες: Η συγνώμη του Μελέτη στην Πηνελόπη

Πιο συγκεκριμένα ο Μελέτης Ζωιτός δολοφονεί τον Ακύλα εκδικούμενος το θάνατο του Δούκα. Λίγο πριν τον συλλάβουν, τον κλείσουν στη φυλακή και εν συνεχεία τον οδηγήσουν στο εκτελεστικό απόσπασμα, προλαβαίνει να δει τη Πηνελόπη.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Σπύρος και Γεράσιμος καλύπτουν τον Θοδωρή

O Μελέτης με δάκρυα στα μάτια ζητά συγνώμη από την Πηνελόπη – τη γυναίκα που αγάπησε όσο καμιά άλλη – για όσα δεινά έχει προκαλέσει ο ίδιος, στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ παράλληλα ομολογεί για πρώτη φορά όλη την αλήθεια γύρω από τη δολοφονία του Αλέξη Γραμματικού.

Άγριες Μέλισσες: Η συγνώμη του Μελέτη στην Πηνελόπη

Οι πληροφορίες του youfly.com λένε ότι και ο Λάμπρος θα δείξει μεγαλοψυχία και θα συγχωρήσει το Μελέτη για τον θάνατο του αδελφού του, του Γιάννου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Τα Δύο Πρώτα Επεισόδια Του Δεύτερου Κύκλου

Το τέλος του Μελέτη σηματοδοτεί μια νέα αρχή για τους κατοίκους του Διαφανίου. Απαλλαγμένοι από τον Ακύλα που έβγαλε από τη μέση ο Μελέτης θα προσπαθήσουν να κάνουνε μια νέα αρχή στη ζωή τους αφήνοντας πίσω ότι τους βάρυνε από το παρελθόν τους.Άγριες Μέλισσες: Η συγνώμη του Μελέτη στην Πηνελόπη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *